• Tot 70% goedkoper
  • Eigen productie 
  • Gratis kleurstalen 
  • Levertijd 9-14 werkdagen
  • Gratis bezorging
  • BUYSMART® kopersbescherming
Rolgordijnen koop je bij de beste raamdecoratie specialist van Nederland voor de laagste prijs! Bekijk hieronder onze rolgordijnen.

Rolgordijnen op maat voor ieder raam

Rolgordijnen zijn een van de meest gewilde soorten raamdecoratie. Logisch, want ze zijn vrijwel overal handig te gebruiken. Verduistering van de slaapkamer, meer privacy in de keuken of gefilterd daglicht in de woonkamer. En doordat rolgordijnen in zoveel soorten, maten en kleuren verkrijgbaar zijn, is er voor ieder interieur wel een passend exemplaar te vinden. Ze zijn door het (vaak) grote oppervlakte wel heel bepalend voor de sfeer, dus kies een rolgordijn dat past bij de sfeer die u in gedachten heeft. Bij doehetbudget.nl helpen we u er graag bij.

Soorten rolgordijnen

Rolgordijnen zijn in allerlei soorten verkrijgbaar. Zo kunt u kunt kiezen voor 100% verduistering of juist transparante stoffen die het daglicht prachtig filteren. Zo heeft u bijvoorbeeld geen last van felle zonnestralen waardoor u de televisie niet meer kunt zien, maar heeft u wel voldoende lichtinval voor een prettige, gezonde woonsfeer.

Bij doehetbudget.nl kunt u zelf de stof, de kleur en de structuur van de rolgordijnen bepalen. Houdt u meer van felle kleuren en mooie dessins of juist een simpele, landelijke uitstraling? U kunt alles zelf bepalen. Bekijk onze ruime collectie lichtdoorlatende en verduisterende rolgordijnen en DUO rolgordijnen. Maatwerk is altijd mogelijk. Onze rolgordijnen zijn ook verkrijgbaar in cassettes voor dak- en draairamen.

DUO rolgordijnen

DUO rolgordijnen zijn op het moment razend populair. Deze rolgordijnen bestaan uit twee lagen stof die ten opzichte van elkaar (achter elkaar langs) bewegen. Daardoor ontstaat het effect van jaloezieën. Een deel van de banen is transparant waardoor u naar buiten kunt kijken, maar toch privacy en een natuurlijke lichtinval ervaart. Bovendien kleden de DUO rolgordijnen uw woning heel stijlvol aan. Voor ieder interieur is een passende kleur verkrijgbaar. De luxe uitvoeringen zijn ook verkrijgbaar in prachtige, exclusieve stoffen.

Verduisterende rolgordijnen

Verduisterende rolgordijnen zijn een perfecte oplossing voor ramen aan de zonnige kant van uw huis. Aan de achterzijde hebben ze een verduisterende functie. Ook weren ze de ergste warmte uit uw woning, wat in de zomer een prettige bijkomstigheid is. Alle verduisterende rolgordijnen zijn op maat te bestellen en verkrijgbaar in tientallen kleuren en patronen. De stoffen hebben een speciale coating waardoor ze 100% verduisteren. Ook handig als u graag slaapt in een donkere slaapkamer.

Bestellen bij doehetbudget.nl

Rolgordijnen zijn ideaal in iedere situatie. Ze zijn handig, goed geprijsd, vragen weinig onderhoud en u kunt ze overal in huis ophangen. Ook voor draaiende ramen of dakvensters zijn geschikte rolgordijnen verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een nieuw rolgordijn op maat voor een lage prijs, zonder in te boeten op kwaliteit? Kom langs in onze showroom in Alkmaar of bekijk online ons uitgebreide aanbod om uw woning comfortabel in te richten. We helpen u graag bij het vinden van een perfecte oplossing.