Inbetweens op maat bestellen

Inbetweens houden het midden tussen overgordijnen en vitrage. Inbetweens bieden u overdag privacy, terwijl u zelf wel naar buiten kunt kijken. ’s Avonds zien voorbijgangers slechts contouren. Inbetweens helpen u om een ruimte sfeervol en gezellig aan te kleden. Ze beschermen u tegen de felle zon, maar laten wel een aangename hoeveelheid daglicht door.

1-24 van 64 stoffen

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-24 van 64 stoffen

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Inbetweens of gordijnen? Lees onze tips!

Waarom kiezen voor inbetweens? De keuze voor de juiste raamdecoratie is natuurlijk heel persoonlijk, maar als experts op het gebied van overgordijnen, vitrage en inbetweens, helpen we u graag met enkele tips.

Inbetweens: een stijlvol en licht alternatief voor overgordijnen

Een inbetween gordijn is een goede optie voor mensen die de stof van overgordijnen te dik of te zwaar vinden en vitrage te transparant, omdat ze wel beschermd willen worden tegen inkijk en al te felle zon. De stof van inbetweens is voller dan vitrage; ze bieden u privacy maar onttrekken u niet volledig aan het zicht. U heeft geen inkijk, maar wanneer het buiten donker is, kunnen voorbijgangers wel silhouetten zien. Wilt u uw ramen volledig kunnen verduisteren, dan zijn overgordijnen of een andere vorm van raamdecoratie zoals jaloezieën een betere optie voor u. Wilt u een lichte, stijlvolle en semi-transparante stof als raambekleding, dan zijn inbetween gordijnen waarschijnlijk echt iets voor u.

Wel naar buiten, niet naar binnen
Inbetweens bieden u de kans om zelf naar buiten te kijken, terwijl ze u beschermen tegen de felle zon en eventuele blikken van buren en passanten.

Verschillende stoffen voor inbetween gordijnen
Kies zelf de mate van verduistering en privacy van uw inbetween gordijn! Inbetweens zijn altijd dunner en lichter dan gordijnen, maar wij hebben wel veel verschillende stoffen waar u uit kunt kiezen. Zo hebben wij inbetweens die van 100% linnen zijn gemaakt, maar ook inbetween gordijnen die uit een fijne combinatie van linnen en o.m. polyester bestaan voor net iets meer privacy. Voor al onze inbetweens geldt dat wij alleen gebruik maken van de hoogste kwaliteit materialen en stoffen!

Wilt u advies over welke stof het best bij uw woonwensen en interieur past? Neem dan contact met ons op. Onze gordijnspecialisten helpen u graag met het maken van de juiste keuze! Ook kunt u onze showroom in Alkmaar bezoeken. Onze stylistes laten u graag alle beschikbare vormen van inbetween gordijnen en andere vormen van raamdecoratie zien.

Inbetween gordijnen op maat bestellen

Bij ons kunt u A-kwaliteit inbetweens bestellen, die in onze fabriek op maat voor u worden gemaakt. Doehetbudget.nl is gespecialiseerd in raamdecoratie, waaronder inbetween gordijnen. Zoals bij al onze producten, bieden wij u het kwaliteitsniveau van de interieurspecialist tegen een zeer scherpe prijs – soms wel tot 70% goedkoper. Waarom? Omdat onze inbetweens direct vanuit onze eigen fabriek aan u worden geleverd.

Inbetween gordijnen monteren?

De inbetweens die u bij ons bestelt, zijn eenvoudig zelf te monteren. We hebben hier handige meet- en montageinstructies voor. Komt u er niet uit? Vraag dan alstublieft onze experts om hulp. We geven u graag telefonisch, per Whatsapp of e-mail advies en hebben ook een inmeet- en montageservice. Deze bieden wij aan tegen een kleine meerprijs.