Bent u op zoek naar verduisterende raambekleding?

Lees hier onze raamdecoratietips voor wanneer het écht donker moet!

Een écht donkere slaapkamer is voor veel mensen een voorwaarde voor een goede nachtrust. Wordt u wakker van het eerste ochtendlicht? Heeft u of uw partner nachtdiensten? Dan is het verstandig om te kiezen voor verduisterende raamdecoratie. Niet elke vorm van raambekleding sluit uw raam namelijk volledig af. Wilt u uw slaapkamer totaal kunnen verduisteren? Lees dan onze tips voor een gezonde nachtrust!

Verduisterende raamdecoratie

Onze raamdecoratie tips voor een donkere slaapkamer

U wilt daglicht of ander licht van buitenaf volledig buiten kunnen sluiten? Kies dan voor één van deze vormen van verduisterende raamdecoratie. En: direct vrijblijvend bellen, mailen of Whatsappen met onze stylisten mag natuurlijk ook altijd! We staan voor u klaar en adviseren u graag.

1. Houdt licht buiten met een verduisterend rolgordijn met zijprofielen

Naast het feit dat rolgordijnen een strakke uitstraling hebben, bieden ze u de mogelijkheid een ruimte volledig te verduisteren. Als u uw woon- of slaapkamer écht donker wilt hebben, kies dan voor een rolgordijn van een verduisterende stof, mét cassette en zijprofielen. Deze laatste twee elementen zorgen ervoor dat het rolgordijn uw raam volledig bedekt, waardoor er geen spoortje licht meer naar binnen kan. Is een volledig donkere slaapkamer essentieel voor uw nachtrust, of wilt u maximale privacy in één van uw vertrekken, dan is een verduisterend rolgordijn een goede keuze.

Uiteraard kunt u ook kiezen voor een stof die wat meer licht doorlaat; de keuze in materiaal is groot. En u weet het: we adviseren u graag.

Bekijk hier ons ruime assortiment verduisterende rolgordijnen.

2. Sfeervol en verduisterend tegelijk: vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen in uw slaapkamer: het ideale huwelijk tussen nachtrust en romantiek. Vouwgordijnen zijn elegant, stijlvol en brengen sfeer in een vertrek. Kiest u voor vouwgordijnen met een verduisterende stof, dan kiest u tevens voor een volledig donkere kamer op de momenten waarop u dat wilt. Omdat het ophangsysteem mooi slank is, sluit de stof goed aan op het raam. U houdt dus slechts de kleinst mogelijke lichtkier over. Ook de verduisterende stoffen zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren, zodat u altijd een warme, fijne sfeer kunt creëren in uw slaapkamer, terwijl u licht buiten houdt.

Bekijk hier ons ruime assortiment vouwgordijnen!

3. De klassieker: verduisterende gordijnen

Gordijnen bieden u de kans om uw slaapkamer volledig te verduisteren. Wij hebben verduisterende gordijnstoffen van A-kwaliteit, voor wanneer het écht donker moet zijn. Met onze op maat gemaakte gordijnen kunt u een ruimte volledig afsluiten, zodat er geen kieren overblijven. Gordijnen hebben bovendien een isolerende werking; licht blijft buiten, warmte blijft binnen. Combineer verduisterende gordijnen met mooie lichte vitrage of inbetweens voor een zeer stijlvol effect. Een goede nachtrust, volledige privacy en een verzorgde uitstraling: het kan met de juiste gordijnen.

Bekijk hier ons assortiment gordijnen

Kunnen we u nog ergens mee helpen?

Heeft u vragen? Wilt u kosteloos en vrijblijvend advies van één van onze stylistes? Wilt u samples of kleurstalen aanvragen? Neem dan  met ons op. We staan voor u klaar!

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X