DUO rolgordijnen

Met onze luxe kwaliteit duo rolgordijnen kan je perfect je lichtinval regelen. Met de 2 lagen stof regel je gemakkelijk jouw privacy. Het materiaal ik ook nog eens vochtbestendig en daardoor ook ideaal voorin de keuken of badkamer. 

DUO rolgordijnen

DUO rolgordijnen

Met onze luxe kwaliteit duo rolgordijnen kan je perfect je lichtinval regelen. Met de 2 lagen stof regel je gemakkelijk jouw privacy. Het materiaal ik ook nog eens vochtbestendig en daardoor ook ideaal voorin de keuken of badkamer. 

Filter

1 artikel(en)

Het duo-rolgordijn bestaat uit twee lagen stof zodat het licht optimaal gereguleerd kan worden. Deze uitvoering zit in een mooie gesloten cassette, er is voor ieder interieur een bijpassende kleur verkrijgbaar,
Duo Rolgordijnen

9.39,3/10 (20 reviews)

 • Verduisterend
 • Keuze uit 26 kleuren
 • Breedtes tot 2,6 meter
Filter

1 artikel(en)

DUO rolgordijn: op maat en toch voordelig

Bent u op zoek naar een DUO rolgordijn? Dan bent u op de juiste website gerold. Bij doehetbudget.nl zijn we al sinds de opkomst van deze raamdecoratie fan van de prachtige lichtinval en stijlvolle privacy die het gordijn biedt. Een DUO rolgordijn, ook wel roljaloezie genoemd, bestaat uit twee afzonderlijke lagen stof die over elkaar heen schuiven. Het gordijn is makkelijk bedienbaar met een bolletjeskoord. Dankzij de transparante en verduisterende banen heeft u ideale zon- en lichtregulatie en toch prachtig, natuurlijk, licht in huis. En als klap op de vuurpijl kiest u direct voor een smaakvolle stoffering van de ruimte. Onze DUO rolgordijnen zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Voordelen van DUO rolgordijnen

Het is niet voor niets dat DUO rolgordijnen op dit moment zo populair zijn. Door de twee afzonderlijke stoffen over elkaar heen te schuiven, kunt u de lichtinval helemaal naar eigen hand zetten. Een DUO rolgordijn kan op veel verschillende manieren gebruikt worden. ls de roljaloezie halfopen, dan wordt de lichtinval prachtig gefilterd. En als u de roljaloezie volledig sluit, heeft u meer privacy. Dankzij de talloze mogelijkheden siert het DUO rolgordijn steeds meer woonkamers in Nederland. U combineert zo het voordeel van rolgordijnen met de stijlvolle klasse van jaloezieën.

Ook buiten de woonkamer komt u goed uit met een DUO rolgordijn. Zoals alle rolgordijnen gaat het om maatwerk. Wij leveren deze rolgordijnen voor alle types ramen. Klein, groot, breed, smal of zelfs een draaikiepraam. Een rolgordijn misstaat in de badkamer ook zeker niet! Kies dan wel voor polyester, dit materiaal is het best bestand tegen vocht.

Soorten DUO rolgordijnen

Net als rolgordijnen zijn DUO rolgordijnen verkrijgbaar in allerlei kleuren en uitvoeringen. Zo vindt u populaire grijstinten met transparante banen voor een modern interieur, poederzachte tinten voor landelijke woningen of fellere kleuren voor een frisse inrichting. Naast prachtige stoffen kunt u ook kiezen voor DUO rolgordijnen in andere materialen zoals kunststof. Vrijwel alles is mogelijk om uw woning helemaal naar eigen smaak aan te kleden. De gordijnen zijn makkelijk bedienbaar met een bolletjeskoord. DUO rolgordijnen kunnen op verschillende soorten ondergrond worden geplaatst. Of het nu om hout, beton of kunststof gaat, dat maakt niet uit.

Welke raamdecoratie past bij u?

Het is natuurlijk helemaal afhankelijk van uw smaak, stijl en woonwensen welke raamdecoratie bij u past. DUO rolgordijnen hebben een moderne, eigentijdse uitstraling en passen daardoor minder goed bij een ouderwets interieur. In nieuwbouwwoningen zijn ze perfect voor de (vaak) grote raampartijen. Door de vele uitvoeringen van DUO rolgordijnen is voor veel interieurs een goede oplossing te vinden. Wij helpen u er graag bij.

Meer rolgordijnen

Naast DUO rolgordijnen vindt u bij Doehetbudget natuurlijk meer soorten rolgordijnen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens onze verduisterende rolgordijnen: ideaal voor de slaapkamer. Rolgordijnen zijn verkrijgbaar voor vrijwel ieder raam, ook dakramen. Zelfs onder een schuin dak kunt u voortaan dus lekker rustig en in het absolute donker slapen.

Rollende rolgordijnen

Zoals gezegd kunnen DUO rolgordijnen op verschillende manieren gebruikt worden. Ze hebben een goede zon- en lichtregulatie. Om de lichtinval helemaal naar uw smaak te krijgen, kunt u de gordijnen eenvoudig bedienen. Dit gebeurt met het bolletjeskoord. Dit koord kan zowel links als rechts van het gordijn worden geplaatst.

Vijf meest gestelde vragen over rolgordijnen

Wij krijgen met grote regelmaat vragen over rolgordijnen. Om u het zoeken te besparen, zetten we hier vast een aantal vaak gestelde vragen én antwoorden op een rij:

 • Zijn rolgordijnen ook geschikt voor draaikiepramen?
  Rolgordijnen zijn geschikt voor veel meer ramen dan men vaak denkt. Een rolgordijn kunnen wij altijd voor u op maat maken. Ook als het om een draaikiepraam gaat, een dakraam of een raam met afwijkende hoogte- of breedte maten, het maakt niet uit. Een rolgordijn is geschikt als raamdecoratie.

 • Is een rolgordijn verduisterend?
  Rolgordijnen zijn er in allerlei maten en soorten. Binnen die maten en soorten zijn er ook variaties in de gebruikte materialen en stoffen. Waar de ene stof vrijwel geen licht doorlaat, doet de andere dat wel. Het is een kwestie van smaak. Wilt u wakker worden in een slaapkamer die om zeven uur net zo donker is als om twee uur ’s nachts? Dan is daar een passend rolgordijn voor! Met een roljaloezie, oftewel een DUO rolgordijn, heeft u twee afzonderlijke lagen stof die over elkaar heen schuiven. Dat is de ideale zonwering.

 • Hoe monteer ik een rolgordijn?
  Vooropgesteld: maakt u zich geen zorgen. Het monteren van een rolgordijn is niet de meest ingewikkelde klus die u tegen zult komen. Elk rolgordijn werkt weer iets anders, daarom leveren we vanzelfsprekend een duidelijke handleiding bij uw gordijn. We geven u regel 1 bij het monteren van een rolgordijn vast mee: Bedenk op voorhand aan welke kant u de bediening van het gordijn wilt. Daarna bevestigt u de ophangbeugels en komt het oprolmechanisme hierin te hangen. Bevestig dan nog een blokkeringsschijfje om te voorkomen dat het gordijn zich te ver oprolt. Daarna kunt u genieten van uw prachtige nieuwe aanwinst en de sfeer die een goed rolgordijn in huis brengt.

 • Wat kost een rolgordijn?
  Wat een rolgordijn uiteindelijk rolgordijn kost, hangt namelijk af van de keuzes die u maakt, welke materialen u wilt gebruiken en de afmetingen van het rolgordijn. Een DUO rolgordijn is bij ons verkrijgbaar vanaf 69,60 euro.

 • Is er veel onderhoud nodig?
  We kunnen u direct geruststellen. Een DUO rolgordijn is niet erg onderhoudsgevoelig. DUO rolgordijnen kunnen niet gewassen worden, maar niet getreurd, schoon worden ze wel. Het vuil op een rolgordijn is namelijk bijna altijd gewoon stof. Met de zachte borstel van een stofzuiger is dat zo weg. Is stof niet het probleem, maar zit er echt een vlek op het rolgordijn? Dan kunt u dit proberen weg te halen met een vochtige (uitgewrongen) doek. Probeer dan niet te wrijven, dat tast de stof aan.

DUO rolgordijn van Doehetbudget

Bij Doehetbudget kunt u terecht voor unieke DUO rolgordijnen op maat uit onze eigen fabriek. Daardoor profiteert u van extra veel voordeel en weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Al onze gordijnen worden op minimaal 20 punten gecontroleerd, zodat u zeker weet dat u perfecte raamdecoratie installeert. Kom langs in onze showroom in Alkmaar om de uitgebreide collectie DUO rolgordijnen met eigen ogen te bewonderen, of bestel snel en voordelig online. Maatwerk is uiteraard altijd mogelijk.

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X