Op zoek naar raamdecoratie zoals o.a. jaloezieën in Noord-Holland? Bekijk en stel samen op onze website

Doehetbudget.nl is een webshop gespecialiseerd in raamdecoratie met een showroom op bedrijventerrein Beverkoog te Alkmaar, centraal gelegen in Noord-Holland.

Mensen uit Noord-Holland die op zoek zijn naar jaloezieën, plisségordijnen en andere trendy vormen van raambekleding, kunnen onze A-kwaliteit producten in onze showroom komen bekijken en ervaren.

Showroombezoek

Onze showroom in Alkmaar is geopend. Klantenservice berijkbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Komt u via de N245, uit de richting Den Helder-Schagen, ga dan richting Heerhugowaard en sla bij De Nollen linksaf de Beverkoog op. Komt u via de N242, dan bent u bent u snel op de Beverkoog via het viaduct Westerweg / N242 ter hoogte van de Westtangent. Vanaf de A9 raden wij aan om de ring Alkmaar te volgen in de richting van Heerhugowaard. Op het viaduct ter hoogte van Heerhugowaard-Zuid neemt u de afslag richting Alkmaar. U ziet De Beverkoog al liggen.

Doehetbudget.nl: uw online raamdecoratiespecialist

 • De kwaliteit van de interieurspeciaalzaak voor een ‘budget-prijs’
 • Wij produceren al onze producten zelf
 • Tientallen jaren ervaring met raamdecoratie
 • Altijd de nieuwste trends en de populairste klassiekers
 • Een passende oplossing voor elk raam en elk interieur
 • Een gemiddelde klantbeoordeling van 9.3 o.b.v. +4.000 reviews

Woont u niet direct in de buurt van Alkmaar, maar elders in de provincie? Dan zeggen wij: grote kans dat uw ritje naar onze showroom zich dubbel en dwars terugverdient. Onze A-kwaliteit raamdecoratie is namelijk vaak nog voordeliger dan de (kwalitatief mindere) producten van de bouwmarkt of de interieurprijsvechter. Daarnaast ontvangen onze ervaren stylisten u met koffie of thee, luisteren zij naar uw wensen en nemen uitgebreid de tijd voor u. U krijgt het kwaliteitsniveau en de service van een interieurspecialzaak voor een ‘budget’-prijs.

De showroom van doehetbudget.nl in Alkmaar

Bekijk en ervaar onze jaloezieën, plisségordijnen en andere raambekleding in onze showroom in Alkmaar

In onze showroom in Alkmaar kunt u ons gehele productaanbod van jaloezieën, gordijnen, shutters, plisségordijnen, DUETTE® gordijnen, (duo-) rolgordijnen, vouwgordijnen, verticale lamellen en horren vinden en is open voor inspiratie!

Onze showroom is op afspraak geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur aan de Berenkoog 49 (zakenstation) unit 214 op Bedrijventerrein beverkoog.

Waarom een raamdecoratieshowroom? Jullie zijn toch een webshop voor raambekleding?

Wij zien het hebben van een showroom als extra service. We zijn een webwinkel. Omdat wij alleen online verkopen én omdat wij al onze mooie raambekleding zelf produceren, kunnen we onze producten zo voordelig aanbieden. Bij ons krijgt u de kwaliteit van de interieurspeciaalzaak, voor een prijs die vaak nog onder die van de (niet met die van ons te vergelijken!) producten van de bouwmarkt of interieurprijsvechter ligt. En uiteraard kunt u bij ons gratis kleurstalen opvragen van al onze producten. Die krijgt u snel thuisgestuurd, zodat u een goede, weloverwogen beslissing kunt maken.

Omdat ons team tientallen jaren ervaring heeft met raamdecoratie, weten we ook dat sommige mensen het fijn vinden om de producten die ze online hebben uitgezocht, even met eigen ogen te zien. Ze te voelen, aan te raken en even te bedienen. Om te ervaren dat het mechaniek soepel werkt en te voelen dat het materiaal van topkwaliteit is. Of misschien om toch nog even advies te vragen aan een ervaren en behulpzame stylist.

Wij begrijpen dat. En dáárom zijn wij een online raamdecoratiewinkel mét showroom.

De raamdecoratiespecialisten van doehetbudget.nl

‘Ouderwetse service’ met hypermodern bestelgemak

Zoals gezegd: u kunt onze producten ook vooraf zien en voelen door kosteloos kleurstalen op te vragen, alvorens u eenvoudig vanaf uw comfortabele bank online bestelt. Andere voorbeelden van ‘ouderwetse service’ en modern bestelgemak, die wij heel normaal vinden:

 • We hebben handige meet- en montage-instructies voor u klaar staan op onze website
 • We bieden een voordelige inmeet- en montageservice aan
 • We hebben het meest eenvoudige online bestelsysteem (vinden wij – u straks wellicht ook)
 • Bij elke stap in ons bestelsysteem heeft u de exacte prijs in beeld
 • U kunt ons per Whatsapp foto’s sturen en om advies vragen (06-48161872
  )
 • Ons team staat bij iedere stap klaar om u te helpen met het kiezen van het juiste product, het bepalen van de perfecte kleur en het opmeten van de exacte maat

Dát is Doehetbudget, uw online raamdecoratiespecialist.

Recensies Doehetbudget.nl: een 9.3 gemiddeld

Dat onze klanten onze extra service waarderen, blijkt wel uit de +3800 mooie reviews die wij hebben mogen ontvangen. Onze gemiddelde klantbeoordeling is een 9.3! Dat zijn allemaal echte recensies bij The Feedback Company. Blader gerust door de klantervaringen van Doehetbudget.nl heen en lees de verhalen van onze klanten.

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X