• Tot 70% goedkoper
  • Eigen productie 
  • Gratis kleurstalen 
  • Levertijd 9-14 werkdagen
  • Gratis bezorging
  • BUYSMART® kopersbescherming
DUETTE® gordijnen koop je bij de beste raamdecoratie specialist van Nederland voor de laagste prijs! Bekijk hieronder onze duette® gordijnen.

DUETTE® gordijnen op maat 

Steeds meer mensen kiezen in huis – met name in de woonkamer – voor DUETTE® gordijnen. Deze gordijnen hebben een aantal grote voordelen waar maar weinig raamdecoratie tegenop kan. Zo zijn ze energiebesparend door de unieke honingraatstructuur, onderhoudsarm en erg makkelijk om zelf de privacy en lichtinval in huis te bepalen. Bij Doehetbudget vindt u een riante collectie Duette gordijnen voor vrijwel ieder interieur, in tientallen kleuren. Kies uw favoriet en geniet jarenlang van een comfortabel en stijlvol huis.

Waarom duette

Duette gordijnen zijn een unieke uitvoering plisségordijnen. Plisségordijnen zijn een soort vouwgordijnen die een groot voordeel hebben ten opzichte van andere raamdecoratie: ze zijn verkrijgbaar in een “top-down-bottom-up variant”. Daardoor kunt u de gordijnen zowel van onderen als van bovenaf openen en de privacy in huis helemaal zelf bepalen. Zo kunt u alleen een gedeelte van het gordijn in het midden van uw raampartij dicht doen om inkijk te voorkomen, maar vanaf de bank wel lekker naar buiten kijken. Of u sluit het gordijn alleen op de gedeeltes waar (te) felle zonnestralen naar binnen vallen.

Duette gordijnen isoleren

DUETTE® gordijnen zijn plisségordijnen die een aantal extra eigenschappen hebben. En dan doelen we met name op de twee lagen stof met daartussen een unieke honingraatstructuur, waardoor ze een goede isolerende werking hebben. Duette gordijnen zijn zacht, duurzaam en energiebesparend. In de zomer houdt u de warmte buiten de deur, in de winter juist lekker binnen. Comfortabelere en handigere raamdecoratie vindt u nergens. 

Voordelen duette gordijnen

Naast energiebesparing hebben Duette gordijnen nog veel meer voordelen. Zo zijn ze veilig en eenvoudig te bedienen en zijn ze ook verkrijgbaar voor woningen met minder standaard vormen. Bijvoorbeeld ronde of driehoekige ramen, serres en erkers of “gewone” ramen die geen standaard afmetingen hebben. Geen huis is hetzelfde, dus dat geldt ook voor Duette gordijnen. Duettes zijn verkrijgbaar in transparante, verduisterende en zonwerende stoffen en geven iedere woning een stijlvolle, luxe uitstraling.

Duette gordijnen via Doehetbudget

Dankzij 27 jaar ervaring met raamdecoratie kunt u bij Doehetbudget terecht voor uitstekend advies en kwalitatief maatwerk. Via de website kunt u eenvoudig de afmetingen van uw ramen doorgeven en berekent u direct de voordelige prijs van uw nieuwe Duette gordijnen. Wij controleren al onze producten met de hand op ruim 20 punten, dus u bent altijd verzekerd van topkwaliteit. Ook nadat de raamdecoratie is geleverd staan we graag voor u klaar. Zo vindt u op onze website handige montage-instructies en delen we met plezier onze kennis. Kom van maandag tot en met vrijdag langs in onze showroom in Alkmaar of bestel snel en voordelig uw Duette gordijnen op onze website.