Aluminium Jaloezieën

Onze strakke aluminium jaloezieën op maat zijn licht van gewicht en tot wel 4 meter breed verkrijgbaar. Aluminium is ook vochtbestendig en past hierdoor perfect in je keuken of badkamer.

Je kunt kiezen uit wel 4 lamelbreedtes. 16mm, 25mm, 35mm en 50mm. En verder heb je de keuze uit tientallen kleuren lamellen en ladderbanden. Je favoriet zit er dus gegarandeerd bij!

Aluminium Jaloezieën

Aluminium Jaloezieën

Onze strakke aluminium jaloezieën op maat zijn licht van gewicht en tot wel 4 meter breed verkrijgbaar. Aluminium is ook vochtbestendig en past hierdoor perfect in je keuken of badkamer.

Je kunt kiezen uit wel 4 lamelbreedtes. 16mm, 25mm, 35mm en 50mm. En verder heb je de keuze uit tientallen kleuren lamellen en ladderbanden. Je favoriet zit er dus gegarandeerd bij!

Filter

5 artikel(en)

Aluminium jaloezieën 16mm

9.39,3/10 (59 reviews)

 • Lamelbreedte 16mm
 • Keuze uit 17 kleuren
 • Verfijnde uitstraling
Aluminium jaloezieën 25mm

9.39,3/10 (296 reviews)

 • Lamelbreedte 25mm
 • Keuze uit 48 kleuren
 • Breedtes tot 2,5 meter
Aluminium jaloezieën 35mm

9.39,3/10 (56 reviews)

 • Lamelbreedte 35mm
 • Keuze uit 18 kleuren
 • XXL Breedte tot 4 meter
Aluminium jaloezieën 50mm

9.69,6/10 (335 reviews)

 • Lamelbreedte 50mm
 • Keuze uit 29 kleuren
 • XXL breedte tot 4 meter
Aluminium jaloezieën 50mm retro uitvoering

9.49,4/10 (7 reviews)

 • Vintage model
 • Lamelbreedte 50mm
 • Breedtes tot 2,72 meter
Filter

5 artikel(en)

Maatwerk van aluminium

Maatwerk is essentieel bij jaloezieën. Het ziet er mooi verzorgd uit als alles goed aansluit. Doordat jaloezieën precies zo gefabriceerd worden als u ze wilt hebben, zijn ze voor veel doeleinden geschikt. Wilt u een groot raam op de werkkamer decoreren? Of juist een huiskamerraam? Een openslaande deur, een serreraam, het raam in de badkamer? Of gaat het om een klein dakraampje of draaikiepraam? Het maakt niet uit. Aluminium jaloezieën kunnen overal opgehangen worden. Aluminium is een relatief licht product, waardoor het ook erg bruikbaar is voor grotere afmetingen. Ook de ondergrond waar ze op geplaats worden, kan verschillen. Kunststof, beton, hout: de jaloezieën kunnen overal terecht. Aluminium jaloezieën zijn ook geschikt voor vochtige ruimtes zoals de keuken en badkamer. Een andere optie voor in de badkamer zijn bijvoorbeeld pvc-jaloezieën. Deze zijn ook vochtbestendig.

Keuze te over

De ene aluminium jaloezie is de andere niet. Er is een groot assortiment aan kleuren, lamelbreedtes en ladderbanden, uw stijl zit er gegarandeerd bij! Bij doehetbudget.nl vindt u aluminium jaloezieën in verschillende maten, ook grotere afmetingen. Wij hebben jaloezieën van 16mm, 25mm, 35mm en 50mm. De 16mm jaloezieën zijn er in veel verschillende kleuren en ze geven uw raam een fijn, sierlijk uiterlijk. De jaloezieën van 25mm zijn het populairst. Kiest u voor 35mm, dan heeft u de beste keus voor een middelgroot raam. U kunt dan ook voor ladderband kiezen in plaats van het standaard ladderkoord. Ditzelfde geldt bij 50mm. Deze laatste maat hebben we in verschillende uitvoeringen: aluminium, de houtlook en de retro uitvoering. Bij de retro jaloezieën ziet u een combinatie tussen klassiek en modern. Deze uitvoering heeft een prachtig opengewerkt bedieningsmechaniek.

U vraagt, u bedient

Onze jaloezieën zijn te bedienen met een koord dat rechts of links geplaatst kan worden. Aluminium jaloezieën zijn relatief licht. Prettig, want zo zijn ze makkelijk te bedienen en erg kindvriendelijk ook. Kiest u voor de retro aluminium jaloezieën van 50mm? Dan heeft u alvast een bijzonder mooie bedieningsmechaniek; een combinatie van een klassieke met een moderne stijl. Bent u op zoek naar een warmere uitstraling jaloezieën? Kijk dan eens bij ons uitgebreide aanbod houten jaloezieen.

Zo schoon als aluminium

Gemak dient de mens en dat gaat voor aluminium jaloezieën zeker op. Deze jaloezieën zijn vochtbestendig en eenvoudig schoon te maken. U verwijdert stof door eenvoudig met een plumeau of zachte borstel langs de jaloezieën te gaan. Zijn er wat hardnekkigere vlekken? Sluit dan de jaloezieën, haal er een doekje met wat mild schoonmaakmiddel overheen en ze zijn schoon. Let wel op dat u geen agressief schoonmaakmiddel gebruikt, dit kan de jaloezieën aantasten. Als u écht aan een grondige schoonmaak wilt, kunt u de jaloezieën naar beneden halen, op een zachte ondergrond leggen en dan schoonmaken.

Vijf meest gestelde vragen over jaloezieën

Wij krijgen dagelijks veel vragen over jaloezieën. Om het u en, vooruit, ook onszelf wat makkelijker te maken, hier vast vijf vragen en antwoorden.

  • Wat kosten jaloezieën?
   De kostprijs van jaloezieën loopt erg uiteen, afhankelijk van de keuzes die u maakt. Welke materialen kiest u, welke kleur? En bovenal, wat zijn de afmetingen van uw jaloezie? Bij Doehetbudget werken we voor de duidelijk met een ‘vanaf-prijs’, zo heeft u een indicatie van de kosten. Aluminium jaloezieën van 16mm leveren wij vanaf 41,55 euro, 25mm gaat vanaf 36,05 euro, 35mm vanaf 46,08 euro. Wilt u het allerliefst 50mm? Dan is het ‘vanaf-bedrag’ 45,36 euro.
  • Moet ik horizontale of verticale jaloezieën kiezen?
   Dat hangt geheel van uw eigen wensen en smaak af. Beide soorten jaloezieën houden fel licht buiten, ze blokkeren wat tocht en zo beperken de inkijk. Maar of u horizontaal of verticaal kiest, maakt een groot verschil voor de aanblik van de kamer. Verder hebben verticale lamellen wel als nadeel bij tocht dat ze tegen elkaar aan kunnen tikken, dat kan storend zijn.
  • Kunnen aluminium jaloezieën in de badkamer?
   We zijn blij dat u jaloezieën in de badkamer overweegt. Dat is namelijk een goed idee. Wat extra privacy en minder fel licht door middel van jaloezieën kan erg prettig zijn. Aluminium jaloezieën kunnen zeker in de badkamer.
  • Hoe meet ik jaloezieën op?
   Opmeten is de eerste stap van het hele montageproces. Dit moet even zorgvuldig gebeuren. De eerste stap is een keus: moeten de jaloezieën op de dag of in de dag hangen? Dit is wat jargon. ‘Op de dag hangen’ betekent dat ze op het kozijn komen, ‘in de dag’ betekent dat ze binnenin het kozijn komen, waardoor het kozijn de jaloezieën insluit.
   Kiest u voor op de dag? Meet dan de hoogte van het kozijn, met eventuele overlap over het kozijn heen. Om de breedte te bepalen, meet u de breedte van het kozijn, ook met eventuele overlap. Wilt u de jaloezieën in de dag plaatsen? Meet dan de hoogte en breedte van het kozijn, zonder overlap.
  • Hoe houd ik jaloezieën schoon?
   Vaak hebben we hier het doembeeld van een stofdoek die krampachtig tussen de lamellen doorgaat waarbij de helft jammerlijk knakt. Dat is gelukkig niet meer van deze tijd. Stof is makkelijk aan te pakken; haal een plumeau of zachte borstel over de jaloezieën heen en schoon zijn ze. Nu kan het natuurlijk gebeuren dat er een hardnekkigere vlek is. In dat geval kan er makkelijk een vochtige doek met wat schoonmaakmiddel, geen agressief spul, gebruikt worden. Sluit de lamellen en haal de doek erlangs. Maak de lamellen daarna weer droog. Een gratis tip: gebruik wat wasmiddel als u de jaloezieën schoonmaakt. Daar krijgen ze een mooie glans van.

Aluminium jaloezieën bij Doehetbudget

Wij werken al een kleine dertig jaar met raamdecoratie. Deze ervaring zetten we graag in om het eindresultaat voor u zo mooi mogelijk te maken. Wij hebben een groot aanbod aluminium jaloezieën tegen een mooie prijs en we helpen u graag uw kamer de uitstraling te geven die u graag wilt. Vindt u het lastig om online keuzes te maken? Kom dan gerust langs. We hebben een showroom in Alkmaar waar u alle werkdagen welkom bent. Wilt u meer weten of heeft u nog een vraag? Neem dan vooral contact met ons op.

Het bestellen van aluminium jaloezieën

Heeft u besloten dat u een liefhebber van onze aluminium jaloezieën bent? Dan kunt u de jaloezieën eenvoudig bestellen. Hiervoor kiest u eerst een model dat bij u past. Herinnert u zich nog de jaloezieën met open bovenkant van vroeger en bent u een liefhebber van deze retro-look? Dan zijn onze aluminium jaloezieën van 50mm in retro uitvoering de perfecte keuze voor u. Uiteraard kunt u ook voor reguliere aluminium jaloezieën kiezen. Op Doehetbudget.nl vindt u modellen met verschillende lamelbreedtes.

Heeft u eenmaal een model gekozen dat goed bij u past? Dan kunt u op de productpagina invullen welke maten u het liefste heeft. Aan de hand van het formaat kan onze website de prijs voor u berekenen. Zo ziet u direct hoeveel de jaloezieën kosten. Na het berekenen van de prijs heeft u de keuze uit verschillende kleuren. Doordat u veel keuze heeft, kunt u altijd wel een kleur vinden die bij u en het interieur van uw woning past. Vervolgens kunt u beslissen of de jaloezieën wel of geen ladderband moeten hebben. Er zijn veel liefhebbers van jaloezieën met ladderband. Het uiterlijk van de jaloezie verandert enorm als u voor een ladderband kiest. U heeft de keuze uit tientallen verschillende ladderbanden. Zo kunt u uit verschillende maten, patronen en kleuren kiezen.

Heeft u de perfecte aluminium jaloezieën samengesteld? Dan kunt u de bestelling voltooien. Vervolgens krijgt u de jaloezieën binnen 10 werkdagen bij u thuisbezorgd. Voor het bezorgen van de jaloezieën in Nederland of België hoeft u geen bezorgkosten te betalen.

Eigen productie

De aluminium jaloezieën op onze website zijn door Doehetbudget.nl zelf geproduceerd. Dit heeft ontzettend veel voordelen. Doordat u de jaloezieën niet bij een tussenpersoon aanschaft, bespaart u veel geld en heeft u de jaloezieën meestal sneller in huis. Bovendien kunnen we de kwaliteit hierdoor waarborgen. We kunnen er immers zelf op toezien dat alleen de beste materialen worden gebruikt. Met ruim 30 jaar ervaring in raamdecoratie weten we bij Doehetbudget.nl exact hoe we de beste jaloezieën maken. U krijgt bij ons de beste prijs-kwaliteitverhouding, een ruime keuze en bovendien ook de beste service!

De beste service

Als u aluminium jaloezieën of een van de andere producten op onze website bestelt, dan kunt u zeker zijn van een uitstekende service. Vindt u het bijvoorbeeld lastig om een goede kleur te kiezen? Dan kunt u gratis kleurstalen op de website bestellen. Komt u ergens niet helemaal uit of heeft u vragen over onze producten? Dan helpen onze specialisten u graag verder. Niet voor niets wordt Doehetbudget.nl gemiddeld met een 9,3 beoordeeld! We kunnen u online helpen, maar u kunt er ook voor kiezen om langs onze showroom in Alkmaar op te gaan. Op werkdagen verwelkomen we u graag in de showroom. Hier heeft u een goed overzicht van alle raamdecoratie, waaronder de aluminium jaloezieën.

Veelgestelde vragen over aluminium jaloezieën

Wanneer kies ik voor Aluminium jaloezieën?

Aluminium jaloezieën zijn zeer geschikt voor in kantoorpanden, maar zijn ook zeer toepasbaar in uw  woning. De voordelen van aluminium jaloezieën zijn:

 • stoere industriële uitstraling
 • in zeer veel kleuren en designs te verkrijgen
 • de oplossing voor in uw badkamer omdat deze vochtbestendig zijn.
 • geeft privacy. U kunt namelijk de lamel kantelen zodat er van buiten niet naar binnen kan worden gekeken, maar er nog wel daglicht naar binnen komt.

Voor meer informatie over aluminium jaloezieën kijkt u hier.

Welke lamelbreedte ’s zijn er verkrijgbaar?

16mm zijn verkrijgbaar in 18 kleuren met een maximale breedte van 210cm
25mm kunnen wij leveren in 45 kleuren en een maximale breedte van 250cm
35mm in 18 prachtige kleuren tot wel 400cm breed en ook met 25mm ladderband te verkrijgen
50mm in 34 mooie kleuren ook deze kunnen met ladderband geleverd worden in 10mm, 25mm en 38mm breedte, tot een maximale breedte van 400cm
Bekijk onze aluminium jaloezieën hier.

Hoe maak ik aluminium jaloezieën schoon?

Het stof kunt u van de jaloezie afhalen met een plumeau of een zachte opzetborstel op de stofzuiger.
Wanneer er vlekken op de jaloezie zitten kunt u er een vochtige doek met een milde reiniger overheen halen.

Hoe voorkom ik fouten bij het inmeten van de aluminium jaloezieën?

We kunnen op hier op 3 manieren bij helpen.

 • De eerste manier is met behulp van de inmeetinstructie die te vinden zijn op onze website.
 • De tweede manier is met behulp van onze Whatsapp inmeetservice. U stuurt dan een foto van het betreffende raam en dan geeft een van onze technische mensen advies.
 • En een derde mogelijkheid is dat een van onze monteurs bij u thuis komt inmeten. Desgewenst kunnen wij de producten ook komen monteren. Voor meer informatie over deze dienst kunt u contact met ons opnemen via telefoon, email of Whatsapp.    

Waarom is Doehetbudget.nl de nummer 1 in raamdecoratie?

Alle producten worden bij ons op maat gemaakt en razendsnel afgeleverd. Onze service wordt door klanten beoordeeld met een 9,3.

GRATIS ADVIES
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Landelijke inmeetservice Wij komen bij je inmeten Maak snel een afspraak