• Tot 70% goedkoper
  • Eigen productie 
  • Gratis kleurstalen 
  • Levertijd 9-14 werkdagen
  • Gratis bezorging
  • BUYSMART® kopersbescherming
DUO rolgordijnen koop je bij de beste raamdecoratie specialist van Nederland voor de laagste prijs! Bekijk hieronder onze duo rolgordijnen.

DUO rolgordijn: op maat en toch voordelig

Bent u op zoek naar en duo rolgordijn? Dan bent u op de juiste website gerold. Bij doehetbudget.nl zijn we al sinds de opkomst van deze raamdecoratie fan van de prachtige lichtinval en stijlvolle privacy die het gordijn biedt. Een DUO rolgordijn, ook wel roljaloezie genoemd, heeft twee lagen stof die over elkaar heen bewegen. Dankzij de transparante en verduisterende banen heeft u ideale zonwering en toch prachtig, natuurlijk licht in huis. En als klap op de vuurpijl kiest u direct voor een smaakvolle stoffering van de ruimte.

Voordelen van DUO rolgordijnen

Het is niet voor niets dat DUO rolgordijnen op dit moment zo populair zijn. Door de lagen van de rolgordijnen langs elkaar heen te schuiven, kunt u de lichtinval helemaal naar eigen hand zetten. Als de roljaloezie halfopen is, wordt de lichtinval prachtig gefilterd. En als u de roljaloezie volledig sluit, heeft u voldoende privacy. Dankzij de talloze mogelijkheden siert het DUO rolgordijn steeds meer woonkamers in Nederland. U combineert zo het voordeel van rolgordijnen met de stijlvolle klasse van jaloezieën.

Soorten DUO rolgordijnen

Net als rolgordijnen zijn DUO rolgordijnen verkrijgbaar in allerlei kleuren en uitvoeringen. Zo vindt u populaire grijstinten met transparante banen voor een modern interieur, poederzachte tinten voor landelijke woningen of fellere kleuren voor een frisse inrichting. Naast prachtige stoffen kunt u ook kiezen voor DUO rolgordijnen in andere materialen zoals kunststof. Vrijwel alles is mogelijk om uw woning helemaal naar eigen smaak aan te kleden.

Welke raamdecoratie past bij u?

Het is natuurlijk helemaal afhankelijk van uw smaak, stijl en woonwensen welke raamdecoratie bij u past. DUO rolgordijnen hebben een moderne, eigentijdse uitstraling en passen daardoor minder goed bij een ouderwets interieur. In nieuwbouwwoningen zijn ze perfect voor de (vaak) grote raampartijen. Door de vele uitvoeringen van DUO rolgordijnen is voor veel interieurs een goede oplossing te vinden. Wij helpen u er graag bij.

Meer rolgordijnen

Naast DUO rolgordijnen vindt u bij doehetbudget.nl natuurlijk meer soorten rolgordijnen. Bekijk bijvoorbeeld ook eens onze verduisterende rolgordijnen: ideaal voor de slaapkamer. Ook kunt u in onze webshop of showroom terecht voor transparante stoffen of leuke prints. Rolgordijnen zijn verkrijgbaar voor vrijwel ieder raam, ook dakramen. Zelfs onder een schuin dak kunt u voortaan dus lekker rustig en in het absolute donker slapen.

DUO rolgordijn van doehetbudget.nl

Bij doehetbudget.nl kunt u terecht voor unieke DUO rolgordijnen op maat uit onze eigen fabriek. Daardoor profiteert u van extra veel voordeel en weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Al onze gordijnen worden op minimaal 20 punten gecontroleerd, zodat u zeker weet dat u perfecte raamdecoratie installeert. Kom langs in onze showroom in Alkmaar om de uitgebreide collectie DUO rolgordijnen met eigen ogen te bewonderen, of bestel snel en voordelig online. Maatwerk is uiteraard altijd mogelijk.