Lamellen

Ben je op zoek naar raamdecoratie voor brede of hoge raampartijen? Dan zijn onze verticale lamellen op de maat de perfecte keus. Bepaal zelf je lamelbreedte en maak keuze uit ons ruime assortiment lamelkleuren.

Onze premium kwaliteit verticale lamellen zijn populair en zijn te vinden in menig woonkamer, keuken en ook in kantoren. Je kunt kiezen uit 2 lamelbreedtes en creëert gemakkelijk de gewenste lichtinval.

Lamellen

Lamellen

Ben je op zoek naar raamdecoratie voor brede of hoge raampartijen? Dan zijn onze verticale lamellen op de maat de perfecte keus. Bepaal zelf je lamelbreedte en maak keuze uit ons ruime assortiment lamelkleuren.

Onze premium kwaliteit verticale lamellen zijn populair en zijn te vinden in menig woonkamer, keuken en ook in kantoren. Je kunt kiezen uit 2 lamelbreedtes en creëert gemakkelijk de gewenste lichtinval.

Filter

1 artikel(en)

Verticale lamellen van textiel zijn uitstekend geschikt voor brede ramen en tevens ook in grote hoogtes beschikbaar. Met het kantelen van de lamellen kunt u het zonlicht eenvoudig reguleren.
Verticale lamellen

9.59,5/10 (36 reviews)

 • Luxe stoffen
 • Geschikt voor grote ramen
 • Keuze uit 38 kleuren
Filter

1 artikel(en)

Verticale lamellen

We hebben er allemaal weleens mee lopen vechten: horizontale lamellen. Er knakt er één tijdens het schoonmaken, de touwtjes draaien in elkaar vast, het duurt langer dan wenselijk om de lamellen tot halverwege het raam te laten hangen of het is te donker met de lamellen voor het raam en te licht zonder. Overweeg dan vooral eens verticale lamellen van doehetbudget.nl. Dé ideale oplossing voor brede of hoge ramen. Associeert u verticale lamellen met een duffe kantoorinrichting? Dat was in het verleden misschien zo, maar hoeft nu niet meer. Verticale lamellen zijn er in alle soorten en maten, ze zijn praktisch in het gebruik en u kunt er elke gewenste sfeer mee neerzetten.

Grootste voordelen

Waarom zijn verticale lamellen een goede optie? Wij zetten graag een aantal redenen op een rij:

 • Zonwering. Verticale lamellen drukken hun snor niet als het gaat om een van de kerntaken van raamdecoratie. Ze houden fel licht buiten. Dit doen ze in meer of mindere mate, net wat u het prettigst vindt.
 • Sfeer. Verticale lamellen halen de sfeer uit een ruimte? Welnee! Vandaag de dag kunt u de lamellen in alle gewenste kleuren en materialen krijgen. U kunt voor een rustige basisuitvoering gaan, maar met uitgesproken kleuren haalt u net zo makkelijk een sfeermaker in huis.
 • Kou buiten houden. Niet alleen het felle licht blijft buiten, verticale lamellen beschermen u ook tegen kou en tocht. Een mooie bijkomstigheid.
 • Makkelijker in onderhoud. De tijd van knakkende horizontale lamellen is voorbij. Verticale lamellen zijn een stuk eenvoudiger schoon te houden.
 • Hygiënisch. Herinnert u zich de dikke stoffige gordijnen van vroeger? Daar kon veel stof in blijven hangen. Verticale lamellen zijn nooit stofnesten. Een stuk hygiënischer dus.

Eerlijk is eerlijk, verticale lamellen kennen ook een paar nadelen. Dat ontkennen we niet. Om ook daar eerlijk over te zijn; Staat er een raampje open achter de lamellen? Dan kunnen ze tegen elkaar aan klepperen. En waar de stoffige gordijnen van vroeger een paar keer per jaar de wasmachine in konden, moet u lamellen toch echt even met de hand schoonmaken.

Voor ieder wat wils

Verticale lamellen kunnen aansluiten bij de sfeer in de rest van de ruimte of juist een sfeermaker zijn in een verder vrij neutraal ingerichte kamer. Of u nu voor modern of klassiek gaat, er zijn bijpassende lamellen.

Verticale lamellen zijn er in meerdere breedtes en allerlei kleuren. Sprekende kleuren, maar ook basistinten zoals zwart en wit of dessins zijn mogelijk. Ook in materialen zijn er allerlei mogelijkheden. Lamellen kunnen bijvoorbeeld worden afgewerkt in stof of aluminium. Ook lamellen van PVC zijn mogelijk, voor in de keuken of badkamer.

Of u nu een standaard raam hebt, of een uitzonderlijk hoog of breed raam, met verticale lamellen is er altijd een oplossing op maat. Wilt u liever een horizontale vorm van raamdecoratie? Kijk dan eens bij onze houten jaloezieën

Vier meest gestelde vragen

Wij krijgen met enige regelmaat vragen over verticale lamellen. Dit zijn de vier meest gestelde op een rij:

 • Hoe worden verticale lamellen geplaatst?
  Lamellen kunnen in het kozijn gehangen worden of over het kozijn heen. Het kan een mooie klus zijn de lamellen zelf te plaatsen, maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen het te laten doen. Gaat u zelf aan de slag? Dan komt het kort gezegd neer op het op maat zagen van de rail en deze daarna bevestigen aan het plafond of de bovenkant van het kozijn. De rails kunnen zich op allerlei types ondergrond bevinden; denk aan kunststof, hout of beton. Als de rails hangen, kunt u de lamellen daar eenvoudig in schuiven. Hangen ze? Dan is het tijd om ze op maat te knippen en gewichtjes te bevestigen zodat ze mooi strak blijven. De laatste stap is het koppelen van de lamellen, zodat ze één geheel vormen. Bestelt u verticale lamellen bij ons? Dan ontvangt u vanzelfsprekend ook een uitgebreide handleiding voor de plaatsing.
 • Hoe werken verticale lamellen?
  De bediening van de lamellen, trekkoord en ketting, kan zich zowel links als rechts bevinden. Ook dat is maatwerk. De lamellen kunnen kantelen, openen en sluiten. Ook elektrische bediening is een optie.
 • Hoe maak je verticale lamellen schoon?
  Dit is afhankelijk van de door u gekozen materialen. Aluminium en PVC laten zich makkelijk reinigen met een stofdoek of vochtige doek. Heeft u stoffen lamellen? Met een lauw sopje kunt u lamellen voorzichtig reinigen met een zachte borstel. Bij te hard boenen, beschadigen de lamellen. Sommige stoffen kunt u uitgebreider wassen.
 • Wat kosten verticale lamellen?
  Onze verticale lamellen zijn verkrijgbaar vanaf 77,47 euro. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de hoogte en breedte van de lamellen en de gekozen materialen en kleuren.

Verticale lamellen van doehetbudget.nl

Wilt u een goede zonwering, minder tocht en meer privacy? Dan is het tijd voor verticale lamellen. Sfeervol en altijd passend bij uw interieur, omdat ze verkrijgbaar zijn in alle kleuren en maten. U kunt lamellen bij ons eenvoudig online bestellen. Wij bezorgen deze vanzelfsprekend gratis bij u thuis. doehetbudget.nl heeft ook een showroom in Alkmaar waar u van maandag tot en met vrijdag tussen 9 en 17 uur kunt komen kijken.

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X