OVER DOEHETBUDGET.NL

Doehetbudget.nl is in 2011 opgericht met een eigen visie en doel: de consument online premium raamdecoratie aanbieden waarbij de consument zelf zijn droomproduct kan samenstellen. In 2021 zijn we 10 jaar en over een miljoen aangeklede ramen verder! Vandaag de dag biedt Doehetbudget.nl een ruime collectie premium raamdecoratie aan tot wel 50% goedkoper dan in de hogere segment interieurzaken.

de fabriek van doehetbudget

Waarom is Doehetbudget.nl de nummer 1 in raamdecoratie?

Alle raamdecoratie wordt bij Doehetbudget.nl op maat gemaakt en razendsnel afgeleverd. Dit wordt door onze klanten beoordeeld met een 9,3

FILOSOFIE

Geïnspireerd door de slogan 'Waar de schilder achter de toonbank staat', hebben alle medewerkers een achtergrond in de raamdecoratiebranche. Bij elkaar opgeteld hebben zij meer dan 100 jaar ervaring in de industrie. Met recht is Doehetbudget.nl dé expert in online raamdecoratie.

Vanuit hun winkelhart onderkennen ze de behoeften van de consument om producten in het echt te zien en te proberen. Daarom biedt Doehetbudget.nl niet alleen gratis kleurstalen aan, maar ook een showroom in Alkmaar waar specialisten voor je klaar staan.

de fabriek van doehetbudget

GESCHIEDENIS

Oprichter Richard Verbrugge heeft zijn passie voor raamdecoratie ontdekt in 1988, het jaar waarin hij begon als winkelmedewerker van een landelijke interieurwinkel keten. Hier is hij doorgegroeid naar filiaalmanager. Hierna heeft hij als ondernemer/eigenaar diverse grote interieurzaken in Noord-Holland op zijn naam gehad. Toch was het in 2011 tijd voor wat nieuws. Vanuit de gedachte om het de consument zo makkelijk mogelijk te maken, is Doehetbudget.nl opgericht waarmee premium maatwerk raamdecoratie online beschikbaar werd. Hierbij is het voor de consument mogelijk om zelf de gewenste raamdecoratie samen te stellen qua kleuren en maten.

Richard Verbrugge

EIGEN FABRIEK

Al vanaf de start was er de wens om zelf de producten te fabriceren, zodat er 100% garantie was dat de producten correct op maat werden gemaakt én van premium kwaliteit zijn. Daarom is er in 2015 een eigen fabriek opgericht.

WESTFRIESE NUCHTERHEID

Doehetbudget.nl is ontstaan in West-Friesland, wat de Westfriese nuchterheid meebrengt in de organisatie. Deze WestFriese nuchterheid heeft geleid tot de naam: Doehetbudget.nl. Een plek waar de consument premium producten kan kopen voor de helft van de winkelprijs.

de fabriek van doehetbudget

DAT IS DOEHETBUDGET.NL

Toegankelijke premium kwaliteit raamdecoratie
Rechtstreeks vanuit onze eigen fabriek
Voor de helft van de winkelprijs
Geadviseerd door experts
Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X