Inbetween gordijnen

Inbetweens bieden je overdag privacy, terwijl je zelf wel naar buiten kunt kijken. ’s Avonds zien voorbijgangers slechts contouren. Dit type gordijnen helpt je om een ruimte sfeervol en gezellig aan te kleden.

Inbetween gordijnen
Nu 20% korting!

Inbetween gordijnen

Inbetweens bieden je overdag privacy, terwijl je zelf wel naar buiten kunt kijken. ’s Avonds zien voorbijgangers slechts contouren. Dit type gordijnen helpt je om een ruimte sfeervol en gezellig aan te kleden.

Filter

1-24 van 91

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Deze deels linnen stof past perfect in een landelijk interieur.
Deze gaasachtige kwaliteit past in veel interieurs. Doordat deze stof kamerhoog is met een loodband, krijg je een prachtig naadloos gordijn.
Deze gaasachtige kwaliteit past in veel interieurs. Doordat deze stof kamerhoog is met een loodband, krijg je een prachtig naadloos gordijn.
Deze gaasachtige kwaliteit past in veel interieurs. Doordat deze stof kamerhoog is met een loodband, krijg je een prachtig naadloos gordijn.
Filter

1-24 van 91

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Inbetweens of gordijnen? Lees onze tips!

Waarom kiezen voor inbetweens? De keuze voor de juiste raamdecoratie is natuurlijk heel persoonlijk, maar als experts op het gebied van overgordijnen, vitrage en inbetweens, helpen we u graag met enkele tips.

Inbetweens: een stijlvol en licht alternatief voor overgordijnen

Een inbetween gordijn is een goede optie voor mensen die de stof van overgordijnen te dik of te zwaar vinden en vitrage te transparant, omdat ze wel beschermd willen worden tegen inkijk en al te felle zon. De stof van inbetweens is voller dan vitrage; ze bieden u privacy maar onttrekken u niet volledig aan het zicht. U heeft geen inkijk, maar wanneer het buiten donker is, kunnen voorbijgangers wel silhouetten zien. Wilt u uw ramen volledig kunnen verduisteren, dan zijn overgordijnen of een andere vorm van raamdecoratie zoals jaloezieën een betere optie voor u. Wilt u een lichte, stijlvolle en semi-transparante stof als raambekleding, dan zijn inbetween gordijnen waarschijnlijk echt iets voor u.

Wel naar buiten, niet naar binnen
Inbetweens bieden u de kans om zelf naar buiten te kijken, terwijl ze u beschermen tegen de felle zon en eventuele blikken van buren en passanten.

Verschillende stoffen voor inbetween gordijnen
Kies zelf de mate van verduistering en privacy van uw inbetween gordijn! Inbetweens zijn altijd dunner en lichter dan gordijnen, maar wij hebben wel veel verschillende stoffen waar u uit kunt kiezen. Zo hebben wij inbetweens die van 100% linnen zijn gemaakt, maar ook inbetween gordijnen die uit een fijne combinatie van linnen en o.m. polyester bestaan voor net iets meer privacy. Voor al onze inbetweens geldt dat wij alleen gebruik maken van de hoogste kwaliteit materialen en stoffen! Tip: Combineer inbetween gordijnen met jaloezieën. Gordijnen worden vaak gekocht in combinatie met houten jaloezieën. Dit zorgt voor een mooie, warme uitstraling.

Wilt u advies over welke stof het best bij uw woonwensen en interieur past? Neem dan contact met ons op. Onze gordijnspecialisten helpen u graag met het maken van de juiste keuze! Ook kunt u onze showroom in Alkmaar bezoeken. Onze stylistes laten u graag alle beschikbare vormen van inbetween gordijnen en andere vormen van raamdecoratie zien.

Inbetween gordijnen op maat bestellen

Bij ons kunt u A-kwaliteit inbetweens bestellen, die in onze fabriek op maat voor u worden gemaakt. Doehetbudget.nl is gespecialiseerd in raamdecoratie, waaronder inbetween gordijnen. Zoals bij al onze producten, bieden wij u het kwaliteitsniveau van de interieurspecialist tegen een zeer scherpe prijs – soms wel tot 70% goedkoper. Waarom? Omdat onze inbetweens direct vanuit onze eigen fabriek aan u worden geleverd.

Inbetween gordijnen monteren?

De inbetweens die u bij ons bestelt, zijn eenvoudig zelf te monteren. We hebben hier handige meet- en montageinstructies voor. Komt u er niet uit? Vraag dan alstublieft onze experts om hulp. We geven u graag telefonisch, per Whatsapp of e-mail advies en hebben ook een inmeet- en montageservice. Deze bieden wij aan tegen een kleine meerprijs.

Inbetween gordijnen

Vindt u overgordijnen net te verduisterend of te zwaar, terwijl een vitrage juist te veel licht doorlaat? In dit geval zijn inbetween gordijnen de perfecte keuze. Deze gordijnen zitten, zoals de naam al doet vermoeden, tussen het overgordijn en de vitrage in. De gordijnen laten meer licht door dan een overgordijn, maar minder dan een vitrage. Bovendien hebben voorbijgangers geen inkijk in uw woning of slaapkamer, waardoor u meer privacy heeft dan met een vitrage. Wél zien voorbijgangers silhouetten wanneer het buiten donker is. Indien u ook dit wilt voorkomen, kunt u beter voor overgordijnen of een andere vorm van raamdecoratie, zoals jaloezieën, kiezen.

Uw woon- of werkruimte effectief verduisteren

Inbetween gordijnen verduisteren de ruimte niet helemaal, in tegenstelling tot overgordijnen. De gordijnen houden het felste zonlicht echter wel tegen, waardoor u ongestoord uw favoriete serie of film kunt kijken. Als u het prettig vindt als er nog een beetje licht naar binnen schijnt, zijn inbetween gordijnen een uitstekende keuze. Bestelt u de gordijnen op Doehetbudget.nl? Dan krijgt u per stof te zien in welke mate de gekozen stof verduisterend is. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat het gordijn niet te veel of te weinig licht doorlaat.

Sfeervolle inbetween gordijnen

Inbetween gordijnen zijn erg sfeervol en worden daarom vaak gekozen. Terwijl raamdecoratie zoals jaloezieën zeer geschikt zijn als zonwering, zijn gordijnen volgens velen de meest sfeervolle optie. Kiest u voor de inbetween gordijnen van Doehetbudget.nl? Dan heeft u de keuze uit tientallen verschillende stoffen waarvan de gordijnen gemaakt kunnen worden. Wij maken de gordijnen volledig op maat, waardoor u er zeker van kunt zijn dat de gordijnen naar wens zijn. Zo kiest u niet alleen uit tientallen verschillende kleuren, maar kunt u bijvoorbeeld ook bepalen of u wel of geen embrasse wilt. Een embrasse is een traditioneel systeem waarmee de gordijnen open gehouden worden. Wanneer u voor een embrasse kiest, krijgt u erg luxe inbetween gordijnen.

Het ruime assortiment van Doehetbudget.nl kan het lastig maken om te kiezen. Gelukkig hebben wij hiervoor verschillende oplossingen bedacht. Zo kunt u onze stylisten bijvoorbeeld om advies vragen. Bovendien kunt u ook gratis kleurstalen bestellen op de webshop. Met behulp van deze kleurstalen wordt het eenvoudiger om een keuze te maken. Daarnaast heeft u ook nog de mogelijkheid om langs onze showroom in Alkmaar te gaan. In deze showroom van 500m² krijgt u een goed beeld van de verschillende opties. Uiteraard staan onze specialisten ook hier voor u klaar.

Uitstekend beoordeeld

Bij Doehetbudget.nl zijn we trots op het feit dat we gemiddeld met een 9,3 beoordeeld worden door onze klanten. Deze hoge beoordeling is onder andere te wijten aan de klantenservice die wij verlenen. Onze specialisten voorzien u graag van advies. Overigens is de goede beoordeling ook te danken aan de kwaliteit van onze producten en het ruime assortiment. Alle producten op de website zijn van hoge kwaliteit. Dit terwijl u op Doehetbudget.nl tot 70% goedkoper uit bent dan in de winkel. Heeft u vragen over Doehetbudget.nl, inbetweens gordijnen of een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom is Doehetbudget.nl de nummer 1 in raamdecoratie?

Alle raamdecoratie wordt bij Doehetbudget.nl op maat gemaakt en razendsnel afgeleverd. Dit wordt door onze klanten beoordeeld met een 9,3

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X