Jaloezieën

Ben je op zoek naar een stijlvolle afwerking van jouw ramen? Dan zijn jaloezieën de perfecte keus. Je kunt kiezen uit houten jaloezieën, bamboe jaloezieën, aluminium jaloezieën en PVC jaloezieën.

Jaloezieën

Ben je op zoek naar een stijlvolle afwerking van jouw ramen? Dan zijn jaloezieën de perfecte keus. Je kunt kiezen uit houten jaloezieën, bamboe jaloezieën, aluminium jaloezieën en PVC jaloezieën.

Wij bieden premium kwaliteit jaloezieën voor de helft van de winkelprijs. Zie voor voorbeelden onze tevreden klanten.

Jaloezieën
Houten jaloezieën

Houten jaloezieën

Vanaf 34,39

 • Leverbaar in XXL breedte
 • Echte houten lamellen
 • Keuze uit ruim 55 kleuren
Kies houten jaloezieën
PVC jaloezieën

PVC jaloezieën

Vanaf 31,44

 • Vochtbestendig
 • Badkamer en keuken
 • Leverbaar tot 272 cm
Kies pvc jaloezieën
aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Vanaf 24,56

 • Leverbaar tot 400cm breed
 • Licht in gewicht
 • 16mm, 25mm, 35mm en 50mm
Kies Aluminium jaloezieën
bamboe jaloezieën

Bamboe jaloezieën

Vanaf 38,39

 • Natuurlijke uitstraling
 • Leverbaar in XXL breedte
 • Echte bamboe lamellen
Kies Bamboe jaloezieën

Jaloezieën op maat kopen?

Na ruim 25 jaar ervaring bij grote winkelketens is doehetbudget.nl raamdecoratie ontstaan; Een webwinkel met een showroom waar u een compleet assortiment binnenzonwering, raambekleding en insectenwering aantreft. Zo vindt u bij ons houten jaloezieen, bamboe jaloezieen, rolgordijnen, vouwgordijnen, hordeuren en raamhorren van hoge kwaliteit en voor de allerbeste prijs. Alle producten worden op maat voor u gemaakt. Ook kunt u bij ons terecht voor plissé hordeuren of rolhorren op maat. Alles wat wij leveren voldoet aan de strengste kwaliteitseisen en komt regelrecht uit onze eigen fabriek of bij diverse fabrikanten in binnen- en buitenland.  In onze mooie showroom kunt u bovendien terecht voor productinformatie en krijgt u gedegen advies over onze topkwaliteit raambekleding.

Liever direct bestellen? Via onze webshop heeft u toegang tot ons gehele assortiment en kan u gemakkelijk uw raamdecoratie samenstellen, bestellen en veilig betalen. Alle bestellingen worden gratis bezorgd! En meestal binnen 12 werkdagen afgeleverd! Wij leveren jaloezieën 16mm, jaloezieën 25mm, jaloezieen 35mm, jaloezieen 50mm, jaloezieën 65mm, jaloezieën 70mm.

Voor elk budget hebben wij een groot aanbod! De allerbeste kwaliteit en de allergoedkoopste houten jaloezieen bestelt u gemakkelijk op maat bij doehetbudget.nl. houten jaloezieen zijn ideaal wanneer u veel licht in een kamer wilt en tegelijkertijd privacy wilt creëren. Ze laten namelijk genoeg zonlicht door in de kamer, maar geven toch een beschut gevoel. Bovendien kunt u een raam in een handomdraai geheel afsluiten, waardoor het zicht vanaf buiten wordt afgeschermd. Dit maakt dat jaloezieën praktisch zijn voor woonkamer, slaapkamer of badkamer.

Met het oog op design hebben wij voor iedere smaak wat wils. Bent u op zoek naar een warme uitstraling en wilt u sfeer aanbrengen in uw interieur? Dan zijn houten jaloezieen of bamboe jaloezieën zeer geschikt. Heeft u jaloezieen nodig in de badkamer?  Denk dan eens aan PVC jaloezieën. Deze zijn bijzonder functioneel in vochtige ruimtes, omdat ze vochtbestendig en gemakkelijk te reinigen zijn.

Goedkope jaloezieën en rolgordijnen op maat.

Naast goedkope jaloezieën, hebben wij ook een groot aanbod in A-merken rolgordijnen en vouwgordijnen. Onze rolgordijnen en vouwgordijnen dienen niet alleen als fraaie raamdecoratie, maar ook als binnenzonwering. We hebben rolgordijnen in allerlei formaten, aan te passen aan uw huis en persoonlijke wensen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor rolgordijnen van een dunne lichtdoorlatende stof of voor verduisterings gordijnen die de kamer helemaal donker maken; perfect om in de babykamer te gebruiken. Vouwgordijnen geven net even een ander effect dan rolgordijnen.

Voor zowel onze jaloezieen, rolgordijnen, als vouwgordijnen geldt dat ze te verkrijgen zijn in allerlei kleuren en motieven. Op deze manier kunt u uw raamdecoratie perfect afstemmen op uw interieur. Wilt u advies over welke rolgordijnen of vouwgordijnen passend zijn in uw huis?  Neem contact met ons op; wij staan altijd klaar om u te adviseren. Bovendien zijn er gratis kleurmonsters aan te vragen van onze producten.

Jaloezieen en horren op maat voor ramen en deuren.

In onze winkel hebben wij tevens allerlei oplossingen om ongedierte buiten de deur te houden. Geen overbodige luxe, want niets is zo vervelend als geplaagd worden door muggen in uw slaap.  Wij verkopen hordeuren en raamhorren die op elk formaat verkrijgbaar zijn. Deze maken het mogelijk  frisse lucht binnen te laten, maar hierbij insecten zoals muggen, vliegen en wespen buiten te sluiten. Ideaal voor in de zomer als u overdag verkoeling wilt van buiten of met het raam open wilt slapen.

Naast gewone horren, hebben wij ook horren die u kunt opvouwen of oprollen, zoals een plissé hordeur,  duo plissé hordeuren of een raamrolhor. Op deze manier kunt u uw horren gemakkelijk opbergen op het moment dat u geen gebruik meer hoeft te maken van horren.

Wij zijn een Nederlands bedrijf en onderhouden graag persoonlijk contact met de klant. Vraag direct uw gratis kleurstalen aan. Heeft u de gewenste kleur gekozen? Bestel dan eenvoudig uw gewenste product op onze site. Gratis levering in Nederland en België. Uw kleurstalen ontvangen en graag een bezoek in onze showroom? Wij ontvangen u graag. Zie de contact pagina voor onze adres gegevens. Bekijk hier de super handige meet- en montage-instructies voor foutloos meten en monteren.

Jaloezieen zijn ontzettend populair. Dit is niet iets van de laatste jaren, jaloezieën zijn al decennia oud. Toch zijn de jaloezieen van nu heel anders dan de jaloezieën die u een aantal decennia geleden kon kopen. De jaloezie wordt namelijk steeds steviger en makkelijker te bedienen. Zo is de jaloezie met scheefstaande of geknakte lamellen tegenwoordig bijvoorbeeld verleden tijd, in ieder geval wel als u voor Doehetbudget kiest. Bij Doehetbudget.nl hebben we ruim 30 jaar ervaring in raamdecoratie. Wij weten dan ook als de beste welke ontwikkelingen de jaloezieen de laatste decennia hebben doorgemaakt. Daardoor kunt u bij ons altijd zeker zijn van de beste kwaliteit.

De voordelen van jaloezieën

Jaloezieën hebben veel verschillende voordelen. Vindt u het lastig als het zonlicht net op uw beeldscherm schijnt terwijl u een leuke serie of film aan het kijken bent? Of vindt u het vervelend dat het zonlicht precies in uw ogen schijnt? Zulke situaties kennen we allemaal wel. Met een jaloezie hoeft u zich hier nooit meer aan te ergeren. Met één handomdraai verandert u de lichtinval. Hierdoor schijnt de zon niet langer in uw ogen of op uw beeldscherm. Als u de juiste jaloezieen aanschaft, kunt u een kamer zelfs compleet verduisteren. Dit laatste is ideaal als u een filmavondje gepland heeft of uit wilt slapen.

Een ander voordeel van de jaloezie is dat u de lamellen kunt kantelen, zodat voorbijgangers niet langer bij u naar binnen kunnen kijken. Vooral als uw ramen zich langs de openbare weg bevinden, kunnen voorbijgangers vaak zo bij u naar binnen kijken. Dit is niet altijd even prettig. Met een goede jaloezie lost u dit probleem eenvoudig op.

Overigens wordt er niet altijd voor jaloezieen gekozen omdat ze zo functioneel zijn, er zijn namelijk veel mensen die de jaloezieën puur als decoratie hebben. Jaloezieën zijn er in allerlei soorten en maten. Indien u de juiste jaloezieen uitkiest, kunnen ze absoluut een goede toevoeging aan uw woning vormen.

Eigen productie

Bij Doehetbudget.nl verkopen we eigen productie. Dit betekent dat we de kwaliteit en prijs volledig in eigen hand hebben. Hier heeft u als consument veel profijt van. Bij Doehetbudget.nl doen we er namelijk alles aan om producten van de hoogste kwaliteit te produceren. Zo gebruiken we bijvoorbeeld materiaal van de hoogste kwaliteit. Daarnaast worden de jaloezieen door ervaren vakmensen gemaakt, waardoor u zeker kunt zijn van een product van hoge kwaliteit. Doordat we de productie in eigen handen hebben, krijgt u de jaloezieën voor de beste prijs. Een prijs-kwaliteitverhouding als bij Doehetbudget.nl ziet u nergens anders!

Volledig op maat

Bij Doehetbudget.nl maken we de jaloezieën volledig voor u op maat. U geeft aan welk formaat u nodig heeft en vervolgens maken onze vakmensen de jaloezie. Onze vakmensen werken zeer nauwkeurig, waardoor u er zeker van kunt zijn dat de jaloezie tot op de millimeter correct is afgemeten. Volledig op maat betekent bij Doehetbudget.nl dat u géén ingekorte standaardmaten krijgt, maar een product dat echt volledig voor u op maat gemaakt is.

Onze eco-modellen

Op onze website vindt u slechts een aantal producten die niet volledig op maat gemaakt worden. Onze eco-modellen worden niet volledig op maat gemaakt, zodat u goedkoper uit bent. Als u voor een eco-model kiest, dan betaalt u nóg minder dan dat u normaal al bij Doehetbudget.nl doet. Echter, heeft u minder keuze. Onze eco-modellen zijn verder van dezelfde hoge kwaliteit als onze andere jaloezieen.

De retro look

Herinnert u zich de jaloezieen van vroeger nog? De jaloezieën met open bovenkant staan bij veel mensen nog in het geheugen. Vond u deze jaloezieen erg mooi? Dan kunt u op onze website diverse jaloezieën in retro-uitvoering vinden. Zo’n jaloezie heeft de open bovenkant, net zoals de jaloezieen van vroeger. Echter, zijn deze jaloezieën niet helemaal te vergelijken met de klassieke jaloezieën. Zo werkt het bedieningssysteem tegenwoordig een stuk eenvoudiger en ligt de kwaliteit van de jaloezie ook veel hoger.

Het kiezen van de perfecte kleur

Op onze website kunt u uit tientallen verschillende kleuren jaloezieën kiezen. Het is geen slecht idee om u eens in de verschillende mogelijkheden te verdiepen. Houdt u van felle kleuren met een warme uitstraling? Dan zijn er voldoende gladde kleuren te vinden die aan uw eisen voldoen. Heeft u liever een neutrale jaloezie? Dan zijn onze grijze, witte of zwarte jaloezieen hiervoor erg geschikt. Vindt u een natuurlijke uitstraling het mooiste? Dan is het aan te raden om voor een kleur met een houtnerfstructuur te kiezen. De mogelijkheden zijn eindeloos als u voor Doehetbudget.nl kiest!

Verschillende materialen

Op Doehetbudget.nl verkopen we jaloezieen van allerlei verschillende materialen. Hierdoor is er op onze website voor écht iedere ruimte wel een geschikte jaloezie te vinden. Ongeacht uw interieur, treft u op de website altijd wel een passende jaloezie aan.

Houten jaloezieen

Bent u een liefhebber van een natuurlijke look? Dan zijn onze houten jaloezieën een uitstekende keuze. Deze jaloezieën zijn van echt hout gemaakt. Indien u voor zo’n jaloezie kiest, kunt u uit veel verschillende kleuren kiezen. Wij bieden houten jaloezieën met lamelbreedtes van 25 tot 70mm aan. De houten jaloezieën creëren een warme sfeer in uw woning.

Bamboe jaloezieën

Bent u een liefhebber van de natuurlijke look én heeft u graag een duurzame jaloezie? Dan zijn onze bamboe jaloezieën absoluut aan te raden. Voor deze jaloezie wordt geen hout gekapt en het bamboe groeit snel weer aan. Deze jaloezieen hebben een zeer natuurlijke uitstraling en zijn tot 299 cm breed leverbaar. De lamelbreedtes variëren van 35mm tot 65mm.

PVC jaloezieen

Wilt u een jaloezie die ook geschikt is voor in een vochtige ruimte? Dan zijn PVC jaloezieën een goede optie. Deze jaloezieen zijn zeer geschikt voor in de badkamer. De jaloezieen zijn net als onze andere jaloezieën in verschillende kleuren verkrijgbaar. Wilt u profiteren van de voordelen van PVC, maar een jaloezie die eruitziet alsof deze van hout is? Dan kunt u voor een PVC jaloezie met houtlook kiezen. Onze PVC jaloezieen hebben een lamelbreedte van 35 tot 65 mm, afhankelijk van welk model u kiest.

Aluminium jaloezieën

Bent u op zoek naar een stevige jaloezie, waarvan u 100% zeker kunt zijn dat deze bij uw interieur past? Aluminium jaloezieën passen in ieder interieur! Op onze website kunt u aluminium jaloezieën in tientallen verschillende kleuren bestellen. Deze jaloezieen zijn tot 400 cm breed leverbaar. De lamelbreedtes variëren van 16 tot 50 mm.

Eenvoudig bestellen

Het bestellen van jaloezieen op Doehetbudget.nl is bijzonder eenvoudig. Heeft u besloten welke materiaalsoort u nodig heeft? Dan krijgt u de keuze uit verschillende lamelbreedtes. Welke lamelbreedtes dit zijn is afhankelijk van de materiaalsoort die u gekozen heeft. Zo kunt u houten jaloezieën met een lamelbreedte van tot wel 70 mm krijgen, terwijl de maximale lamelbreedte voor een aluminium jaloezie 50 mm is.

Als u het model jaloezie heeft gekozen, kunt u aangeven welke maten u nodig heeft. Hoeveel de jaloezieën kosten is afhankelijk van het formaat. Na het aangeven van de gewenste maten kunt u de prijs eenvoudig berekenen met slechts één druk op de knop. Hierna kunt u een kleur uitkiezen. Welke kleur u het beste kunt kiezen is volledig afhankelijk van uw eigen smaak en het interieur van de woning.

Heeft u een mooie kleur gekozen? Dan krijgt u voor de meeste modellen ook nog de keuze of u wel of geen ladderband wilt. Indien u een ladderband wilt, dan kunt u uit verschillende kleuren, patronen en breedtes kiezen. Zo ontstaat er een unieke jaloezie die helemaal aansluit op uw wensen.

Heeft u advies nodig?

Vindt u het lastig om te bepalen van welk materiaal uw jaloezie gemaakt moet worden? Dan helpen onze productspecialisten u graag verder. Heeft u al een materiaal gekozen, maar vindt u het lastig om de perfecte kleur uit te kiezen? Dan kunt u gratis kleurstalen op onze website bestellen. Op deze manier kunt u de kleur met eigen ogen zien. Zo kunt u gemakkelijk bepalen of de kleur naar wens is en of deze bij uw interieur past. U kunt er overigens ook voor kiezen om langs onze showroom in Alkmaar te gaan. Hier kunt u allerlei raambekleding met eigen ogen bekijken. Uiteraard zijn er ook in onze showroom productspecialisten aanwezig die u kunnen adviseren.

De beste service

Bij Doehetbudget.nl vinden we persoonlijk contact met onze klanten zeer belangrijk en onze klanten waarderen dit enorm! Toch is persoonlijk contact niet het enige dat bij het verlenen van een goede service hoort. Zo bezorgt Doehetbudget.nl bijvoorbeeld gratis in Nederland en België. Daarnaast kunt u gratis kleurstalen bij ons aanvragen, is onze levertijd relatief snel en is onze website eenvoudig te navigeren. Deze uitstekende service zorgt er, in combinatie met de prijs-kwaliteitverhouding van onze producten, voor dat Doehetbudget.nl gemiddeld met een 9,3 beoordeeld wordt! Wij zijn dé beste keuze als u op zoek bent naar raamdecoratie.

Heeft u nog vragen over een van onze producten of over onze website in het algemeen? Neemt u dan gerust contact met ons op, wij informeren u graag.

Vraag en antwoord over jaloezieën

Wat zijn jaloezieën?

Jaloezieën zijn een type binnenzonwering, waarbij met gebruik van horizontale lamellen de licht-toelaat in de kamer kan worden geregeld. Jaloezieën zijn ideaal wanneer u veel licht in een kamer wilt en tegelijkertijd privacy wilt creëren. Ze laten namelijk genoeg zonlicht door in de kamer, maar geven toch een beschut gevoel. Bovendien kunt u een raam in een handomdraai geheel afsluiten. En niet op de laatste plaats, zijn jaloezieën een echte sfeermaker voor elke ruimte. Bekijk onze jaloezieën collectie

Wanneer kiezen voor maatwerk jaloezieën?

Indien er geen standaardmaat jaloezie voor uw ramen beschikbaar is kunt u kiezen voor jaloezieën die speciaal voor u op maat worden gemaakt. Vaak kiezen mensen ook voor maatwerk jaloezieën omdat deze volledig zijn af te stemmen op het huis en de persoonlijke wensen.

Tot welke breedtes zijn jaloezieën verkrijgbaar?

We kunnen de volgende maximale breedtes per materiaalsoort leveren: Aluminium tot 400cm, Abachi tot 270, Bamboe tot 300cm, Hout tot 360cm en PVC tot 272cm. Bekijk onze jaloezie collecties

Welke lamelbreedte moet ik kiezen?

Over het algemeen kan gesteld worden dat des te groter de lamelbreedte, des te meer de doorkijk naar buiten is. De 16 en 25mm lambreedte wordt vaak in kantoren gebruikt. De 35mm lamelbreedte wordt veelal gebruikt voor kleine ramen zoals toilet- of deurramen. De 50 is de meest gangbare lamelbreedte voor woonhuizen en de 65mm wordt toegepast bij grote raampartijen.

Daarnaast wordt de lamelbreedte ook wel eens gebaseerd op de diepte van het kozijn, zodat de bovenbak van de jaloezie daar mooi in valt.

Wanneer kies ik voor ladderband bij jaloezieën?

Ladderbanden hebben zowel een decoratieve- als een praktische functie. Praktisch omdat het de lichtgaatjes in de lamellen afdicht en iets meer lichtinval tegenhoudt. Veelal wordt er gekozen voor ladderband omdat dit een warmere uitstraling geeft. U heeft hierbij de keuze uit 10, 25 en 38mm ladderband. De optie zonder ladderband noemen we ladderkoord en komt subtiel en rustig over. Ook wordt voor ladderkoord gekozen als er veel glaslatten of kozijnbalken in het raam zitten. Het wordt anders erg druk wanneer ook nog eens gekozen wordt voor ladderband. Een leuke optie bij ladderband is ook om een contrasterende ladderbandkleur te kiezen. Je brengt hiermee een extra kleuraccent aan, die je kunt matchen met het interieur. Kijkt u naar onze jaloezieën en ladderband opties.

A-merk kwaliteitDe beste kwaliteit
Snelle levertijdBinnen 5-14 dagen in huis
Ruim 30 jaar ervaringAlleen maar échte experts
Gratis inmetenDoor onze experts

Waarom is Doehetbudget.nl de nummer 1 in raamdecoratie?

Alle producten worden bij ons op maat gemaakt en razendsnel afgeleverd. Onze service wordt door klanten beoordeeld met een 9,3.

GRATIS ADVIES
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Landelijke inmeetservice Nu tijdelijk gratis! Maak snel een afspraak