Houten Jaloezieën

Met houten jaloezieën breng je sfeer en warmte in huis én kun je lichtinval en privacy perfect regelen. Ben je op zoek naar nieuwe houten jaloezieën die perfect op je interieur zijn afgestemd? Bestel deze dan voordelig op maat bij Doehetbudget.nl!

Onze premium kwaliteit jaloezieën zijn populair en zijn in vele huizen en kantoren te vinden. En dit seizoen zijn ze ook op tv te zien in het programma Kopen zonder kijken.

Houten Jaloezieën
Nu 20% korting!

Houten Jaloezieën

Met houten jaloezieën breng je sfeer en warmte in huis én kun je lichtinval en privacy perfect regelen. Ben je op zoek naar nieuwe houten jaloezieën die perfect op je interieur zijn afgestemd? Bestel deze dan voordelig op maat bij Doehetbudget.nl!

Onze premium kwaliteit jaloezieën zijn populair en zijn in vele huizen en kantoren te vinden. En dit seizoen zijn ze ook op tv te zien in het programma Kopen zonder kijken.

Filter

1 artikel(en)

De RETRO collectie is momenteel de meest aantrekkelijke stijl van jaloezieën. De houten open bovenkant geeft een Retro uitstraling en zorgt voor een uniek gevoel van oude tijden in het interieur.
Houten jaloezieën 50mm retro uitvoering

1010/10 (5 reviews)

  • Vintage model
  • Premium maatwerk
  • Hout 50mm
Filter

1 artikel(en)

Op maat gemaakte houten jaloezieën

Bij houten jaloezieën geldt dat je het mooiste resultaat krijgt wanneer je deze specifiek op maat laat maken voor jouw ramen. Alleen op deze manier zullen de jaloezieën namelijk perfect aansluiten in de lengte en in de hoogte, wat een professioneel ogend eindresultaat geeft. Wanneer je jouw nieuwe jaloezieën door ons op maat laat maken, dan kun je bovendien helemaal zelf kiezen aan welke kant je de bediening laat plaatsen en of je een ladderband wilt in een bepaalde breedte en een bepaalde kleur.

De vele mogelijkheden

Onze houten jaloezieën zijn leverbaar in verschillende lamelbreedtes van 25 mm breed tot maar liefst 65 mm breed. Je kiest de lamelbreedte op basis van de grootte van de raampartij in combinatie met de uitstraling die je wenst. Ga je voor verfijnd, dan kies je voor een wat minder brede lamel, terwijl een bredere lamel voor een robuustere uitstraling zorgt. Wat houtsoorten betreft heb je keuze uit Lindehout en uit Abachi. Waarbij Abachi hout een tropische houtsoort is met een exclusieve uitstraling dankzij de natuurlijke nerfstructuur. Tot slot zijn onze jaloezieën van hout leverbaar in diverse modieuze decors. Zowel met een natuurlijke houtuitstraling, als afgelakt in een kleur van jouw keuze.

Extra voordelig dankzij productie in eigen beheer

Kies je voor onze maatwerkproducten, dan kies je voor topkwaliteit met een heel betaalbaar prijskaartje. Wij produceren onze houten jaloezieën volledig in eigen beheer, waardoor we de levertijden kort kunnen houden en de prijzen laag. Het resultaat zijn perfect afgewerkte jaloezieën die niet alleen een lust voor het oog zijn, maar waarmee je de hoeveelheid licht in huis ook perfect kunt regelen.

Profiteer van de beste service voor de scherpste prijs

Kies je voor Doehetbudget.nl, dan kies je voor de beste prijs én voor het beste resultaat. Wij hebben inmiddels vele jaren ervaring met de productie en verkoop van raamdecoratie en leveren zowel aan consumenten als aan stylisten en interieurwinkels. Op onze website bestel je gemakkelijk zelf jouw nieuwe houten jaloezieën op maat. Hulp nodig bij het inmeten van jouw nieuwe raambekleding? Maak dan gebruik van onze voordelige inmeetservice.

Vraag en antwoord over houten jaloezieën:

Wanneer moet ik kiezen voor maatwerk houten jaloezieën?

Je kiest voor maatwerk houten jaloezieën wanneer je wilt dat deze volledig zijn afgestemd op jouw huis en interieur. Je kunt bij ons namelijk zelf de kleur jaloezie, lamelbreedte en kleur ladderbanden kiezen. Wij leveren A-kwaliteit jaloezieën, produceren deze zelf en leveren deze rechtstreeks aan onze klanten. Kortom kies voor maatwerk houten jaloezieën van Doehetbudget.nl als je kwaliteitsraamdecoratie wilt tegen een heel voordelige prijs.

Tot welke breedtes zijn houten jaloezieën verkrijgbaar?

De Lindehout houten jaloezieen leveren we in 35 kleuren tot 300cm.

Voor de extra grote ramen kunnen we de Lindehout houten jaloiezieen extra breed in 3 kleuren leveren tot maar liefst 360cm.

Onze Abachi houten jaloezieen kunnen we leveren tot 270cm.

Hoe kies ik de beste lamelbreedte van mijn houten jaloezie?

Over het algemeen kan gesteld worden dat des te groter de lamelbreedte, des te meer de doorkijk naar buiten is. De 50mm is de meest gangbare lamelbreedte voor woonhuizen en de 65mm wordt vaak toegepast bij grote raampartijen. De 25mm lambreedte wordt vaak in kantoren gebruikt en de 35mm lamelbreedte wordt vaak toegepast in kleine ramen zoals bijvoorbeeld in halletjes. Daarnaast wordt de lamelbreedte ook wel eens gebaseerd op de diepte van het kozijn, zodat de bovenbak van de jaloezie daar mooi in valt. Zie onze collectie per lamelbreedte:

Houten jaloezieën 35mm           Houten jaloezieën 50mm          Houten jaloezieën 65mm

Wanneer kies ik voor ladderband bij mijn houten jaloezieën?

Ladderbanden hebben zowel een decoratieve- als een praktische functie. Praktisch omdat het de lichtgaatjes in de lamellen afdicht en iets meer lichtinval tegenhoudt. Veelal wordt er gekozen voor ladderband omdat dit een warmere uitstraling geeft. Je hebt hierbij de keuze uit 10, 25 en 38mm ladderband. Een leuke optie bij ladderband is ook om een contrasterende ladderbandkleur te kiezen. Je brengt hiermee een extra kleuraccent aan, die je kunt matchen met het interieur. De optie zonder ladderband noemen we ladderkoord en komt subtiel en rustig over. Ook wordt voor ladderkoord gekozen als er veel glaslatten of kozijnbalken in het raam zitten. Het wordt anders erg druk wanneer ook nog eens gekozen wordt voor ladderband.

Ik ga ergens tijdelijk wonen, hebben jullie ook een goedkopere versie houten jaloezieën hiervoor?

We begrijpen dat als je ergens tijdelijk woont en je evengoed wel iets moois voor de ramen wilt hebben hangen dat je dit tegen een budget vriendelijke prijs wilt doen. Ook voor deze situatie hebben we een mooie houtcollectie jaloezieën. Onze Eco-houten jaloezieën collectie is voordeliger dan onze reguliere houtcollectie. Deze houten jaloezieën verschillen qua productie van onze reguliere lijn, omdat we hierbij standaardmaten jaloezieën aan 2 kanten inkorten, waardoor maatwerk ontstaat. Ook hierbij is er de keuze uit verschillende soorten lamelbreedtes, houtkleuren en ladderbanden. Bekijk onze Eco-houten houten jaloezieen collectie.

Hoe houd je houten jaloezieën mooi? 

Er zijn verschillende manieren om je jaloezieën mooi te houden. Kijk voor meer informatie op de pagina houten jaloezieën schoonmaken.

Waarom is Doehetbudget.nl de nummer 1 in raamdecoratie?

Alle raamdecoratie wordt bij Doehetbudget.nl op maat gemaakt en razendsnel afgeleverd. Dit wordt door onze klanten beoordeeld met een 9,3

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X