Pvc jaloezieën

Bent u op zoek naar raambekleding die overal past? Een universele, smaakvolle, toevoeging aan uw kamer die ook nog heel praktisch is? Denk dan vooral eens aan pvc-jaloezieën. Ze passen in elk interieur en zijn mooi om te zien. De pvc-jaloezieën zijn een look-a-like van hout, maar dan met alle voordelen van pvc. Heeft u nog het beeld op uw netvlies van jaloezieën die al knakken als u ernaar kijkt? Jaloezieën die chronisch scheef hangen en niet schoon te houden zijn? Dan kunnen we u geruststellen; de jaloezieën van nu zijn van hoogwaardige kwaliteit, ze hebben een lange levensduur, ze bestaan in allerlei kleuren en materialen en zijn in diverse lamelbreedtes te verkrijgen. Bij doehetbudget.nl bieden we u de jaloezieën van A-kwaliteit aan voor een interessante prijs.

Jaloezieën op maat

Raamdecoratie is maatwerk. Dat geldt ook voor jaloezieën. Goed passende jaloezieën zijn een belangrijk element in uw kamer. Ze bieden beschutting, geven sfeer en zien er mooi uit met hun houtlook en gladde afwerking. Ook heeft u bij doehetbudget.nl keus uit diverse kleuren. De jaloezieën zijn zowel met koord als met ladderband te verkrijgen.

Met maatwerk kan ook veel bereikt worden. Er zijn ontzettend veel toepassingen voor jaloezieën. Wilt u een hoog en breed raam decoreren? Een serre, een dakraam of een draaikiepraam? Het maakt niet uit, alles kan worden gemaakt. De lamellen zijn in diverse lamelbreedtes te verkrijgen. Houd er wel rekening mee dat de jaloezieën bij een breed raam zwaar worden.

Jaloezieën kunnen ook aan diverse soorten kozijnen of muren bevestigd worden. Of het nu om beton, kunststof of hout gaat, dat maakt niet uit. En ze zijn vochtbestendig, dus u kunt ze ook in de keuken of badkamer gebruiken.

Voor ieder wat wils

Jaloezieën zijn behalve mooi, bovenal ook praktisch. U kiest de hele dag door hoe veel licht u binnen wilt laten en hoeveel inkijk in huis er mag zijn. In welke kamer de jaloezieën ook hangen, u bepaalt hoe u er binnen bij zit. Vol in het zonlicht van buiten? Of liever even wat rustiger zonder fel licht op uw laptop bijvoorbeeld of zonlicht als u op een zomeravond vroeg naar bed wilt.

Jaloezieën hoeven niet saai te zijn. De tijd van ‘wilt u de zwarte, grijze of witte jaloezieën?’ is voorbij. Wij bieden u een ruime keus in kleuren. Daarna valt er ook nog een boel te kiezen; wilt u koord of ladderband en hoe breed moeten de jaloezieën zijn? Wij leveren jaloezieën van 35, 50 en 65 mm dikte.

Ook in materialen heeft u wat te kiezen. Behalve onze PVC jaloezieën vindt u bij ons ook houten, bamboe en aluminium jaloezieën.

Bediening

Zoals gezegd, jaloezieën zijn maatwerk. Ze zijn in diverse kleuren en lamelbreedtes te verkrijgen en passen daarom in elk interieur. De bediening van de jaloezieën gebeurt met een koord. Dit koord kan zowel links als rechts van de jaloezieën worden geplaatst. Net wat binnen de inrichting het best past. De breedte van het raam is belangrijk. Hoe breder het raam, hoe zwaarder het optrekken van de jaloezieën is.

Jaloersmakend makkelijk in onderhoud

Gemak dient de mens en dat gaat voor jaloezieën van pvc zeker op. Deze jaloezieën zijn perfect voor in vochtige ruimtes en met hun gladde afwerking eenvoudig schoon te maken.

U verwijdert stof door eenvoudig met een plumeau of zachte borstel langs de jaloezieën te gaan. Zijn er wat hardnekkigere vlekken? Sluit dan de jaloezieën, haal er een doekje met wat mild schoonmaakmiddel overheen en ze zijn schoon. Let wel op dat u geen agressief schoonmaakmiddel gebruikt, dit kan de jaloezieën aantasten.

Vijf meest gestelde vragen over jaloezieën

Wij krijgen dagelijks veel vragen over jaloezieën. Om het u en, vooruit, ook onszelf wat makkelijker te maken, hier vast vijf vragen en antwoorden.

 • Wat kosten jaloezieën?
  De kostprijs van jaloezieën loopt erg uiteen, afhankelijk van de keuzes die u maakt. Welke materialen wilt u, welke kleur? En bovenal, wat zijn de afmetingen van uw jaloezieën? Bij doehetbudget.nl werken we voor de duidelijkheid met een ‘vanaf-prijs’, zo heeft u een indicatie van de kosten. Jaloezieën van 35mm leveren wij vanaf 43,60 euro, 50 mm gaat vanaf 44,40 euro en kiest u voor 65 mm? Dan is het ‘vanaf-bedrag’ 45,80 euro.

 • Moet ik horizontale of verticale jaloezieën kiezen?
  Dat hangt geheel van uw eigen wensen en smaak af. Beide soorten jaloezieën houden fel licht buiten, ze blokkeren wat tocht en ze beperken de inkijk. Maar of u horizontaal of verticaal kiest, maakt een groot verschil voor de aanblik van de kamer. Onze pvc-jaloezieën zijn in diverse breedtes te verkrijgen en worden met koord of ladderband afgewerkt.

 • Welke jaloezieën kunnen in de badkamer?
  Nu treft u het, want PVC jaloezieën zijn uitermate geschikt voor de badkamer. Het materiaal is vochtbestendig dus druppels, stoom of condens: het maakt niet uit. PVC is ertegen bestand. En juist in de badkamer kan wat extra privacy en minder fel licht door middel van jaloezieën erg prettig zijn.

 • Hoe meet ik jaloezieën op?
  Opmeten is de eerste stap van het hele montageproces. Dit moet zorgvuldig gebeuren, want jaloezieën zijn het mooist als ze precies passend zijn. De eerste stap is een keus: moeten de jaloezieën op de dag of in de dag hangen? Dit is jargon. ‘Op de dag hangen’ betekent dat ze op het kozijn komen, ‘in de dag’ betekent dat ze binnenin het kozijn komen, waardoor het kozijn de jaloezieën insluit.
  Kiest u voor op de dag? Meet dan de hoogte van het kozijn, met eventuele overlap over het kozijn heen. Om de breedte te bepalen, meet u de breedte van het kozijn, ook met eventuele overlap.
  Wilt u de jaloezieën in de dag plaatsen? Meet dan de hoogte en breedte van het kozijn, zonder overlap.

 • Hoe houd ik jaloezieën schoon?
  Vaak hebben we hier het doembeeld van een stofdoek die krampachtig tussen de lamellen doorgaat waarbij de helft jammerlijk knakt. Dat is gelukkig niet meer van deze tijd. Stof is makkelijk aan te pakken; haal een plumeau of zachte borstel over de jaloezieën heen en schoon zijn ze. Nu kan het natuurlijk gebeuren dat er een hardnekkigere vlek is. In dat geval kunt u het beste een vochtige doek met wat schoonmaakmiddel, geen agressief spul, gebruiken. Sluit de lamellen en haal de doek erlangs. Maak de lamellen daarna weer droog.

PVC jaloezieën bij doehetbudget.nl

Wij werken al een kleine dertig jaar met raamdecoratie. Deze ervaring zetten we graag in om het eindresultaat voor u zo mooi mogelijk te maken. Wij hebben een groot aanbod PVC jaloezieën van A-merken tegen een mooie prijs en we helpen u graag uw huis-, slaap- of badkamer de uitstraling te geven die u graag wilt. Onze jaloezieën zijn er in diverse lamelbreedtes, verschillende kleuren en zowel met koord als met ladderband. Vindt u het lastig om online keuzes te maken? Kom dan gerust langs. We hebben een showroom in Alkmaar waar u alle werkdagen welkom bent. Wilt u meer weten of heeft u nog een vraag? Neem dan vooral contact met ons op.