Gele gordijnen

Ondanks dat gele gordijnen niet vaak voorkomen, kunt u bij Doehetbudget.nl ook gordijnen in deze kleur bestellen. Wij maken de gordijnen namelijk op maat en kunnen hiervoor tientallen verschillende stoffen gebruiken. Hierdoor treft u in onze webshop veel verschillende kleuren aan waarvoor u kunt kiezen. Heeft u graag gele gordijnen? In dit geval treft u meer dan voldoende gele gordijnen aan in ons assortiment. Overigens heeft u bij Doehetbudget.nl nog veel meer voordelen dan alleen een ruim aanbod kleuren. Wij maken uw gordijnen bijvoorbeeld geheel op maat en bovendien bepaalt u zelf wat voor plooi de gordijnen moeten hebben. Indien gewenst, kunnen wij uw gordijnen zelfs van verschillende embrasses voorzien.

Gele gordijnen op maat

Het kiezen van een kleur

Het kiezen van een geschikte kleur voor uw gordijnen kan een moeilijke taak zijn. Het is immers wel zo prettig als u er zeker van kunt zijn dat de gordijnen bij uw interieur passen. Als u nog niet zeker weet of u gele gordijnen wilt, raden wij u aan om gratis kleurstalen in de webshop te bestellen. Met behulp van de kleurstalen wordt het eenvoudiger om een keuze te maken. Naast gele gordijnen zijn er nog veel meer kleuren waar u uit kunt kiezen. Enkele voorbeelden zijn bijvoorbeeld taupe, rood en beige.

Bekijk al onze gele gordijnen

Een warme sfeer met gele gordijnen en toch voldoende privacy

Vindt u het belangrijk dat u voldoende privacy heeft? Dan zijn gele gordijnen in de vorm van overgordijnen precies dat waar u op zoek naar bent. Deze gordijnen zorgen ervoor dat u meer privacy heeft. Het is namelijk niet mogelijk om door de gordijnen heen te kijken. Daarnaast werken de gordijnen isolerend en dit ziet u zelfs terug aan de energierekening.

Een vitrage laat veel licht door

Vindt u dat overgordijnen net te dik zijn? Dan zijn er ook nog andere gele gordijnen waarvoor u kunt kiezen. Wanneer u meer licht in huis wilt, kunt u bijvoorbeeld voor een vitrage kiezen. Dit type gordijnen laat veel licht door, maar biedt minder privacy dan overgordijnen. Om deze reden wordt er vaak voor een combinatie van overgordijnen en vitrages gekozen. Zo bepaalt u namelijk zelf hoeveel licht of privacy u heeft.

Kwestie van smaak

Zijn overgordijnen en inbetweens beiden net niet wat u zoekt? In dit geval is het een goed idee om ons aanbod inbetweens te bekijken. Deze gordijnen laten licht door, maar bieden ook voldoende privacy. Overdag kan niemand naar binnen kijken en ‘s nachts zien voorbijgangers alleen vage contouren. Echter, kunt u zelf wel ieder moment naar buiten kijken. Uiteraard treft u ook gele gordijnen aan tussen onze inbetweens.

Topkwaliteit tegen scherpe prijzen

Ongeacht uw keuze, bij Doehetbudget.nl krijgt u altijd gordijnen van zeer hoge kwaliteit. Bovendien bent u bij ons tot wel 70% goedkoper uit dan bij een andere aanbieder. Deze aantrekkelijke prijs is onder andere mogelijk doordat wij ruim 30 jaar ervaring hebben in raamdecoratie en de gordijnen zelf voor u produceren. Dankzij de scherpe prijs kunt u alvast accessoires bestellen die goed matchen met de gele gordijnen. Op deze manier behoudt uw woning een nette, uniforme uitstraling.

Bekijk al onze gele gordijnen

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X