PVC Jaloezieën

PVC jaloezieën op maat geven sfeer aan je ruimte en hebben als extra voordeel dat ze vochtbestendig zijn. Ze zijn dus uitermate geschikt voor jouw badkamer of keuken.

Je kunt kiezen uit 3 lamelbreedtes en ruim kleurassortiment. Ook kan je de bedieningszijde geheel afstemmen op je eigen situatie.

PVC Jaloezieën

PVC Jaloezieën

PVC jaloezieën op maat geven sfeer aan je ruimte en hebben als extra voordeel dat ze vochtbestendig zijn. Ze zijn dus uitermate geschikt voor jouw badkamer of keuken.

Je kunt kiezen uit 3 lamelbreedtes en ruim kleurassortiment. Ook kan je de bedieningszijde geheel afstemmen op je eigen situatie.

Filter

3 artikel(en)

De collectie van PVC jaloezieën hebben het gevoel van echt hout en de voordelen van PVC. Pvc materiaal is zwaarder dan het natuurlijke hout en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ook geschikt voor vochtige ruimtes.
PVC jaloezieën 50mm

9.59,5/10 (337 reviews)

 • Premium maatwerk
 • Lamelbreedte 50mm
 • Keuze uit 13 kleuren
De collectie van PVC jaloezieën hebben het gevoel van echt hout en de voordelen van PVC. Pvc materiaal is zwaarder dan het natuurlijke hout en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ook geschikt voor vochtige ruimtes.
PVC Jaloezieën 65mm

9.59,5/10 (87 reviews)

 • Premium maatwerk
 • Lamelbreedte 65mm
 • Keuze uit 13 kleuren
De collectie van PVC jaloezieën hebben het gevoel van echt hout en de voordelen van PVC. Pvc materiaal is zwaarder dan het natuurlijke hout en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ook geschikt voor vochtige ruimtes.
PVC jaloezieën 35mm

9.59,5/10 (62 reviews)

 • Premium maatwerk
 • Lamelbreedte 35mm
 • Keuze uit 13 kleuren
Filter

3 artikel(en)

Waarom kiezen voor PVC jaloezieën?

Ondanks het feit dat houten jaloezieën sinds jaar en dag erg populair zijn bestaan er toch heel wat uitstekende redenen om te kiezen voor exemplaren van PVC. Wanneer u op zoek bent naar raamdecoratie van hoge kwaliteit zijn PVC jaloezieën een ware aanrader. Door het aanschaffen van PVC jaloezieën bij Doehetbudget.nl krijgt u dan ook de beschikking over jaloezieën welke beschikken over een prachtige houtlook, maar zich tegelijkertijd ook kenmerken door de unieke voordelen van PVC. Dit betekent concreet dat u kunt rekenen op de voordelen zoals hieronder beschreven:

 1. U plaatst onze PVC jaloezieën met houtlook moeiteloos in vochtige ruimtes. Dit maakt ze eveneens erg geschikt voor in de badkamer en de keuken. Ze kunnen dus in tegenstelling tot houten jaloezieën niet rotten of schimmelen.

 2. PVC jaloezieën beschikken over een universele uitstraling. Dit zorgt er voor dat u ze moeiteloos kunt integreren in elke stijl van interieur.

 3. De PVC jaloezieën van Doehetbudget.nl beschikken over een uitmuntende kwaliteit en daarmee ook over een uitstekende levensduur.

Bovenstaande voordelen zorgen er voor dat veel mensen vrezen dat ze voor het kopen van PVC jaloezieën rekening dienen te houden met een hoge kostprijs. Die vrees is echter nergens voor nodig. Hier bij Doehetbudget.nl bieden we onze klanten dan ook ten allen tijde een optimale prijs-kwaliteitverhouding aan!

Altijd verzekerd van de meest optimale kwaliteit PVC jaloezieën

Vroeger stonden veel mensen een beetje weigerachtig tegenover het kopen van PVC jaloezieën. Zij zagen dan ook beelden voor zich van jaloezieën die niet alleen scheef stonden, maar die bijvoorbeeld ook geknakt waren. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Gelukkig behoren dergelijke horror taferelen tegenwoordig tot het verleden. De PVC jaloezieën welke je kan bestellen bij Doehetbudget.nl beschikken stuk voor stuk over een uitstekende kwaliteit. Hierdoor vormen ze een waardevolle aanvulling voor elk interieur waarin ze worden geïntegreerd. Alle producten welke zijn terug te vinden op deze website worden door Doehetbudget.nl zelf geproduceerd. Dit heeft als gevolg dat we onze klanten niet alleen een uitstekende kwaliteit, maar ook een zeer scherpe prijs kunnen aanbieden. Bent u dus met andere woorden op zoek naar PVC jaloezieën met een optimale prijs-kwaliteitverhouding? Dan bent u daarvoor bij ons absoluut aan het juiste adres!

Creëer meer privacy in huis met PVC jaloezieën

PVC jaloezieën zien er niet alleen ongelofelijk mooi uit, daarnaast zijn ze ook uitermate praktisch. Van jaloezieën die zijn gemaakt van PVC gebruikmaken betekent onder meer dat je kan rekenen op uitermate onderhoudsvriendelijke eigenschappen. Dat is echter niet alles. Daarnaast kan je met PVC jaloezieën eveneens rekenen op de volgende voordelen:

 1. Het (gedeeltelijk) sluiten van uw PVC jaloezieën kan er voor zorgen dat de lichtinval in de woning aanzienlijk kan worden ingeperkt. Dit heeft onder meer als gevolg dat ook de temperatuur tijdens de zomermaanden in uw woning onder controle kan worden gehouden. Hierdoor is het zelfs mogelijk om een mooie besparing te realiseren op de energiefactuur. Het spreekt voor zich dat ook dit mooi meegenomen is.

 2. Door gebruik te maken van PVC jaloezieën is het mogelijk om ook de privacy in uw woning te verbeteren. Het gedeeltelijk sluiten van de jaloezieën kan er voor zorgen dat de mate aan inkijk in uw huis aanzienlijk wordt ingeperkt. Dit terwijl er toch nog steeds voldoende licht naar binnen kan vallen.

PVC jaloezieën maken het in de praktijk aldus mogelijk om een bepaalde ruimte zowel gedeeltelijk als volledig te verduisteren. Dit maakt ze geschikt om in werkelijk elke ruimte in huis geïntegreerd te worden. Gaande van vochtige ruimtes zoals de badkamer tot een privacygevoelige ruimte zoals de slaapkamer, het behoort allemaal tot de mogelijkheden!

Ruim aanbod PVC jaloezieën

Wanneer u het aanbod met PVC jaloezieën op onze website bekijkt zult u kunnen vaststellen dat er een keuze kan worden gemaakt uit heel wat uiteenlopende mogelijkheden. Bij het uitkiezen van uw PVC jaloezieën kunt u dan ook rekenen op de volgende voordelen:

 1. Er kan een keuze worden gemaakt uit een groot aantal verschillende kleuren.
 2. U kunt de PVC jaloezieën aanschaffen met verschillende lamelbreedtes.

Ondanks het feit dat u hier bij Doehetbudget.nl een keuze kunt maken uit een ruim assortiment boordevol met uitstekende PVC jaloezieën is het uiteraard mogelijk dat u toch de voorkeur geeft aan een ander materiaal. Ook dat is geen probleem. Bij Doehetbudget.nl kunt u immers eveneens een keuze maken uit jaloezieën van aluminium evenals van hout. Zo zijn er altijd jaloezieën te kopen die perfect alle vooropgestelde verwachtingen zullen weten in te lossen! Bovendien bent u ook altijd verzekerd van een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

Bestel uw PVC jaloezieën vandaag nog bij Doehetbudget.nl!

Bent u ook geïnteresseerd in het kopen van PVC jaloezieën? In dat geval bent u daarvoor hier bij Doehetbudget.nl aan het juiste adres! Het bij ons bestellen van uw PVC jaloezieën zorgt er voor dat u altijd bent verzekerd van een uitstekende kwaliteit tegen een scherpe prijs. Heeft u problemen met het maken van een keuze uit ons riante assortiment? Geen probleem! Onze ervaren productspecialisten helpen u graag verder! Weet u niet precies welke kleuren nu precies het best zouden matchen met uw interieur? In dat geval is het ook altijd mogelijk om gratis kleurstalen aan te vragen. Wilt u onze PVC jaloezieën graag even in het echt komen aanschouwen? In dat geval kunt u er steeds voor kiezen om een bezoek te brengen aan onze showroom in Alkmaar. Met ruim 30 jaar ervaring zijn wij in ieder geval als geen ander geschikt om uw nieuwe, kwalitatieve en scherp geprijsde PVC jaloezieën te leveren!

Veelgestelde vragen over PVC jaloezieën

Wanneer kies ik voor PVC jaloezieën?

PVC jaloezieën worden vaak toegepast in badkamers en keukens. De jaloezieën zijn namelijk vochtbestendig en daardoor uitermate geschikt voor badkamers. In keukens worden de jaloezieën ook veel toegepast omdat deze makkelijk zijn schoon te maken.

Welke lamelbreedte ’s zijn er verkrijgbaar?

PVC jaloezieën 35mm lamelbreedte in 13 prachtige kleuren tot wel 272cm breed en met 25mm ladderband te verkrijgen.

PVC jaloezieën 50mm lamelbreedte in 13 mooie kleuren met ladderband in 25mm en 38mm breedte, tot een maximale breedte van 272cm.

PVC jaloezieën 65mm lamelbreedte zijn in 12 kleuren leverbaar en ook te combineren met 10mm, 25mm en 38mm ladderband.

Hoe maak ik PVC jaloezieën schoon?

Met een plumeau of zachte opzetborstel op de stofzuiger kunt u het beste het stof van uw jaloezieën verwijderen.  Het voordeel van PVC jaloezieën is dat deze ook met een vochtige doek of met een mild reinigingsmiddel kunnen worden schoongemaakt.
Wanneer u kiest voor PVC jaloezieën in de keuken dichtbij een kookplaat, dan adviseren wij om hierbij geen ladderband te kiezen. Zo voorkom je kookspatjes op de ladderband. 

Hoe voorkom ik fouten bij het inmeten van de PVC jaloezieën?

We hebben diverse manier om u hierbij te assisteren. Op basis van onze meetinstructie, die op onze website staan. Ook kunnen we helpen via onze Whatsapp inmeetservice. Op basis van uw foto’s geven onze monteurs u kosteloos advies. En desgewenst kan 1 van onze monteurs ook bij u langskomen om de raamdecoratie te komen inmeten en eventueel ook te monteren. Voor mee informatie over onze meet- en montagedienst neemt u alstublieft contact op via telefoon, email of Whatsapp.   

Waarom is Doehetbudget.nl de nummer 1 in raamdecoratie?

Alle producten worden bij ons op maat gemaakt en razendsnel afgeleverd. Onze service wordt door klanten beoordeeld met een 9,3.

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X