Aanbieding vouwgordijnen

Op zoek naar een aanbieding voor nieuwe vouwgordijnen? Dan ben je bij Doehetbudget altijd aan het juiste adres. Onze op maat gemaakte vouwgordijnen zijn namelijk het hele jaar door voordelig geprijsd. Bij Doehetbudget zijn we gespecialiseerd in volledig op maat gemaakte A-kwaliteit raamdecoratie, voor een prijs die aanzienlijk lager ligt dan bij de reguliere winkel. Je stelt je nieuwe vouwgordijnen gemakkelijk samen in onze webshop, waarbij je ons de maten doorgeeft en vervolgens zelf een keuze maakt uit een van onze vele premium stoffen.

Onze vouwgordijnen zijn altijd in de aanbieding

Op zoek naar een aanbieding voor nieuwe vouwgordijnen? Dan ben je bij Doehetbudget altijd aan het juiste adres. Onze op maat gemaakte vouwgordijnen zijn namelijk het hele jaar door voordelig geprijsd. Bij Doehetbudget zijn we gespecialiseerd in volledig op maat gemaakte A-kwaliteit raamdecoratie, voor een prijs die aanzienlijk lager ligt dan bij de reguliere winkels. Je stelt je nieuwe vouwgordijnen bovendien gemakkelijk samen in onze webshop, waarbij je ons de maten doorgeeft en vervolgens zelf een keuze maakt uit een van onze vele premium stoffen.

Voordelige vouwgordijnen in vele kleuren

Dat onze vouwgordijnen voordelig geprijsd zijn, betekent niet dat je bij ons een beperkte keuze hebt als het om verschillende soorten vouwgordijnen gaat. Juist doordat wij alleen maatwerk leveren, kun je helemaal zelf de uitstraling van je nieuwe raambekleding bepalen. Zo bieden we je bijvoorbeeld een hele ruime keuze als het om stoffen en kleuren gaat. Denk bijvoorbeeld aan vouwgordijnen in trendkleuren zoals wit en zwart, maar ook linnen vouwgordijnen behoren tot de mogelijkheden. We hebben zelfs vouwgordijnen van geweven hout in ons assortiment.

Kom eens langs in onze showroom

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kom dan vooral eens langs in onze showroom in Alkmaar. Hier hebben we verschillende vouwgordijnen hangen, zodat je de kwaliteit en werking gemakkelijk van dichtbij kunt beoordelen. Daarnaast kunnen we je hier alle mogelijkheden op het gebied van de stofkeuze en kleurkeuze laten zien aan de hand van kleurstalen. Twijfel je nog of vouwgordijnen voor jou de juiste keuze zijn? Dan kun je in onze showroom eventueel ook nog andere vormen van raamdecoratie van dichtbij bekijken, zoals rolgordijnen, gordijnen, Duette Shades, shutters en plisségordijnen.

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X