Gordijnen babykamer

Zijn jullie de babykamer aan het inrichten? In dat geval is het een goed idee om ook gordijnen te bestellen. Gordijnen maken de babykamer namelijk compleet, want zonder kan de kamer erg kaal ogen. Er zijn veel geschikte gordijnen voor in de babykamer. In principe kun je ieder type gordijn in een babykamer monteren, er zijn echter wel een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Vraagt jij je nu af welke gordijnen je het beste kunt kiezen? Lees dan snel verder voor een goed beeld van welke gordijnen het meest geschikt zijn voor in jullie babykamer.

Gordijnen voor de babykamer op maat gemaakt

Verduisterende gordijnen

Merk je dat de baby moeilijk in slaap valt als het licht is in de kamer? In dit geval kan het een goed idee zijn om voor verduisterende gordijnen te kiezen. Overgordijnen kunnen de kamer bijvoorbeeld volledig verduisteren. Hierdoor zal jullie baby makkelijker in slaap vallen wanneer het nog licht is. Dit is bovendien ook een prettige oplossing als de babykamer zich vlakbij een lantarenpaal bevindt. Overgordijnen werken bovendien isolerend, waardoor je in de winter minder hard hoeft te stoken om de babykamer warm te houden. In de zomer blijft de babykamer juist lekker koel als je de gordijnen gesloten houdt.

Siergordijnen voor de babykamer

Wil je de gordijnen voornamelijk als decoratie gebruiken? Dan kan het een goed idee zijn om voor vitrage te kiezen. Dit zijn gordijnen die een mooi ruimtelijk effect creëren, juist doordat ze zoveel licht doorlaten. De gordijnen zijn hierdoor niet als zonwering te gebruiken. Echter, kun je er wel voor kiezen om vitrage met overgordijnen te combineren. Is het bedtijd voor de baby? Dan kun je de overgordijnen sluiten. Wil je dat de kamer mooi licht blijft en dat er een ruimtelijk effect ontstaat? In dit geval hoef je alleen de vitrage gordijnen te sluiten.

Inbetweens

Als je gordijnen voor in de kinderkamer wilt bestellen, kunnen ook inbetweens een erg goede keuze zijn. Inbetweens zitten tussen het overgordijn en de vitrage in. Deze gordijnen zijn goed te gebruiken als zonwering, ze houden het felste zonlicht namelijk tegen. Echter, zijn deze gordijnen niet 100% verduisterend. Het kan goed dat je dit juist prettig vindt. De kamer wordt op deze manier niet gelijk helemaal donker wanneer je de gordijnen sluit.

De kleur van de gordijnen

Er zijn ontzettend veel verschillende kleuren gordijnen waar je uit kunt kiezen. Bij Doehetbudget kunnen we de gordijnen namelijk van tientallen verschillende stoffen maken. Hierdoor wordt het eenvoudig om een kleur te vinden die goed bij jouw smaak past. Heb je de gordijnen in de babykamer liever grijs en neutraal of liever felgekleurd? In onze webshop tref je altijd wel geschikte gordijnen aan, ongeacht jouw smaak. Het kan door ons ruime aanbod lastig zijn om te kiezen, maar ook hier hebben we bij Doehetbudget.nl een oplossing op bedacht. Je kunt in de webshop namelijk gratis kleurstalen bestellen, waarmee je vervolgens kunt nagaan welke kleur het meest geschikt is voor in de babykamer. Wil je het liefste advies van een expert? Dan kun je contact opnemen met onze stylisten, zij kunnen je adviseren bij het kiezen van passende gordijnen voor in de kinderkamer.

Uitstekende service

Als je gordijnen voor in de babykamer wilt bestellen, dan ben je bij Doehetbudget.nl zeker van de beste service. Zo kun je bijvoorbeeld altijd bij ons terecht wanneer je advies nodig hebt. Je kunt ons bellen, maar daarnaast hebben we ook Whatsapp. Bovendien hebben wij ook een grote showroom in Alkmaar waar je terecht kunt voor advies. Onze showroom is gevuld met allerlei raamdecoratie, waaronder gordijnen voor in de babykamer. In de showroom kun je met eigen ogen zien hoe de gordijnen eruit komen te zien.

Kwalitatief de beste

Wij hebben ruim 30 jaar ervaring met raamdecoratie. Hierdoor weten wij als de beste aan welke eisen gordijnen behoren te voldoen. De gordijnen die wij produceren zijn stevig en gemaakt van materiaal van hoge kwaliteit. Hierdoor blijven onze gordijnen lang mooi. Onze vakmensen werken bovendien erg nauwkeurig wanneer ze jouw nieuwe gordijnen voor je op maat maken.

De kwaliteit van onze producten is een groot voordeel, maar er zijn nog veel meer redenen om jouw gordijn in onze webshop te bestellen. Zo ben je bij ons bijvoorbeeld tot 70% goedkoper uit dan in de winkel. Dit is wel zo prettig als je bezig bent met het inrichten van de kinderkamer. Wanneer de gordijnen voor in de babykamer scherp geprijsd zijn, houdt je meer budget over om de kinderkamer verder in te richten.

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X