Houten jaloezieën op maat. Topkwaliteit jaloezieën voor de laagste prijs!

Houten jaloezieën hebben door het gebruik van natuurlijke materialen een luxe en warme uitstraling. De jaloezieën zijn verkrijgbaar in de maten 25mm, 35mm, 50mm, 65mm, 70mm en in een grote selectie houtkleuren en ladderbandkleuren. Ladderband geeft de houten jaloezieën een shutter-look en is in verschillende breedtes verkrijgbaar. Houten jaloezieën 50mm extra breed  is ons nieuwste product, deze kunnen wij produceren tot 360cm breed!

Eco jaloezieën

Dit is de instap versie van onze reguliere maatwerk jaloezieën. Deze producten hebben veel van de voordelen van maatwerk, zoals de keuze uit ladderband of ladderkoord en de gewenste maat. Onze eco-lijn verschilt qua productie van onze reguliere lijn, omdat we bij de eco-lijn standaard jaloezieën aan 2 kanten inkorten waardoor maatwerk tot max 240cm breed ontstaat. Op deze manier kunnen we een maatwerkoplossing aanbieden voor een nog scherpere instapprijs.

Heeft u echter meer specifieke wensen, zoals de kleur van het ladderband of de bedieningskant? Dan adviseren we bovenstaande houtcollectie of onze collectie bamboe jaloezieën.

Goedkope houten jaloezieën op maat

Bent u op zoek naar houten jaloezieën op maat? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Al onze jaloezieën zijn namelijk verkrijgbaar op ieder gewenst formaat en uiteraard tegen een concurrerende prijs. Wij zorgen dat de houten jaloezieën die u aanschaft perfect voor uw ramen of deuren passen. Op deze manier heeft u betaalbare raambekleding ook voor hoge of brede ramen. U kunt de maten zelf doorgeven, maar we kunnen ook langskomen om de maten voor u op te meten. Op deze manier weet u zeker dat de jaloezieën die u bestelt de juiste verhouding hebben. Het maakt niet uit in welk materiaal u jaloezieën op maat zoekt, want wij kunnen ongeacht het materiaal goedkope jaloezieën op maat laten maken. Wij raden over het algemeen aan om jaloezieën op maat te laten maken, omdat dit het mooiste staat. Zo voorkomt u dat de raambekleding te ver uitsteekt, hetgeen er voor zorgt dat uw interieur kleiner oogt. Jaloezieën die echter te klein zijn, laten een deel van het raam onbedekt wat maakt dat de zonwering niet optimaal functioneert. Informeer daarom naar onze voorwaarden van de Inmeet- en Montageservice en laat ons u jaloezieën perfect afstemmen op uw ramen.

Binnenzonwering op maat

Jaloezieën zijn heel geschikt als binnenzonwering. U kan namelijk zelf de intensiteit en de richting van het licht bepalen. U kan ervoor kiezen om de jaloezieën omhoog te trekken en het zonlicht volop naar binnen te laten, of u kan de jaloezieën zo instellen dat ze toch een klein beetje zonlicht doorlaten. Heeft u genoeg van de zon of is het te warm in de kamer? Dan kan u de jaloezieën helemaal afsluiten. Op deze manier werken jaloezieën op maat als de perfecte zonwering.
Jaloezieën beschermen echter niet alleen tegen zonlicht. Ze bieden ook optimale privacy, doordat u niet voor iedereen die langsloopt duidelijk zichtbaar bent. Jaloezieën zijn daarom ook erg geschikt om te gebruiken in privacygevoelige ruimtes, zoals de badkamer of slaapkamer.

Jaloezieën van hoge kwaliteit

Horizontale jaloezieën, die in de jaren 1950 gelanceerd werden, geven u exacte controle over de intensiteit en richting van het licht. U hoeft alleen maar aan de tuimelstang te draaien. Dankzij een steeds groter assortiment kleuren, afwerkingen en jaloeziebreedtes kunt u elke ruimte omtoveren naar uw eigen persoonlijke stijl.Uw doehetbudget.nl raamdecoratie wordt volledig op uw wensen afgestemd en geheel op maat gemaakt. Bestel nu online uw A-kwaliteit jaloezieën tegen de laagste prijs. Gratis thuisbezorgd.

Jaloezieën bestellen

Door het lage gewicht kunnen abachi jaloezieën tot 290 cm breed geproduceerd worden. De extra brede houten jaloezieën collectie gaan wel tot 3,60 cm breed! Jaloezieën in een retro uitvoering hebben een opengewerkt bedieningsmechanisme en zorgen voor een uniek gevoel van oude tijden in het interieur. Al onze houten jaloezieën worden volledig voor u op maat gemaakt en supersnel geleverd. Selecteer uw gewenste houtsoort, breedte en uitvoering en stel in een paar eenvoudige stappen zelf uw houten jaloezieën op maat samen. Wilt u de jaloezieën toch liever eerst even bekijken? Vraag dan gratis kleurstalen aan van uw favoriete kleuren jaloezieën en ladderband, of bel en maak een afspraak om langs te komen in onze mooie showroom.

Eigen productie

De houten jaloezieën die aangeboden worden door Doehetbudget.nl zijn eigen productie. Als consument profiteert u van de voordelen hiervan. Doordat we al een aantal decennia ervaring met raamdecoratie hebben, kunnen we u de beste kwaliteit beloven. Bij Doehetbudget.nl maken we uitsluitend gebruik van materiaal van zeer hoge kwaliteit. Bovendien worden de jaloezieën geproduceerd door echte vakmensen, waardoor de kwaliteit zeer hoog ligt. Onze vakmensen meten de jaloezieën nauwkeurig op, waardoor er tot op de millimeter nauwkeurig gewerkt wordt.

Dat we eigen productie aanbieden, heeft niet alleen als voordeel dat u een betere kwaliteit krijgt. Daarnaast kunnen we u hierdoor ook de beste prijs beloven en de producten volledig voor u op maat maken. Zo kunt u op Doehetbudget.nl bijvoorbeeld uit veel verschillende lamelbreedtes kiezen. Heeft u liever houten jaloezieën van 50mm of nog bredere lamellen? In dit laatste geval kiest u simpelweg voor de houten jaloezieën van 65mm. Bij Doehetbudget.nl heeft u ontzettend veel keuze. U bestelt de houten jaloezieën direct bij de leverancier, waardoor er geen sprake is van een tussenpersoon die ook op de jaloezieën moet verdienen. Vandaar dat de jaloezieën op Doehetbudget.nl de beste prijs-kwaliteitverhouding hebben!

Een uitstekende service

Bij Doehetbudget.nl hechten we veel waarde aan een goede klantenservice. Dit merkt u terug aan de persoonlijke communicatie. Wij zijn van mening dat communicatie zeer belangrijk is als we een product op maat voor u maken. Toch is de vlotte communicatie lang niet het enige waaraan u merkt dat we veel waarde aan een goede service toekennen. Zo krijgt u bijvoorbeeld gratis kleurstalen als u niet weet welke kleur u moet kiezen. Wilt u liever niet online bestellen, omdat u dan met bezorgkosten te maken krijgt? Weest u dan niet bang, want bij Doehetbudget.nl hoeft u geen bezorgkosten te betalen in Nederland en België!

Onze uitstekende service en producten van hoge kwaliteit zorgen ervoor dat onze klanten ons gemiddeld met een 9,4 beoordelen!