Linnen vouwgordijnen

Ben jij op zoek naar nieuwe vouwgordijnen, dan zijn linnen vouwgordijnen een echte aanrader. De vouwgordijnen van deze stof hebben een prachtige structuur en daardoor een geheel eigen uitstraling. Bij Doehetbudget.nl maken we alle vouwgordijnen helemaal op maat naar jouw specifieke wensen. Het resultaat is nieuwe raambekleding die perfect passend is bij jouw ramen en daardoor een echte upgrade zal vormen binnen jouw interieur.

Linnen vouwgordijnen voor licht binnen je interieur

Linnen is een zeer luxe stof met een kenmerkende open weefstructuur. Hierdoor laten linnen gordijnen altijd een bepaalde mate van daglicht door, waardoor deze stof vooral tot zijn recht komt in lichte interieurs. De stof is daarnaast soepel en makkelijk te draperen, wat zorgt voor elegante vouwgordijnen met een hele natuurlijke look. Linnen is bovendien gemaakt van vlas, wat een 100 procent natuurlijk materiaal is. Lekker duurzaam dus.

Fraaie en functionele linnen vouwgordijnen

Kies je voor onze linnen vouwgordijnen, dan haal je hele mooie en functionele raamdecoratie in huis. Linnen wordt namelijk niet alleen toegepast voor de natuurlijke en lichte look, maar ook omdat het een hele sterke en duurzame stof is. Linnen is bijvoorbeeld wel drie keer zo sterk als katoen, wat betekent dat de stof ook een stuk minder snel slijt. Linnen wordt dan ook niet alleen toegepast bij vouwgordijnen, maar bijvoorbeeld ook voor inbetween gordijnen en rolgordijnen. Doordat linnen vouwgordijnen relatief licht zijn, kan de stof ook prima gebruikt worden als raambekleding voor grotere ramen, zonder dat de bediening van het gordijn hierdoor zwaar wordt.

Bekijk onze vouwgordijnen in de showroom

Twijfel je nog of linnen vouwgordijnen voor jou de juiste keuze zijn? Kom dan eens langs in onze showroom in Alkmaar. Hier kun je onze vouwgordijnen van dichtbij bekijken en uitproberen. Verder hebben we hier samples van alle beschikbare stoffen klaarliggen, waaronder de verschillende linnen kwaliteiten. Mocht je je breder willen oriënteren, dan kan dat ook in onze showroom. We hebben namelijk ook shutters, Duette gordijnen, vitrage, jaloezieën en andere raamdecoratie voor je klaar hangen.

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X