Gordijnen babykamer

Bent u de babykamer aan het inrichten? In dit geval is het een goed idee om ook gordijnen te bestellen. Gordijnen maken de babykamer namelijk compleet, zonder kan de kamer erg kaal ogen. Er zijn veel geschikte gordijnen voor in de babykamer. In principe kunt u ieder type gordijn in de babykamer monteren, echter moet u wel rekening houden met een aantal zaken. Bij Doehetbudget.nl bieden we verschillende gordijnen aan voor in de babykamer en kunnen wij u helpen bij het maken van een geschikte keuze. Vraagt u zich af welke gordijnen u het beste kunt kiezen? Hieronder leest u welke gordijnen wij aanbieden. Zo krijgt u een goed beeld van welke gordijnen het meest geschikt zijn voor uw babykamer.

Gordijnen babykamer op maat

Verduisterende gordijnen

Merkt u dat uw baby moeilijk in slaap valt als het licht is in de kamer? In dit geval kan het een goed idee zijn om voor verduisterende gordijnen te kiezen. Overgordijnen kunnen de kamer volledig verduisteren. Hierdoor kan uw baby makkelijker in slaap vallen wanneer het nog licht is. Dit is bovendien ook een prettige oplossing als uw babykamer zich vlakbij een lantarenpaal bevindt. Overgordijnen werken bovendien isolerend, waardoor u in de winter minder hard hoeft te stoken om de babykamer warm te houden. In de zomer blijft de babykamer juist lekker koel als u de gordijnen gesloten houdt.

Bekijk al onze gordijnen

Siergordijnen voor de babykamer

Wilt u de gordijnen voornamelijk als decoratie gebruiken? Dan kan het een goed idee zijn om voor vitrage gordijnen te kiezen. Dit zijn gordijnen die een mooi ruimtelijk effect creëren, juist doordat ze zoveel licht doorlaten. De gordijnen zijn hierdoor niet als zonwering te gebruiken. Echter, kunt u er wel voor kiezen om vitrage gordijnen met overgordijnen te combineren. Is het bedtijd voor uw baby? Dan kunt u de overgordijnen sluiten. Wilt u dat de kamer mooi licht blijft en dat er een ruimtelijk effect ontstaat? In dit geval hoeft u alleen de vitrage gordijnen te sluiten.

Inbetweens

Als u gordijnen voor in de kinderkamer wilt bestellen, kunnen ook inbetweens een erg goede keuze zijn. Inbetweens zitten tussen het overgordijn en de vitrage in.  Deze gordijnen zijn goed te gebruiken als zonwering, ze houden het felste zonlicht namelijk tegen. Echter, zijn deze gordijnen niet 100% verduisterend. Het kan goed dat u dit juist prettig vindt. De kamer wordt op deze manier niet gelijk helemaal donker wanneer u de gordijnen sluit.

De kleur van de gordijnen

Er zijn ontzettend veel verschillende kleuren gordijnen waar u uit kunt kiezen. Bij Doehetbudget.nl kunnen we de gordijnen namelijk van tientallen verschillende stoffen maken. Hierdoor wordt het eenvoudig om een kleur te vinden die goed bij uw smaak past. Heeft u de gordijnen in de babykamer liever grijs en neutraal of felgekleurd? In onze webshop treft u altijd wel geschikte gordijnen aan, ongeacht uw smaak. Het kan door ons ruime aanbod lastig zijn om te kiezen, maar ook hier hebben we bij Doehetbudget.nl een oplossing op bedacht. U kunt in de webshop namelijk gratis kleurstalen bestellen, waarmee u vervolgens kunt nagaan welke kleur het meest geschikt is voor in de babykamer. Heeft u het liefste de mening van een expert? Dan kunt u contact opnemen met onze stylisten, zij kunnen u adviseren bij het kiezen van hippe gordijnen voor in de kinderkamer.

Bekijk al onze gordijnen

Uitstekende service

Als u gordijnen voor in de babykamer wilt bestellen, kunt u bij Doehetbudget.nl zeker zijn van de beste service. Zo kunt u bijvoorbeeld altijd bij ons terecht wanneer u advies nodig heeft. U kunt ons bellen, maar daarnaast heeft Doehetbudget.nl ook Whatsapp. Bovendien hebben wij ook een grote showroom in Alkmaar waar u terecht kunt voor advies. Onze showroom is gevuld met allerlei raamdecoratie, waaronder gordijnen voor in de babykamer. In de showroom kunt u met eigen ogen zien hoe de gordijnen eruit komen te zien. 

Kwalitatief de beste

Bij Doehetbudget.nl kunt u er zeker van zijn dat de kwaliteit niets te wensen overlaat. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring met raamdecoratie. Hierdoor weten wij als de beste aan welke eisen gordijnen behoren te voldoen. De gordijnen die wij produceren zijn stevig en gemaakt van materiaal van hoge kwaliteit. Bovendien blijven de gordijnen hierdoor lang mooi. Onze vakmensen werken erg nauwkeurig wanneer ze de gordijnen op maat voor u maken.

De kwaliteit van onze producten is een groot voordeel van Doehetbudget.nl, maar er zijn nog veel meer redenen om uw gordijn in onze webshop te bestellen. Zo bent u bij ons bijvoorbeeld tot 70% goedkoper uit dan in de winkel. Dit is wel zo prettig als u bezig bent met het inrichten van de kinderkamer. Wanneer de gordijnen voor in de babykamer scherp geprijsd zijn, houdt u meer budget over om de kinderkamer verder in te richten. U profiteert dus van veel voordelen wanneer u de gordijnen voor in de kinderkamer bij Doehetbudget.nl bestelt.

Bekijk al onze gordijnen

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X