Lichtdoorlatend rolgordijn

Ben jij op zoek naar op maat gemaakte lichtdoorlatende rolgordijnen? Dan helpen wij je graag verder. Onze rolgordijnen worden 100% op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Het resultaat is raamdecoratie van A-kwaliteit, met een prijs die aanzienlijk lager ligt dan dat je gewend bent.

Lichtdoorlatend rolgordijn

Lichtdoorlatend rolgordijn

Ben jij op zoek naar op maat gemaakte lichtdoorlatende rolgordijnen? Dan helpen wij je graag verder. Onze rolgordijnen worden 100% op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Het resultaat is raamdecoratie van A-kwaliteit, met een prijs die aanzienlijk lager ligt dan dat je gewend bent.

Filter

1 artikel(en)

Deze rolgordijnen bestaan uit meerdere textielkeuzes van effen en versierde patronen. De collectie biedt u geen volledig verduisterend effect, indien u dit effect wenst, kies dan voor onze verduisterende rolgordijnen. 
Lichtdoorlatende rolgordijnen

9.49,4/10 (47 reviews)

  • Reguleert lichtinval
  • Keuze uit 49 kleuren
  • Breedtes tot 3,5 meter
Filter

1 artikel(en)

Lichtdoorlatende rolgordijnen op maat

Heb jij behoefte aan privacy én licht? Dan zijn lichtdoorlatende rolgordijnen (soms ook transparante rolgordijnen genoemd) een verstandige keuze. Dit type rolgordijnen is voorzien van een speciale stof die de inkijk beperkt, maar die wel daglicht van buiten naar binnen laat. Lichtdoorlatende rolgordijnen worden bijvoorbeeld vaak toegepast in de woonkamer. Hier kunnen ze snel opgerold worden op het moment dat je naar buiten wilt kijken, maar ook binnen een handomdraai neergelaten worden voor extra privacy. Onze lichtdoorlatende rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende modieuze stoffen, waardoor je ze gemakkelijk af kunt stemmen op de rest van jouw interieur.

Additionele voordelen van lichtdoorlatende rolgordijnen

Hoewel het grote voordeel van deze rolgordijnen is dat ze de inkijk blokkeren zonder dat je aan daglicht verliest, hebben lichtdoorlatende rolgordijnen ook nog een aantal andere voordelen. Wanneer ze dicht zijn werken ze bijvoorbeeld isolerend en blokkeren ze kou die anders via raampartijen naar binnen zou komen. Daarnaast werken de gordijnen geluidsdempend, waardoor je met de gordijnen dicht gemakkelijk hinderlijke geluiden van buiten kunt blokkeren. Dit maakt lichtdoorlatende rolgordijnen ook een ideale keuze voor in de werkkamer.

Liever verduisterende rolgordijnen?

In sommige situaties is een lichtdoorlatend rolgordijn een minder geschikte keuze. In de slaapkamer vinden veel mensen het bijvoorbeeld prettig als het helemaal donker gemaakt kan worden. Op dat moment zou het hinderlijk zijn als het licht van de lantaarnpalen op straat door de gordijnstof doorgelaten zou worden. Je kunt in zo’n situatie kiezen voor een verduisterende stof of je kiest ervoor om de transparante raamdecoratie te combineren met overgordijnen.

Jouw rolgordijnen op maat gemaakt bij Doehetbudget

Bij Doehetbudget.nl maken we al onze raamdecoratie 100% op maat in onze eigen fabriek. Hierdoor houden we de levertijden kort én de prijzen laag. Het kan zomaar zijn dat een op maat gemaakt lichtdoorlatend rolgordijn bij ons tot wel 70% goedkoper is dan wanneer je deze bij een interieurwinkel zou kopen. Doordat interieurwinkels vaak niet over eigen productie beschikken is de kans bovendien groot dat je dan ook nog eens langer op je nieuwe raambekleding zult moeten wachten. Voor de kwaliteit hoef je het bovendien niet te laten, want onze raamdecoratie wordt gemaakt uit de mooiste materialen en met behulp van de modernste technieken. Vragen? Neem dan vooral even contact met ons op. We helpen je graag verder.

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X