Marterkoog 7 1822 BK Alkmaar 072 - 30 30 599 Gratis Kleurstalen
 • Gratis thuisbezorgd in 7-14 werkdagen
 • Covid-19 info: Lees verder
 • Klanten geven ons een 9,4/10
 • A-merk kwaliteit voor 50% van winkelprijs
 • Echte showroom

 Houten jaloezieën 25mm met ladderband

 • Houten jaloezieën 25mm met ladderband
 • Houten jaloezieën 25mm technische tekening
 • Houten jaloezieën 25mm wit met ladderband

Houten jaloezieën 25mm met ladderband

Na het invoeren van de maat klikt u op "Bereken prijs" om verder te gaan.

Kleurstalen aanvragen
Vanaf: € 48,29
48.29
euro
1. Vul eerst hier de breedte en hoogte in:
Breedte in cm: 27,0 - 270,0 cm
Hoogte in cm: 20,0 - 350,0 cm
Hulp nodig bij het opmeten?
2. Klik op "Bereken Prijs" om direct de prijs te zien:
3. Na het berekenen van de prijs kiest u de kleur en overige opties:

U heeft keuze uit de volgende kleuren:

wit
hout gebroken wit
hout vanille
hout ahorn
licht eiken
hout eiken
pekan
kersen
wenge
zwart glans

U heeft keuze uit de volgende ladderband kleuren:

wit 25mm
ivoor 25mm
beige
albast 25mm
mokka 25mm
zand 25mm
donker beige 25mm
ruw linnen 25mm
licht bruin 25mm
roest 25mm
grijs 25mm
cacao 25mm
bruin 25mm
donker bruin mat
zwart 25mm
grafische parel
visgraat parel
grafisch safari
visgraat safari
Vanaf: € 48,29
Let op: de door u opgegeven maten zijn de exacte productiematen, hier gaat niets meer van af.

Houten jaloezieën 25mm met ladderband

Bent u specifiek op zoek naar houten jaloezieën van 25mm met ladderband? Dan bent u bij Doehetbudget.nl aan het juiste adres. Wij maken jaloezieën op maat, waardoor het product altijd aan al uw wensen voldoet. Onze houten jaloezieën met een lamelbreedte van 25 millimeter zijn zeer geliefd en kunt u in veel woningen terugvinden. Aangezien we al ruim 30 jaar ervaring hebben met raamdecoratie, kunnen we u altijd voorzien van de beste kwaliteit. Bovendien hebben wij daadwerkelijk verstand van de producten die we verkopen, waardoor we u als de beste kunnen informeren en adviseren. Bij ons kunt u zeker zijn van houten jaloezieën van 25mm met ladderband van de hoogste kwaliteit!

Wat is het verschil met jaloezieën zonder ladderband?

Vraagt u zich af wat nou precies het verschil is tussen houten jaloezieën 25mm met ladderband en zonder ladderband? Bij jaloezieën zonder ladderband is er sprake van een ladderkoord dat door kleine gaatjes in de lamellen loopt. Deze gaatjes kunnen een kleine hoeveelheid licht doorlaten. Het verschil is nihil, maar als u een geheel donkere kamer wilt, is een ladderband een aanrader. Bovendien heeft de ladderband ook een decoratieve functie. Veel mensen vinden een jaloezie met ladderband mooier dan een jaloezie zonder ladderband. Bent u het hier niet mee eens? Dan kunnen wij ook jaloezieën zonder ladderband voor u maken.

Welke kleur kiest u?

Aangezien wij de houten jaloezieën van 25mm met ladderband op maat voor u maken, kunt u uit verschillende kleuren kiezen. Hout is een zeer geliefd materiaal, aangezien de natuurlijke look een warme sfeer in huis creëert. Heeft u graag een lichte, maar natuurlijke look? Dan kiest u voor licht eiken. Daarnaast hebben we ook andere soorten hout, waardoor u tussen verschillende sfeervolle kleuren kunt kiezen. Heeft u liever geen natuurlijke look? Dan heeft u nog meer keuze, u kunt bijvoorbeeld ook voor witte of zwarte lamellen kiezen.

 

Behalve dat u de kleur van de lamellen kunt uitkiezen, kunt u ook de kleur van het ladderband bepalen. Op deze manier kunnen er veel mooie kleurcombinaties ontstaan. Bovendien krijgt u zo een vrijwel unieke look. Kleuren die u aan de ladderband kunt geven zijn bijvoorbeeld bruin, zandkleurig, rood en mokka. Echter, bent u zeker niet beperkt tot deze kleuren.

Altijd het juiste formaat

Het is van groot belang dat de houten jaloezieën van 25mm met ladderband perfect boven uw raam of deur passen. Om hier zeker van te zijn, maken wij de jaloezieën op maat. Op deze pagina kunt u eenvoudig aangeven welke kleur u wilt en wat de formaten van de jaloezieën moeten zijn. Onze vakmensen zorgen er vervolgens voor dat  de jaloezieën tot op de millimeter nauwkeurig zijn. U krijgt dus exact het formaat dat u opgeeft, waardoor het product naadloos aansluit op uw ramen.

 

Omdat u zoveel mogelijkheden heeft bij het laten maken van houten jaloezieën van 25mm met ladderband, kan het lastig zijn om te kiezen. Vindt u het bijvoorbeeld lastig om een geschikte kleur uit te kiezen? Dan kunt u gratis kleurstalen van ons krijgen. Overigens kunt u ook contact met ons opnemen of onze showroom in Alkmaar bezoeken.

ADVIES NODIG?
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Inmeetadvies 100% Foutloos inmeten Bekijk onze inmeethulp