Linnen vouwgordijnen

Als u op zoek bent naar alleen de beste vouwgordijnen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons vindt u vouwgordijnen in alle soorten en maten en van verschillende kleuren, Op het moment zijn onze grijze linnen vouwgordijnen zeer geliefd. Binnen het aanbod vouwgordijnen spelen de vouwgordijnen van linnen een belangrijke rol. Linnen is een natuurlijk materiaal dat veel voordelen biedt.

Linnen gordijnen laten veel licht door

Linnen gordijnen laten veel licht door. Dit komt doordat linnen een zeer open en geweven structuur kent. Dit maakt dat linnen vouwgordijnen altijd heerlijk soepel vallen en dat ze bovendien prima te draperen zijn. Vouwgordijnen van linnen zorgen altijd voor een moderne en natuurlijke look. Linnen is gemaakt van vlas, en dus honderd procent natuurlijk.

Linnen is tenminste drie keer zo sterk als bijvoorbeeld katoen

Als we kijken naar linnen, dan zien we dat dit product toegepast wordt voor inbetweens, vouwgordijnen zelfs voor rolgordijnen. Nog een voordeel van het gebruik van linnen is dat het over temperatuur regulerende eigenschappen beschikt. Met linnen vouwgordijnen geeft u echt elke ruimte in uw woning een pure en natuurlijke uitstraling. Linnen is bovendien ijzersterk en tenminste drie keer zo sterk als bijvoorbeeld katoen. Desondanks is linnen zeer licht van gewicht en dus hangt u de vouwgordijnen van linnen altijd eenvoudig op. Het materiaal is hierdoor ook geschikt voor bredere kozijnen. Linnen vouwgordijnen zijn bovendien duurzaam en dus kunt u jarenlang een beroep doen op de vouwgordijnen van deze stof.

Fraai en functioneel, dat is wat linnen vouwgordijnen u te bieden hebben

Met linnen vouwgordijnen kunt u altijd zeker zijn van een fraaie uitstralinge. Dergelijke vouwgordijnen zijn namelijk geschikt voor elk interieur, dus voor zowel klassiek als voor een meer modern interieur. Kiest u voor vouwgordijnen van linnen, dan heeft u zelf steeds de regie in handen wat betreft de mate van lichtinval. Boven alles laat u echter zien over smaak te beschikken en voor uitstraling te kiezen. Het vouwgordijn is bovendien functioneel. Behalve vouwgordijnen van linnen, heeft u de gordijnen nog in tal van andere stoffen en materialen. Uiteraard kunnen de linnen vouwgordijnen op maat gemaakt worden. Wilt u een warme sfeer in huis? Dan laat u de gordijnen op maat maken door doehetbudget.nl.

Zo houdt u die nare lichtinval buiten de deur

Kiest u voor linnen vouwgordijnen? Dan heeft u gordijnen in huis waarmee u kunt voorkomen dat het zonlicht in uw ogen schijnt, maar ook werken de gordijnen isolerend. U kunt ook kiezen voor verduisterende vouwgordijnen, ideaal als u hecht aan privacy en helemaal geen zonlicht in uw huis wenst. Dit is met name ideaal als u ‘s zomers uit wilt kunnen slapen, zonder dat het zonlicht u wekt. Of als u de woonkamer volledig wilt kunnen verduisteren als u naar uw favoriete serie kijkt. Voor iedereen zijn er geschikte vouwgordijnen te vinden.

Een linnen vouwgordijn heeft weinig onderhoud nodig

Behalve fraai, zijn vouwgordijnen dus ook nog eens bijzonder functioneel. In principe kunt u de vouwgordijnen van linnen in elke ruimte aanbrengen. De meeste mensen kiezen voor de slaapkamer echter vaker voor rolgordijnen, terwijl jaloezieën een aantrekkelijk alternatief zijn voor de wat vochtigere ruimtes. Vouwgordijnen van linnen werken met behulp van het alom bekende trekmechanisme. Daardoor is er amper rechtstreeks contact met het linnen gordijn zelf, dat dus ook minder snel vuil zal worden. Linnen vouwgordijnen zijn dan ook onderhoudsarm.

U heeft zelf steeds de regie in handen

Linnen vouwgordijnen zijn én mooi en praktisch. Ze helpen u die hinderlijke lichtinval uit uw huis te halen en bovendien houden ze altijd wat warmte tegen. De akoestiek wordt verbeterd, zoals ook de isolatiewaarde stijgt. Mooi is dat u steeds zelf de regie in handen heeft en ook houdt. U bepaalt immers zelf of uw linnen vouwgordijnen helemaal naar beneden gaan of juist helemaal niet, waarmee u dus ook de mate van lichtinval bepaalt. Dankzij de lange levensduur heeft u nog jarenlang profijt van de gordijnen.

Onze specialisten maken u graag wegwijs

Behalve linnen vouwgordijnen vindt u in onze showroom echt alles op het gebied van kwalitatief ijzersterke raamdecoratie. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van de voor u perfecte vouwgordijnen. Als u eenmaal in de showroom bent, bekijk dan zeker ook ons indrukwekkende aanbod aan jaloezieën, shutters, plissé gordijnen, duette gordijnen, rolgordijnen, gordijnen en horren. Want op elk vlak bieden we alleen de beste kwaliteit. Onze specialisten kunnen u wegwijs maken in alle vormen van raamdecoratie die we u te bieden hebben.

Heeft u vragen over onze vouwgordijnen of over een van onze andere raamdecoraties? Neem dan gerust contact met ons op of vraag de specialisten in onze showroom om advies. Wij zijn actief op social media als Facebook, Pinterest en Instagram. Ook via deze platformen kunt u contact met ons opnemen. Ook kunt u ons telefonisch benaderen of contact opnemen via WhatsApp. Wij zullen uw vragen hoe dan ook zo snel mogelijk beantwoorden.

Voor de helft van de winkelprijs

Het is zeker de moeite waard om uw raamdecoratie bij doehetbudget.nl te bestellen. Zo bezorgen wij uw producten gratis bij u thuis en krijgen we van onze klanten een gemiddeld rapportcijfer van 9,4. Bovendien bieden we alleen producten van de hoogste kwaliteit aan, voor de helft van de winkelprijs. U kunt bovendien gebruik maken van de mogelijkheid om nu al te bestellen, en achteraf pas te betalen. Bij ons vindt u simpelweg de beste en fraaiste raamdecoratie voor ieder budget.

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X