We zijn blij om onze klanten weer te kunnen verwelkomen in onze showroom.

Doehetbudget.nl is dé webshop gespecialiseerd in raamdecoratie van a-kwaliteit. Naast onze webshop hebben we ook een showroom op bedrijventerrein Beverkoog te Alkmaar, dichtbij Heerhugowaard.

Mensen uit Heerhugowaard die op zoek zijn naar jaloezieën, plisségordijnen en andere trendy vormen van raambekleding, kunnen onze A-kwaliteit producten zo gemakkelijk in onze showroom komen bekijken en ervaren.

Showroombezoek

Komt je uit de Stad van de Zon, dan ben je via het Nollencircuit binnen tien minuten bij onze showroom. Kom je elders uit Heerhugowaard, dan ben je snel op de Beverkoog via het viaduct Westerweg / N242 ter hoogte van de Westtangent.

Doehetbudget.nl: de voordelige raamdecoratiespecialist

 • De kwaliteit van de interieurspeciaalzaak voor een ‘budget-prijs’
 • Wij produceren al onze producten zelf
 • Tientallen jaren ervaring met raamdecoratie
 • Altijd de nieuwste trends en de populairste klassiekers
 • Een passende oplossing voor elk raam en elk interieur
 • Een gemiddelde klantbeoordeling van 9.3 o.b.v. +3000 reviews

Woon je in Heerhugowaard en omgeving? Dan zeggen wij: die tien minuten rijden zijn het dubbel en dwars waard. Onze ervaren stylistes ontvangen je met koffie of thee, luisteren naar je wensen en nemen uitgebreid de tijd voor je. Omdat onze A-kwaliteit raamdecoratie vaak nog voordeliger is dan de (kwalitatief mindere) producten van de bouwmarkt, verdien je de benzinekosten in veelvoud terug.

De showroom van doehetbudget.nl in Alkmaar

Bekijk en ervaar onze jaloezieën, plisségordijnen en andere raambekleding in onze showroom in Alkmaar

In onze showroom in Alkmaar hebben we ons gehele productaanbod van jaloezieën, gordijnen, shutters, plisségordijnen, DUETTE® gordijnen, (duo-) rolgordijnen, vouwgordijnen, verticale lamellen en horren hangen. Neem vooral foto’s van je eigen interieur mee, want dan kunnen we je nog beter van dienst zijn. Wanneer je een keuze hebt kunnen maken, kun je ook gelijk de bestelling plaatsen bij ons in de showroom.

Onze showroom is op afspraak geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur aan de Berenkoog 49 (zakenstation) unit 214 op Bedrijventerrein beverkoog.

Waarom een raamdecoratieshowroom? Jullie zijn toch een webshop voor raambekleding?

Wij zien het hebben van een showroom als extra service, naast onze gebruiksvriendelijke webshop. Omdat wij verder alleen online verkopen én omdat wij al onze mooie raambekleding zelf produceren, kunnen we onze producten extra voordelig aanbieden. Bij ons krijg je de kwaliteit van de interieurspeciaalzaak, voor een prijs die vaak nog onder die van de (niet met die van ons te vergelijken!) producten van de bouwmarkt of interieurprijsvechter ligt. En uiteraard kun je bij ons gratis kleurstalen opvragen van al onze producten. Die krijg je dan snel thuisgestuurd, waarna je gemakkelijk een keuze kunt maken.

Omdat ons team tientallen jaren ervaring heeft met raamdecoratie, weten we ook dat sommige mensen het fijn vinden om de producten die ze online hebben uitgezocht, even met eigen ogen te zien. Ze te voelen, aan te raken en even te bedienen. Om te ervaren dat het mechaniek soepel werkt en te voelen dat het materiaal van topkwaliteit is. Of misschien om toch nog even advies te vragen aan een ervaren en behulpzame stylist.

Wij begrijpen dat. En dáárom zijn wij een online raamdecoratiewinkel mét showroom.

De raamdecoratiespecialisten van doehetbudget.nl

‘Ouderwetse service’ met hypermodern bestelgemak

Zoals gezegd: je kunt onze producten ook vooraf zien en voelen door kosteloos kleurstalen op te vragen, alvorens je eenvoudig vanaf in onze webshop bestelt. Andere voorbeelden van ‘ouderwetse service’ en modern bestelgemak, die wij heel normaal vinden:

 • We hebben handige meet- en montage-instructies voor je klaar staan op onze website
 • We bieden een voordelige inmeet- en montageservice aan
 • We hebben het meest eenvoudige online bestelsysteem
 • Bij elke stap in ons bestelsysteem heb je de exacte prijs in beeld
 • Je kunt ons per Whatsapp foto’s sturen en om advies vragen (06-48161872)
 • Ons team staat bij iedere stap klaar om je te helpen met het kiezen van het juiste product, het bepalen van de perfecte kleur en het opmeten van de exacte maat

Dát is Doehetbudget

Recensies Doehetbudget.nl: een 9.3 gemiddeld

Dat onze klanten onze extra service waarderen, blijkt wel uit de +3.000 mooie reviews die wij hebben mogen ontvangen. Onze gemiddelde klantbeoordeling is een 9.3! Dat zijn allemaal echte recensies bij The Feedback Company. Blader gerust door de klantervaringen van Doehetbudget.nl heen en lees de verhalen van onze klanten.

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X