Raamdecoratie voor kunststof kozijnen: deze raambekleding monteert u zonder te boren!

Bent u op zoek naar raambekleding voor kunststof kozijnen? Dan hebben wij enkele tips voor u. Wij hebben diverse vormen van A-kwaliteit raamdecoratie waarbij u niet in uw kozijn hoeft te boren. Want wanneer u gaat boren of schroeven in kunststof kozijnen, laat dit sporen achter die u altijd zult blijven zien. Dat is zonde, zeker wanneer het niet hoeft.

Daarom laten we u graag de beste raamdecoratie-opties zien voor kunststof kozijnen. Al deze vormen van raambekleding kunt u monteren middels plakstrippen, lijm of klemsteunen. Zo kunt u genieten van het sfeervolle effect van topkwaliteit raambekleding, zonder lelijke gaten in uw kozijnen.

Raambekleding voor kunststof kozijnen

Goed om te weten: slimme montagemogelijkheden voor kunststof kozijnen

Klemmen
Onze klemsteunen zijn universeel en een zeer goede oplossing voor kunststof kozijnen met draai- en kiepramen. Uw raambekleding wordt namelijk aan de bovenzijde van het draaiende deel van het raam geklemd. U kunt ook kiezen voor extra klemsteunen aan de onderzijde. Deze manier van bevestigen is geschikt voor elke vorm van raamdecoratie.

Magneetstrips
Met dubbelzijdige magneetplakstrips monteert u uw Duette®- en plisségordijnen snel en eenvoudig op kunststof kozijnen. Deze optie is zeer geschikt voor zowel vaste ramen als draai- en kiepramen. Magneetstrips laten bij het verwijderen geen sporen achter op uw mooie kozijnen en zijn eenvoudig te verwijderen wanneer u het raam schoon wilt maken.

Alles over raambekleding voor kunststof kozijnen

Raamdecoratie voor uw kunststof kozijnen: de beste mogelijkheden op een rij:

Plisségordijnen zonder boren

Plisségordijnen zijn ideaal voor kunststof kozijnen. Deze zeer trendy vorm van raamdecoratie is namelijk op diverse manieren te monteren, waardoor plisségordijnen eigenlijk geschikt zijn voor elk raam. Plisségordijnen bieden erg veel voordelen. Met de keuze voor de stof (transparant, licht doorlatend of geheel verduisterend) bepaalt u zelf de mate van privacy. Kiest u voor een zogeheten ‘top down & bottom up’-systeem, dan kunt u zowel de boven als de onderkant bedienen. U kunt de lichtinval dan snel en eenvoudig precies afstemmen zoals u dat wilt. Omdat plisségordijnen licht zijn en het systeem weinig ruimte inneemt, blijft er zelfs in de opgetrokken stand maar een klein pakketje over. Plisségordijnen voegen sfeer en stijl toe en zitten niet snel in de weg, waardoor ze ook erg geschikt zijn voor bijvoorbeeld schuifpuien.

U kunt onze plisségordijnen op maat bevestigen met plakstrips, lijmen en klemmen.

Ga direct naar ons ruime assortiment A-kwaliteit plisségordijnen

Jaloezieën zonder boren

Zijn jaloezieën ook geschikt voor kunststof kozijnen? Jazeker. Ook jaloezieën kunt u monteren zonder te boren. Fijn, want jaloezieën geven u maximale controle over lichtinval en privacy, zijn eenvoudig schoon te houden en bieden u eindeloos veel mogelijkheden om sfeer aan uw inrichting toe te voegen. Heeft u een draai- kiepraam (of: kiep- kantelraam)? Gebruik dan onze universele klemsteunen. U plaatst deze op het draaiende gedeelte van het raam, waarna u de bovenzijde van de jaloezieën bevestigt. U kunt ook klemsteunen plaatsen aan de onderzijde.

Ga direct naar ons ruime assortiment A-kwaliteit jaloezieën

(Duo) Rolgordijnen zonder boren

Rolgordijnen zijn licht, eenvoudig te bedienen en zeer geschikt als raamdecoratie voor kunststof kozijnen. Ze zijn verkrijgbaar in een transparante, licht doorlatende of verduisterende stof. Een deel van onze collectie rolgordijnen is eenvoudig te monteren zonder boren. Deze kunnen aan uw raam bevestigd worden middels plakstrips, klemmen of lijm.

Duo rolgordijnen zijn erg voor draai- kiepramen met kunststof kozijnen. U kunt universele klemsteunen gebruiken, waarmee u het duo rolgordijn eenvoudig aan het raam bevestigt door de cassette in de steunen te klikken.

Ga direct naar onze rolgordijnen

Ga direct naar onze duo rolgordijnen

Kunnen we u nog ergens mee helpen?

Heeft u vragen? Wilt u kosteloos en vrijblijvend advies van één van onze stylistes? Wilt u samples of kleurstalen aanvragen? Neem dan contact met ons op. We staan voor u klaar!

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X