• Tot 70% goedkoper
 • Eigen productie 
 • Gratis kleurstalen 
 • Levertijd 9-14 werkdagen
 • Gratis bezorging
 • 500 m2 showroom in Alkmaar
Aluminium Jaloezieën koop je bij de beste raamdecoratie specialist van Nederland voor de laagste prijs! Bekijk hieronder onze aluminium jaloezieën.

Aluminium jaloezieën kopen? A-kwaliteit jaloezieën laagste prijs

Wilt u fel licht buiten houden of de inkijk verminderen, maar wel een mooie sfeervolle kamer behouden? Denk dan vooral eens aan aluminium jaloezieën. Als raambekleding zijn ze niet alleen praktisch, maar ook erg aantrekkelijk door hun mooie, strakke, uitstraling. Bij doehetbudget.nl vindt u een groot aanbod goedkope aluminium jaloezieën van A-kwaliteit in tientallen kleuren en diverse lamelbreedtes. Alle jaloezieën worden door ons op maat voor u geproduceerd en binnen 10 werkdagen geleverd. Ook voor grotere ramen zijn aluminium jaloezieën erg geschikt. De jaloezieën kunnen in alle ruimtes worden gebruikt, ook de badkamer.

Maatwerk van aluminium

Maatwerk is essentieel bij jaloezieën. Het ziet er mooi verzorgd uit als alles goed aansluit. Doordat jaloezieën precies zo gefabriceerd worden als u ze wilt hebben, zijn ze voor veel doeleinden geschikt. Wilt u een groot raam op de werkkamer decoreren? Of juist een huiskamerraam? Een openslaande deur, een serreraam, het raam in de badkamer? Of gaat het om een klein dakraampje of draaikiepraam? Het maakt niet uit. Aluminium jaloezieën kunnen overal opgehangen worden. Aluminium is een relatief licht product, waardoor het ook erg bruikbaar is voor grotere afmetingen. Ook de ondergrond waar ze op geplaats worden, kan verschillen. Kunststof, beton, hout: de jaloezieën kunnen overal terecht. Aluminium jaloezieën zijn ook geschikt voor vochtige ruimtes zoals de keuken en badkamer. Een andere optie voor in de badkamer zijn bijvoorbeeld pvc-jaloezieën. Deze zijn ook vochtbestendig.

Keuze te over

De ene aluminium jaloezie is de andere niet. Er is een groot assortiment aan kleuren, lamelbreedtes en ladderbanden, uw stijl zit er gegarandeerd bij! Bij doehetbudget.nl vindt u aluminium jaloezieën in verschillende maten, ook grotere afmetingen. Wij hebben jaloezieën van 16mm, 25mm, 35mm en 50mm. De 16mm jaloezieën zijn er in veel verschillende kleuren en ze geven uw raam een fijn, sierlijk uiterlijk. De jaloezieën van 25mm zijn het populairst. Kiest u voor 35mm, dan heeft u de beste keus voor een middelgroot raam. U kunt dan ook voor ladderband kiezen in plaats van het standaard ladderkoord. Ditzelfde geldt bij 50mm. Deze laatste maat hebben we in verschillende uitvoeringen: aluminium, de houtlook en de retro uitvoering. Bij de retro jaloezieën ziet u een combinatie tussen klassiek en modern. Deze uitvoering heeft een prachtig opengewerkt bedieningsmechaniek.

U vraagt, u bedient

Onze jaloezieën zijn te bedienen met een koord dat rechts of links geplaatst kan worden. Aluminium jaloezieën zijn relatief licht. Prettig, want zo zijn ze makkelijk te bedienen en erg kindvriendelijk ook. Kiest u voor de retro aluminium jaloezieën van 50mm? Dan heeft u alvast een bijzonder mooie bedieningsmechaniek; een combinatie van een klassieke met een moderne stijl.

Zo schoon als aluminium

Gemak dient de mens en dat gaat voor aluminium jaloezieën zeker op. Deze jaloezieën zijn vochtbestendig en eenvoudig schoon te maken. U verwijdert stof door eenvoudig met een plumeau of zachte borstel langs de jaloezieën te gaan. Zijn er wat hardnekkigere vlekken? Sluit dan de jaloezieën, haal er een doekje met wat mild schoonmaakmiddel overheen en ze zijn schoon. Let wel op dat u geen agressief schoonmaakmiddel gebruikt, dit kan de jaloezieën aantasten. Als u écht aan een grondige schoonmaak wilt, kunt u de jaloezieën naar beneden halen, op een zachte ondergrond leggen en dan schoonmaken.

Vijf meest gestelde vragen over jaloezieën

Wij krijgen dagelijks veel vragen over jaloezieën. Om het u en, vooruit, ook onszelf wat makkelijker te maken, hier vast vijf vragen en antwoorden.

  • Wat kosten jaloezieën?
   De kostprijs van jaloezieën loopt erg uiteen, afhankelijk van de keuzes die u maakt. Welke materialen kiest u, welke kleur? En bovenal, wat zijn de afmetingen van uw jaloezie? Bij Doehetbudget werken we voor de duidelijk met een ‘vanaf-prijs’, zo heeft u een indicatie van de kosten. Aluminium jaloezieën van 16mm leveren wij vanaf 41,55 euro, 25mm gaat vanaf 36,05 euro, 35mm vanaf 46,08 euro. Wilt u het allerliefst 50mm? Dan is het ‘vanaf-bedrag’ 45,36 euro.
  • Moet ik horizontale of verticale jaloezieën kiezen?
   Dat hangt geheel van uw eigen wensen en smaak af. Beide soorten jaloezieën houden fel licht buiten, ze blokkeren wat tocht en zo beperken de inkijk. Maar of u horizontaal of verticaal kiest, maakt een groot verschil voor de aanblik van de kamer. Verder hebben verticale lamellen wel als nadeel bij tocht dat ze tegen elkaar aan kunnen tikken, dat kan storend zijn.
  • Kunnen aluminium jaloezieën in de badkamer?
   We zijn blij dat u jaloezieën in de badkamer overweegt. Dat is namelijk een goed idee. Wat extra privacy en minder fel licht door middel van jaloezieën kan erg prettig zijn. Aluminium jaloezieën kunnen zeker in de badkamer.
  • Hoe meet ik jaloezieën op?
   Opmeten is de eerste stap van het hele montageproces. Dit moet even zorgvuldig gebeuren. De eerste stap is een keus: moeten de jaloezieën op de dag of in de dag hangen? Dit is wat jargon. ‘Op de dag hangen’ betekent dat ze op het kozijn komen, ‘in de dag’ betekent dat ze binnenin het kozijn komen, waardoor het kozijn de jaloezieën insluit.
   Kiest u voor op de dag? Meet dan de hoogte van het kozijn, met eventuele overlap over het kozijn heen. Om de breedte te bepalen, meet u de breedte van het kozijn, ook met eventuele overlap. Wilt u de jaloezieën in de dag plaatsen? Meet dan de hoogte en breedte van het kozijn, zonder overlap.
  • Hoe houd ik jaloezieën schoon?
   Vaak hebben we hier het doembeeld van een stofdoek die krampachtig tussen de lamellen doorgaat waarbij de helft jammerlijk knakt. Dat is gelukkig niet meer van deze tijd. Stof is makkelijk aan te pakken; haal een plumeau of zachte borstel over de jaloezieën heen en schoon zijn ze. Nu kan het natuurlijk gebeuren dat er een hardnekkigere vlek is. In dat geval kan er makkelijk een vochtige doek met wat schoonmaakmiddel, geen agressief spul, gebruikt worden. Sluit de lamellen en haal de doek erlangs. Maak de lamellen daarna weer droog. Een gratis tip: gebruik wat wasmiddel als u de jaloezieën schoonmaakt. Daar krijgen ze een mooie glans van.

Aluminium jaloezieën bij Doehetbudget

Wij werken al een kleine dertig jaar met raamdecoratie. Deze ervaring zetten we graag in om het eindresultaat voor u zo mooi mogelijk te maken. Wij hebben een groot aanbod aluminium jaloezieën tegen een mooie prijs en we helpen u graag uw kamer de uitstraling te geven die u graag wilt. Vindt u het lastig om online keuzes te maken? Kom dan gerust langs. We hebben een showroom in Alkmaar waar u alle werkdagen welkom bent. Wilt u meer weten of heeft u nog een vraag? Neem dan vooral contact met ons op.