• Tot 70% goedkoper
 • Eigen productie 
 • Gratis kleurstalen 
 • Levertijd 9-14 werkdagen
 • Gratis bezorging
 • BUYSMART® kopersbescherming
Plisségordijnen koop je bij de beste raamdecoratie specialist van Nederland voor de laagste prijs! Bekijk hieronder onze plisségordijnen.
 • Plisségordijnen
  Plissé gordijnen bottum op top down

  Plisségordijnen op maat in bijna 50 kleuren en zeer flexibele bediening.

  Plissegordijnen zijn enkelzijdig gekartelde stoffen die ook geschikt zijn voor verschillende ruimtes. 

  Met de plissés bepaalt u zelf de hoeveelheid lichtinval met behoud van uw privacy.

  Vanaf   € 85,04

Plisségordijnen op maat online bestellen

Bent u op zoek naar een handige, mooie en tijdloze aankleding van uw ramen? Zonwerend en ideaal om inkijk te voorkomen? Dan zijn plisségordijnen misschien wel de perfecte keus voor uw woning. Met deze geweven vouwgordijnen zet u de lichtinval en privacy in huis helemaal naar uw eigen hand. In onze uitgebreide collectie vindt u prachtige stoffen, kleuren en materialen voor uw interieur. Eén ding is zeker: met deze raamdecoratie is comfortabel wonen een feit.

Plisse voor bijna elk raamtype en kunststof kozijnen

Ieder interieur vraagt om een ander soort raamdecoratie. Zo hangen vouwgordijnen perfect in een landelijk interieur en passen jaloezieën vaak prachtig in moderne interieurs of nieuwbouwwoningen. Plisségordijnen misstaan in geen enkel soort huis en worden met name veel in woonkamers gebruikt. Dat komt doordat ze ideaal zijn om inkijk te voorkomen, maar toch voldoende daglicht binnen te laten. Uiteraard is dit ook afhankelijk van het soort stof dat u kiest.

Plissegordijnen top down bottom up

Het "top down bottom up" principe van plisségordijnen is het allergrootste voordeel. Waar gewone gordijnen alleen naar links en rechts openen en rolgordijnen alleen van beneden naar boven, kunnen plisségordijnen twee kanten op. U kunt het gordijn van boven openen, van onderen, of in het midden van uw raam hangen. Daardoor is het bijvoorbeeld mogelijk om volledige privacy te kiezen, maar toch van boven wat zonnestralen toe te laten. U kunt de lichtinval helemaal regelen zoals u dat fijn vindt. Ook is een handgreepbediening perfect mogelijk.

Plisségordijnen op maat

Bij Doehetbudget vindt u plisségordijnen op maat in tal van kleuren en uitvoeringen.

De gordijnen worden veel gebruikt in woonkamers, maar zijn ook perfect te gebruiken voor bijvoorbeeld de keuken, studeerkamer of een kantoor aan huis. Met plissés heeft u nooit meer last van te felle zonnestralen op uw laptop of televisie. En ook inkijk in uw ruimte is verleden tijd, zonder dat u de boel hermetisch hoeft af te sluiten.

Kwaliteit plisségordijnen 

De gevouwen plooien van plisségordijnen schuiven als een harmonica in en uit elkaar. Toch blijven de plooien perfect recht, zelfs bij jarenlang intensief gebruik. Bij Doehetbudget vindt u dan ook plisségordijnen van de allerbeste materialen en kwaliteit.

Wij kunnen de gordijnen in verschillende uitvoeringen leveren. Bijvoorbeeld standaard of het populaire “top down bottom up”. (Een standaard plissé werkt zoals een gewoon rolgordijn.) Goed nieuws: plisségordijnen zijn voor nagenoeg alle soorten ramen verkrijgbaar. Dakramen, draaikiepramen of zelfs lichtkoepels: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Plissegordijnen op maat bestellen bij Doehetbudget.nl

Heeft u ook ramen met afwijkende maten? Laat uw plisségordijnen dan op maat maken. U bent van harte welkom in onze showroom in Alkmaar of u kunt eenvoudig uw afmetingen doorgeven via de website. U ziet dan ook direct de kosten; wel zo handig. Onze prijzen voor plisségordijnen liggen vaak tot wel 70% lager dan elders. Natuurlijk kunt u ook altijd gratis kleurstalen opvragen. Al onze gordijnen worden met grote precisie gefabriceerd en gecontroleerd voordat ze (gratis) bij u worden bezorgd. Ouderwetse service en eigentijdse producten: heel normaal.