Waarom doehetbudget.nl?

Wanneer je kiest voor Doehetbudget.nl, kies je voor A-merk raamdecoratie tegen een lage prijs. Ons team, bestaande uit 14 medewerkers (exclusief productie), heeft samen meer dan 50 jaar ervaring binnen de raamdecoratie branche, zowel online als bij gerenommeerde woonwinkels. Zo weet je zeker dat jij kwaliteit bestelt wanneer je kiest voor Doehetbudget.nl!

A-merk kwaliteit

Doehetbudget.nl staat voor A-merk kwaliteit raamdecoratie tegen een lagere prijs. Onze raamdecoratie wordt op ambachtelijke wijze gemaakt in onze eigen fabriek en geproduceerd van duurzame en sterke materialen. Elk product wordt met de hand afgewerkt en gecontroleerd op minstens 20 punten, om een hoge kwaliteit te kunnen garanderen. Benieuwd naar deze A-merk kwaliteit? Bekijk de close-ups hieronder en oordeel zelf!.

Gratis inmeetadvies

Je hebt je keuze kunnen maken: je weet precies welke raamdecoratie jij wilt bestellen voor jouw woning. Maar hoe weet je of je de juiste maten bestelt? Om hiervoor te zorgen, bieden wij gratis inmeetadvies aan. Zo kun je voor al onze raamdecoratie een meetinstructie raadplegen, telefonisch contact opnemen met onze klantenservice of via WhatsApp met een van onze specialisten chatten tijdens het inmeten van jouw raamdecoratie.

Daarnaast hebben wij een landelijke meet- en montagedienst die al vanaf €49,- bij je langs komt om de gekozen raamdecoratie voor je in te meten.

100% maatwerk

Wij werken niet met standaard maten die worden ingekort, maar maken echt álles op maat. Er wordt dus niks afgesneden met een machine of aan elkaar genaaid wat lijnen veroorzaakt. Hiermee garanderen wij een professionele en mooie afwerking van al onze producten, mét een luxe uitstraling. Bestel je bij Doehetbudget.nl, dan bestel je 100% maatwerk voor een zeer scherpe prijs!

30 jaar ervaring

Het team van Doehetbudget.nl bestaat uit verschillende specialisten met tientallen jaren ervaring binnen de raamdecoratie branche. Echte experts dus, al zeggen we het zelf. Met deze kennis kunnen wij de service én kwaliteit bieden die jij verdient en staan jouw wensen altijd centraal.

Gratis bezorging

Doordat wij alles in eigen fabriek produceren hebben we geen lange productie- en levertijden. Vanaf het moment dat je bestelling is geplaatst en door ons is ontvangen, wordt de raamdecoratie binnen 7 tot 14 werkdagen gratis bij jou thuis geleverd. Zo kun jij snel genieten van je nieuwe raamdecoratie en heb je niet langer last van buren die naar binnen gluren. Het bezorgmoment wordt samen met jou afgestemd zodat de bezorging plaatsvindt wanneer het jou uitkomt. 

One stop shopping

In onze webshop vind je een breed assortiment aan raamdecoratie en bijbehorende producten en accessoires. Daarnaast kun jij van te voren gratis kleurstalen bestellen om met je eigen ogen de kleuren en materialen te bewonderen. Zo kun jij op één adres alles aanschaffen voor jouw raambekleding en ben je in een keer klaar met shoppen. Wel zo fijn!

Tot 70% goedkoper

Wij leveren jouw gekozen raamdecoratie rechtstreeks vanuit de fabriek. Er komt geen tussenpersoon bij kijken, waardoor we de raamdecoratie tot wel 70% goedkoper kunnen aanbieden dan in de winkels. Onze scherpe prijzen in combinatie met onze snelle levertijd, is voor jou een echte win-win situatie.

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X