Showroom

Doehetbudget.nl is dé online expert op het gebied van raamdecoratie. Om onze klanten te voorzien van een extra service, hebben wij echter ook een showroom in Alkmaar waar je langs kunt komen om onze raamdecoratie in het echt te bewonderen. Dus ben je op zoek naar jaloezieën, plisségordijnen of andere trendy raamdecoratie? Dan ben je van harte welkom in Alkmaar!

Bekijk en ervaar onze jaloezieën, plisségordijnen en andere raambekleding in onze showroom in Alkmaar

In onze showroom in Alkmaar kun je ons gehele productaanbod van jaloezieën, gordijnen, shutters, plisségordijnen, DUETTE® gordijnen, (duo-) rolgordijnen, vouwgordijnen, verticale lamellen en horren vinden. Onze stylisten staan klaar om je te helpen en te adviseren. Neem vooral foto’s van je interieur mee, dan kunnen we je nog beter van dienst zijn. Ben je er in de showroom al uit? Dan kun je jouw bestelling ter plekke invoeren in ons bestelportaal!

Onze showroom is op afspraak geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur aan de Berenkoog 49 (zakenstation) unit 214 op Bedrijventerrein beverkoog.

De raamdecoratiespecialisten van doehetbudget.nl

Omdat ons team tientallen jaren ervaring heeft met raamdecoratie, weten we ook dat sommige mensen het fijn vinden om de producten die ze online hebben uitgezocht, eerst met eigen ogen te zien, te voelen, aan te raken en te bedienen. Om te ervaren dat het mechaniek soepel werkt en te voelen dat het materiaal van topkwaliteit is. Of misschien om toch nog even advies te vragen aan een ervaren en behulpzame stylist. Wij begrijpen dat. En daarom zijn wij een online raamdecoratiewinkel mét showroom in Alkmaar. ‘Ouderwetse service’ met modern bestelgemak.

Dát is Doehetbudget.nl:

  • We hebben handige meet- en montage-instructies voor je klaar staan op onze website.
  • We bieden een voordelige inmeet- en montageservice aan.
  • We hebben het meest eenvoudige online bestelsysteem.
  • Bij elke stap in ons bestelsysteem zie je de exacte prijs in beeld.
  • Je kunt ons per Whatsapp foto’s sturen en om advies vragen (06-48161872).
  • Ons team staat bij iedere stap klaar om je te helpen met het kiezen van het juiste product, het bepalen van de perfecte kleur en het opmeten van de exacte maat.

Recensies Doehetbudget.nl: 9.3 van de 10 op feedback company en 4,4 van de 5 op Google.

Dat onze klanten onze service waarderen, blijkt wel uit de vele mooie reviews die wij hebben mogen ontvangen. Onze gemiddelde klantbeoordeling is maar liefst een 9.3! Volg ons op Facebook en Instagram om onze raamdecoratie bij mensen thuis te zien schitteren en laat je inspireren. 

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X