Wat zijn Duette Shades en 4 redenen waarom u ze nodig heeft

Weet u wat nou echt opvallende en buitengewoon praktische en fraaie raamdecoratie is? Dat zijn Duette shades, ook wel Duette gordijnen genoemd. Deze raambekleding bestaat uit twee lagen stof, die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Behalve dat Duettes uw huis een prachtig mooie sfeer geven, heeft het laten aanbrengen van Duette Luxaflex ook nog een viertal significante voordelen. Voldoende redenen dus om specifiek voor dit type Luxaflex te kiezen.

Duette Shades kunnen ook in uw woning de sfeer positief veranderen

U bent al lang en breed overtuigd van het feit dat een Duette ook de sfeer in uw huis in positief opzicht kan veranderen. Echter, zoekt voor uzelf nog een aantal specifieke redenen om tot aankoop over te gaan? Die redenen zijn er voldoende. We zullen u uitleggen wat de vier belangrijkste redenen zijn om Luxaflex Duette Shades aan te schaffen. In de eerste plaats zorgt deze raamdecoratie op een subtiele wijze voor de filtering van het daglicht. Indien u voor een verduisterende stof kiest, kunt u de ruimte echter ook compleet verduisteren.

In de tweede plaats kunt u met Duettes de kamertemperatuur veel beter reguleren, terwijl een derde reden om ook te kiezen voor deze fraaie raamdecoratie is dat het omgevingsgeluid op perfecte wijze door een Duette wordt gedempt. De vierde en wellicht belangrijkste reden is dat u bespaart op uw energierekening door te kiezen voor Luxaflex Duettes. En dat elke maand opnieuw. Daarmee verdient u al snel een deel van de investering terug.

Het resultaat van dertig jaar ontwikkeling

De vier hierboven genoemde redenen zijn overigens  nog lang niet alle voordelen die Duettes bieden benoemd. Duettes staan voor een uniek design en kunnen getypeerd worden als mooi en slim. Als geen enkele andere raamdecoratie, is een Duette in staat de sfeer in uw woning totaal te veranderen, Dat is overigens niet zomaar aan komen waaien, want het product dat u straks voor uw ramen heeft, is het resultaat van liefst dertig jaar ontwikkeling. Over de Duette Shades is dus zeker nagedacht.

Kiest u voor de transparante uitvoering of voor de meer verduisterende variant?

Kiest u voor een van de drie transparante opties die wij u kunnen aanbieden? Of bent u een liefhebber van de verduisterende uitvoering? Met beide mogelijkheden kunt u prima uit de voeten. Welke keuze voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van uw eigen wensen. Met deze raambekleding bent u in staat om elk afzonderlijk raam in uw woning een geheel eigen stijl te geven. En dat terwijl de Duettes samen juist weer een fraai geheel vormen, zelfs als u voor ieder raam een andere stijl kiest. Dat de Duettes altijd een consistente stijl blijven behouden is uniek te noemen.

Om de prijs hoeft u het zeer zeker niet te laten

Duette shades voldoen aan alle mogelijke design eisen en bovendien kan er maatwerk geleverd worden. Met andere woorden; de Duettes kunnen op maat worden aangeboden. En om de Luxaflex Duette prijs hoeft u het zeker niet te laten, zeker niet afgezet tegen de kwaliteit die u krijgt.

Altijd maatwerk en een zeer scherpe offerte

Op de vraag wat kost Luxaflex Duette is moeilijk een standaard antwoord te geven. Dat heeft namelijk met verschillende factoren te maken. Hoe groot zijn uw ramen en welke vorm hebben de ramen zijn bijvoorbeeld vragen die eerst beantwoord moeten worden. Desondanks ziet u binnen enkele minuten hoeveel de Luxaflex Duette u kost. U hoeft alleen het gewenste product aan te klikken en vervolgens het benodigde formaat in te vullen. Hierna drukt u op “bereken prijs” en ziet u in één oogopslag wat de gordijnen u kosten!

De energiebesparing wordt gerealiseerd door de bijzondere honingraatstructuur

U hoeft beslist niet bang te zijn dat u door het aanbrengen van deze bijzondere vorm van raamdecoratie schade oploopt. Door gebruik te maken van het TruFit systeem is boren niet eens nodig en voorkomt u dus schade. Wat ook zeker in het voordeel spreekt van Duettes is de mate van duurzaamheid, ook bepaald niet onbelangrijk in de tijd waarin we leven. Wist u trouwens dat de beloofde energiebesparing een rechtstreeks gevolg is van de unieke honingraatstructuur?

De unieke gordijnen zijn zo goed als onderhoudsvrij

Hangen de Duette Shades eenmaal in uw woning, dan heeft u er bijna geen omkijken meer na. De Duette Shades hebben namelijk ontzettend weinig onderhoud nodig. Waar veel mensen op vallen, zo is gebleken, is met name de strakke uitstraling van dit unieke product. Zoals eerder genoemd kunt u voor lichtdoorlatende stoffen kiezen, maar kunt u ook voor verduisterende stoffen gaan. Het is maar net wat u wilt en welke uitstraling u de woning wilt geven.

U bepaalt zelf de mate van lichtinval en dus ook de mate van privacy

De gordijnen kunt u prima van zowel de boven- als de onderkant openen. Daarmee bepaalt u dus helemaal zelf hoeveel privacy u heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld een deel van de gordijnen sluiten. Zo voorkomt u inkijk, terwijl u zelf vanuit uw woonkamer prima blijft zien wat er buiten gebeurt. U kunt er ook voor kiezen om de gordijnen alleen te sluiten daar waar u hinder ondervindt van felle zonnestralen. Bij een lage zon kunt u de gordijnen ook simpelweg naar beneden doen, waardoor u hier geen last van heeft. En zo speelt u met de mogelijkheden en met de lichtinval, waarbij u zelf steeds de regie in handen heeft.

Met Duette Shades haalt u echt iets bijzonders in huis. Slechts zelden zal een product op zo’n wijze uitstraling en praktisch gebruik combineren. Behalve dat u de mate van lichtinval en privacy helemaal zelf bepaalt, zijn de Duette Shades ook ontzettend mooi.

Persoonlijk advies nodig?

Twijfelt u over wat voor raamdecoratie het best bij uw woning past? Of vindt u het moeilijk om een geschikte kleur te kiezen? Bij Doehetbudget.nl denken we graag met u mee! Op ons platform vindt u duidelijke meetinstructies. Zo weet u precies welk formaat u nodig heeft. Bovendien kunt u ook gratis kleurstalen in de webshop bestellen, zodat het kiezen van een kleur eenvoudiger wordt. Uiteraard kunt u voor persoonlijk advies ook contact met ons opnemen.

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X