Verduisterend rolgordijn

Wil je graag je slaapkamer of kinderkamer kunnen verduisteren? Dan zijn onze luxe verduisterende rolgordijnen de ideale keuze voor je.  Je hebt keuze uit een groot aantal moderne kleuren, dus je favoriete kleur zit er zeker bij!

Verduisterend rolgordijn
Nu 20% korting!

Verduisterend rolgordijn

Wil je graag je slaapkamer of kinderkamer kunnen verduisteren? Dan zijn onze luxe verduisterende rolgordijnen de ideale keuze voor je.  Je hebt keuze uit een groot aantal moderne kleuren, dus je favoriete kleur zit er zeker bij!

Filter

1 artikel(en)

Onze verduisterende rolgordijnen bieden de perfecte oplossing voor ramen aan de zonkant. De achterkant van deze rolgordijnen hebben een verduisterende en warmtewerende functie.
Verduisterende rolgordijnen

9.49,4/10 (98 reviews)

  • Verduisterend
  • Keuze uit 47 kleuren
  • Breedtes tot 3,5 meter
Filter

1 artikel(en)

Verduisterende rolgordijnen: dag en nacht rust

Raamdecoratie bepaalt voor een groot deel de sfeer in huis, zeker als je veel of grote raampartijen hebt. Goede gordijnen kunnen je woongenot flink verhogen. Dit doe je bijvoorbeeld met behulp van een verduisterend rolgordijn. Deze zorgt ervoor dat je ’s ochtends de vroege zonnestralen buiten houdt en ’s nachts geen hinder hebt van die lantaarnpaal onder het raam. Kortom: een donkere en comfortabele nachtrust. Bij doehetbudget.nl vind je een ruime collectie verduisterende rolgordijnen. Op maat verkrijgbaar, voordelig en geschikt voor alle soorten ramen.

Dakramen en andere ramen

Voor het ene raam is het lastiger om gordijnen te vinden dan voor het andere. Rolgordijnen lossen dit probleem in veel gevallen op. Zo zijn er ook dakraamrolgordijnen verkrijgbaar. Die monteer je eenvoudig met een cassette in het raam, waardoor het rolgordijnen naadloos wordt weggewerkt. Ook voor draaiende ramen, draaikiepramen of andere ramen kun je in veel gevallen een rolgordijn vinden of op maat laten maken.

Voordelig en toch stijlvol

Hoewel het imago niet altijd goed is, hoeft een rolgordijn er echt niet suf of goedkoop uit te zien. Allesbehalve zelfs. Er zijn tegenwoordig luxe rolgordijnen verkrijgbaar in prachtige kleuren en gemaakt van kwalitatief hoogstaande stoffen. Deze houden niet alleen ongewenste zonnestralen buiten, in de zomer houden ze de ruimte ook nog eens heerlijk koel. Vaak worden verduisterende rolgordijnen op slaap- of logeerkamers gebruikt, maar ze zijn ook ideaal voor andere ruimtes aan de zonzijde van een woning. Bijvoorbeeld een studeerkamer waar je liever geen fel licht op je beeldscherm wilt.

DUO rolgordijnen

Een Duo rolgordijn wordt ook wel een roljaloezie genoemd en heeft twee lagen stof die achter elkaar langs bewegen. Door de afwisseling van verduisterende en transparante banen geniet je van prachtig, natuurlijk licht in huis. Maar toch ook voldoende daglicht en privacy. Het DUO rolgordijn combineert de voordelen van voordelige rolgordijnen met de klasse en uitstraling van jaloezieën en staat prachtig in een eigentijds en modern interieur. Niet vreemd dus, dat deze gordijnen steeds populairder worden.

Verduisterende rolgordijnen op maat

Rolgordijnen zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse interieur. Dat komt deels doordat ze zo praktisch zijn. Ze verduisteren, isoleren en geven een ruimte kleur. Ook zijn ze op maat verkrijgbaar voor vrijwel ieder soort raam. Van smal tot breed, van hoog tot laag. Ook zijn ze prachtig weg te werken in vrijwel ieder kozijn. De mate waarin de rolgordijnen zonlicht doorlaten, kun je helemaal zelf bepalen. Je kunt kiezen uit 100% verduisterende rolgordijnen of (deels) transparante rolgordijnen. Hecht je er veel waarde aan om het daglicht goed te kunnen reguleren? Kijk dan ook eens op de pagina houten jaloezieën. Of neem contact met ons op. Wij helpen je graag met het vinden van de meest geschikte raamdecoratie voor jouw situatie.

Verduisterende rolgordijnen via doehetbudget.nl

Houd je van een strak en modern interieur? Of is jouw woning meer in landelijke stijl ingericht? Bij doehetbudget.nl kun je verduisterende rolgordijnen helemaal afstemmen op je eigen wensen. Wij hebben ruim 27 jaar ervaring met rolgordijnen en andere raamdecoratie, dus je kunt altijd bij ons terecht voor advies over de soorten, mogelijkheden en montage. Op de website staan handige instructies om jouw verduisterende rolgordijnen te monteren. Op zoek naar perfect verduisterende gordijnen voor een optimale nachtrust? Dan ben je van maandag tot en met vrijdag van harte welkom in onze showroom. Snel en voordelig online bestellen kan natuurlijk ook. je ziet direct de kosten die bij de afmetingen horen en kunt rekenen op snelle (gratis) bezorging.

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X