Dakraam rolgordijnen

Onze hoge kwaliteit verduisterende dakraam rolgordijnen bestel je gemakkelijk online, zonder in te hoeven meten. Ze zijn in vele stof- en profielkleuren beschikbaar en zijn geschikt voor dakramen van Velux, Fakro en Dakstra.

Dakraam rolgordijnen

Dakraam rolgordijnen

Onze hoge kwaliteit verduisterende dakraam rolgordijnen bestel je gemakkelijk online, zonder in te hoeven meten. Ze zijn in vele stof- en profielkleuren beschikbaar en zijn geschikt voor dakramen van Velux, Fakro en Dakstra.

Filter

1 artikel(en)

Ook een dakraam (Velux) (Dakstra) heeft raamdecoratie nodig. Bij doehetbudget.nl bieden we u prachtige verduisterende cassette rolgordijnen voor een dakraam, die strak en naadloos afgewerkt worden.
Dakraamrolgordijn verduisterend
 • Velux, Fakro en Dakstra
 • Keuze uit 8 kleuren
 • 100% maatwerk
Filter

1 artikel(en)

Dakraam rolgordijn

Een dakraam is een mooie aanvulling op een zolderkamer. Het biedt meer licht, mogelijkheden voor ventilatie en een ruimtelijk gevoel. Maar ook een dakraam heeft raamdecoratie nodig. Anders blijft de zon vervelend naar binnen vallen of is het ’s avonds te licht om in slaap te vallen. Precies en praktisch te werk gaan, is bij een dakraam extra belangrijk. Bij doehetbudget.nl bieden we je prachtige rolgordijnen voor een dakraam, die strak en naadloos afgewerkt worden.

Diversiteit in dakraamgordijnen

Rolgordijnen voor een dakraam komen aan op maatwerk. Het gordijn wordt met een cassette in het raam gemonteerd en daarmee mooi weggewerkt. Voor alle soorten ramen hebben we een oplossing, of ze nu draaien of kiepen. Als we nog geen geschikt rolgordijn in onze collectie hebben, maken we hem op maat. Dakramen komen in allerlei soorten, maten en merken. In onze collectie hebben we onder meer stijlvolle dakraam rolgordijnen voor Velux, Fakro, Rooflite en Dakstra ramen. Voor een veelvoorkomend merk als Velux bieden wij bijvoorbeeld Velux verduisterende rolgordijnen.

3 redenen voor een rolgordijn

 • Verduistering
  Als het dakraam in een slaapkamer is geplaatst, is het belangrijk het licht ook goed buiten te kunnen houden. Daarom hebben we ook een ruim aanbod aan verduisterende rolgordijnen. Deze zijn specifiek voor bepaalde merken te verkrijgen, bijvoorbeeld Velux verduisterende rolgordijnen. Je bepaalt zelf in welke mate de rolgordijnen nog licht doorlaten. Er zijn deels transparante maar ook 100% verduisterende rolgordijnen.
 • Sfeerbepalend
  Raamdecoratie is niet alleen praktisch. Het is sfeerbepalend. Dat geldt ook voor rolgordijnen bij dakramen. Een nette afwerking maakt een groot verschil en de mate waarin licht wordt doorgelaten geeft de kamer een eigen sfeer.
 • Stijlvol
  Een rolgordijn klikt wellicht wat oubollig, maar niets is minder waar. Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog en ze worden gemaakt van kwalitatief hoogstaande stoffen. Hou je van een landelijke stijl? Of juist meer romantisch of modern? Met een rolgordijn is alles mogelijk.

Soepel schoon

Een bijkomend voordeel: dakraam rolgordijnen zijn makkelijk in het onderhoud. De gordijnen kunnen indien nodig gewoon afgestoft worden. Een eventuele vlek verwijder je met een licht vochtige doek. Het is wel belangrijk om te deppen in plaats van wrijven. Dat laatste kan de stof beschadigen. Wij geven als tip nog graag mee schoonmaakmiddel waarmee het dakraam gereinigd wordt op een doek te spuiten in plaats van direct op de ruit. Zo voorkom je spatten op het rolgordijn.

Dakraam rolgordijnen van doehetbudget.nl

Wat jouw lievelingsstijl ook is en welke sfeer je wilt neerzetten; alles kan met de dakraam rolgordijnen van doehetbudget.nl. Wij hebben ruim 27 jaar ervaring met rolgordijnen en staan je graag bij met advies over alle mogelijkheden en de montage. Je bent van harte welkom in onze showroom waar onze experts voor je klaarstaan. Ook online kun je snel en voordelig bestellen. Wil je meer informatie, neem dan vooral vrijblijvend contact op.

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X