Witte gordijnen

Heeft u er weleens over nagedacht om witte gordijnen aan te schaffen? Wit geeft een nette en luxe uitstraling aan de woning. Hierdoor zijn deze gordijnen een uitstekende keuze wanneer u op zoek bent naar een manier om uw woning op te knappen. Ook in het assortiment van Doehetbudget.nl kunt u witte gordijnen aantreffen. Bij Doehetbudget.nl hebben we namelijk gordijnen in vrijwel iedere kleur, waaronder in het wit, maar ook in het taupe, groen en rood. U vindt zelfs roze gordijnen in ons assortiment. Hierdoor zijn er voor iedereen wel geschikte gordijnen te vinden op de website.

Witte gordijnen

Witte gordijnen tegen aantrekkelijke prijzen

Wanneer u een liefhebber van witte gordijnen bent, zal onze webshop u zeker niet teleurstellen. Wij bieden namelijk veel verschillende witte gordijnen aan. Bovendien bent u bij ons altijd goedkoop uit. De gordijnen in onze webshop zijn namelijk tot wel 70% goedkoper dan elders. Bovendien maken wij de gordijnen volledig op maat, waardoor de gordijnen aan al uw eisen zullen voldoen. U kunt zelfs bepalen wat voor plooi de gordijnen krijgen en of u wel of geen embrasse wilt.

Bekijk al onze witte gordijnen

Goedkoper dan in de winkel

Bij Doehetbudget.nl krijgt u uitstekende gordijnen van A-kwaliteit. Hierdoor kunt u zeker zijn van minimaal dezelfde kwaliteit als u in de winkel krijgt. Wat echter heel anders is, is de prijs die u betaalt. Want bij ons koopt u uw raamdecoratie tegen prijzen die tot wel 70% lager liggen dan bij andere aanbieders. Hierdoor wordt het al helemaal interessant om uw witte gordijnen bij Doehetbudget.nl te bestellen. Een andere reden is dat wij u de beste service bieden. Bij Doehetbudget.nl hechten we veel waarde aan een goede klantenservice en dit merkt u overal aan terug.

Zo bespaart u energie met witte gordijnen

Wist u dat u zelfs energie kunt besparen door middel van gordijnen. Overgordijnen zijn dikkere gordijnen, die altijd voor sfeer en warmte in huis zorgen. Daarnaast zorgen deze gordijnen voor privacy als u ze sluit en zijn ze isolerend. Hierdoor blijft de woning koel in de zomer en warm in de winter. Dit merkt u ook terug aan de energierekening. Het is daarom geen slecht idee om voor witte overgordijnen te kiezen. Witte gordijnen zijn vooral erg mooi als u een interieur heeft waar al wit in voorkomt. Op deze manier creëert u eenheid in het interieur. Echter, is wit met allerlei verschillende kleuren te combineren, waardoor het ook een veilige keuze is.

Een lichte ruimte

Bent u juist een liefhebber van lichte gordijnen? In dit geval is het een goed idee om voor een vitrage te kiezen. De vitrage is erg stijlvol en laat veel zonlicht door. Hierdoor heeft u minder privacy, maar kunt u wel goed naar buiten kijken wanneer u de gordijnen sluit. Als u de woning niet wilt verduisteren, maar wél veel waarde hecht aan uw privacy, kunt u kiezen voor inbetweens. Deze gordijnen zitten tussen de overgordijnen en de vitrages in. Zo heeft u voldoende privacy, terwijl u nog wel naar buiten kunt kijken. Voorbijgangers zullen alleen contouren zien wanneer het buiten donker is, maar niets meer dan dat.

U kiest zelf het formaat, de kleur en de plooi

Bij Doehetbudget.nl kiest u altijd voor maatwerk. U kiest zelf de plooi en de kleur en wij gaan vervolgens voor u aan de slag. Al onze raamdecoratie kunnen we in principe op maat maken. Of het nou gaat om lamellen, vouw- of rolgordijnen of shutters en jaloezieën, indien mogelijk leveren wij u maatwerk, en dat altijd tegen de laagste prijs. Gordijnen en raamdecoratie zijn zaken waarop u beter niet kunt besparen. Ze hebben namelijk een grote invloed op de uitstraling van een ruimte. Besparen hoeft bij ons nooit, omdat u bij ons altijd zeker kunt zijn van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Bekijk al onze witte gordijnen

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X