Luxe gordijnen

Wist u dat de juiste gordijnen uw woning een luxe uiterlijk kunnen geven? Het vinden van luxe gordijnen is erg eenvoudig als u voor Doehetbudget.nl kiest. Wij maken gordijnen op maat, waardoor de gordijnen aansluiten bij uw interieur. Indien u voor luxe gaat, is een uniforme uitstraling namelijk een aanrader. Er zijn verschillende manieren om uw gordijnen er luxe uit te laten zien. Zo kunt u bijvoorbeeld voor een vlinderplooi en een embrasse kiezen. Deze combinatie zal ervoor zorgen dat uw gordijnen een ontzettend luxe uitstraling krijgen. Hierdoor zal uw woning er na het monteren van de gordijnen heel anders uitzien.

Luxe gordijnen op maat

De beste kwaliteit en service

Bij Doehetbudget.nl bent u altijd zeker van een uitstekende kwaliteit en goede service. Bovendien bent u bij ons ook veel goedkoper uit dan elders. Zelfs voor de meest luxe gordijnen betaalt u bij ons erg weinig. Dit terwijl de gordijnen geheel op maat voor u gemaakt worden. Ook met bezorgkosten hoeft u geen rekening te houden, want in Nederland en België vragen wij geen bezorgkosten. Als u luxe gordijnen wilt, zonder dat u hiervoor veel dient te betalen, dan kunt u het beste voor Doehetbudget.nl kiezen. Wij zijn tot 70% goedkoper dan andere aanbieders, terwijl wij minstens dezelfde kwaliteit bieden.

Bekijk al onze gordijnen

Het kiezen van een kleur

Als u luxe gordijnen wilt, dan is de kleur van de gordijnen erg belangrijk. Zo kan rood bijvoorbeeld erg luxe ogen. Het belangrijkste is echter dat de gordijnen goed bij de rest van uw interieur passen. Terwijl rode gordijnen in de ene woning erg luxe kunnen ogen, zullen ze in een andere woning veel minder mooi zijn. Om er zeker van te zijn dat de kleur in kwestie goed bij uw woning past, kunt u kleurstalen bestellen op onze website. Bij Doehetbudget.nl hechten we veel waarde aan service en dus krijgt u deze kleurstalen gratis van ons.

Als u het lastig blijft vinden om een geschikte keuze te maken, kunt u contact opnemen met onze specialisten. Zo kunnen onze stylisten u bijvoorbeeld helpen bij het kiezen van een geschikt type gordijnen. Daarnaast bent u tijdens openingstijd ook altijd welkom in onze showroom. Hier kunt u de verschillende luxe gordijnen uit ons assortiment bewonderen. Onze specialisten geven u ter plekke graag een rondleiding, zodat u bekend bent met alle mogelijkheden.

Verschillende varianten luxe gordijnen

Als u op zoek bent naar luxe gordijnen, heeft u de keuze uit verschillende types. Zo bieden we onder andere luxe overgordijnen aan. Deze gordijnen zijn isolerend en bieden daarnaast voldoende privacy. U kunt echter ook kiezen voor vitrage gordijnen of juist voor een combinatie van beide. Er is ook nog een soort mix tussen het vitrage gordijn en het overgordijn, namelijk het inbetween gordijn. Dit gordijn laat meer licht door dan een overgordijn en biedt meer privacy dan een vitrage. In al deze categorieën kunt u luxe gordijnen aantreffen. Welke gordijnen het meest geschikt zijn, is dus geheel afhankelijk van uw eigen wensen. Heeft u vragen over een van onze gordijnen of andere producten? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekijk al onze gordijnen

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X