Wat zijn Duette Shades en 4 redenen waarom je ze nodig hebt

Weet je wat nou echt opvallende en buitengewoon praktische en fraaie raamdecoratie is? Dat zijn Duette shades, ook wel Duette gordijnen genoemd. Dit type raambekleding lijkt op plisségordijnen, maar bestaat niet uit één maar uit twee lagen stof, die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Behalve dat Duettes jouw huis een prachtig mooie sfeer geven, heeft het laten aanbrengen van Duette ook nog een viertal significante voordelen. Voldoende redenen dus om specifiek voor dit type raamdecoratie te kiezen.

Duette Shades kunnen de sfeer in jouw woning positief beïnvloeden

Je bent al lang en breed overtuigd van het feit dat een Duette ook de sfeer in huis in positief opzicht kan veranderen. Echter, zoek je voor jezelf nog een aantal specifieke redenen om tot aankoop over te gaan? Die redenen zijn er voldoende. We zullen je uitleggen wat de vier belangrijkste redenen zijn om Duette Shades aan te schaffen. In de eerste plaats zorgt deze raamdecoratie op een subtiele wijze voor de filtering van het daglicht. Indien je voor een verduisterende stof kiest, kun je de ruimte echter ook compleet verduisteren.

In de tweede plaats kun je met Duettes de kamertemperatuur veel beter reguleren, terwijl een derde reden om ook te kiezen voor deze fraaie raamdecoratie is dat het omgevingsgeluid op perfecte wijze door een Duette wordt gedempt. De vierde en wellicht belangrijkste reden is dat je bespaart op de energierekening door te kiezen voor Duettes. En dat elke maand opnieuw. Daarmee verdien je al snel een deel van de investering terug.

Het resultaat van dertig jaar ontwikkeling

De vier hierboven genoemde redenen zijn overigens nog lang niet alle voordelen die Duettes bieden. Duettes staan voor een uniek design en kunnen getypeerd worden als mooi en slim. Als geen enkele andere raamdecoratie, is een Duette in staat de sfeer in jouw woning totaal te veranderen, Dat is overigens niet zomaar aan komen waaien, want het product dat je straks voor je ramen hebt hangen, is het resultaat van maar liefst dertig jaar ontwikkeling. Over de Duette Shades is dus zeker goed nagedacht.

Kies je voor de transparante uitvoering of voor de meer verduisterende variant?

Kies je voor een van de transparante opties die wij je kunnen aanbieden? Of ben je een liefhebber van de verduisterende uitvoering? Met beide mogelijkheden kun je prima uit de voeten. Welke keuze voor jou het meest geschikt is, is namelijk afhankelijk van jouw eigen wensen. Met deze raambekleding ben je in staat om elk afzonderlijk raam in jouw woning een geheel eigen stijl te geven. En dat terwijl de Duettes samen juist weer een fraai geheel vormen, zelfs als je voor ieder raam een andere stijl kiest. Dat de Duettes altijd een consistente stijl blijven behouden is uniek te noemen.

Om de prijs hoef je het zeer zeker niet te laten

Duette shades voldoen aan alle mogelijke design eisen en bovendien kan er maatwerk geleverd worden. Met andere woorden; de Duettes kunnen op maat worden aangeboden. En om de Duette prijs hoef je het zeker niet te laten, zeker niet afgezet tegen de kwaliteit die je krijgt.

Altijd maatwerk en een zeer scherpe offerte

Op de vraag wat Duettes kosten is moeilijk een standaard antwoord te geven. Dat heeft namelijk met verschillende factoren te maken. Hoe groot zijn jouw ramen en welke vorm hebben de ramen zijn bijvoorbeeld vragen die eerst beantwoord moeten worden. Desondanks zie je bij ons binnen enkele minuten hoeveel de Duette gaat kosten. Je hoeft alleen het gewenste product aan te klikken en vervolgens het benodigde formaat in te vullen. Hierna druk je op “bereken prijs” en zie je in één oogopslag wat de gordijnen gaan kosten!

Energiebesparing dankzij de bijzondere honingraatstructuur

Je hoeft beslist niet bang te zijn dat je door het aanbrengen van deze bijzondere vorm van raamdecoratie schade oploopt. Door gebruik te maken van het TruFit systeem is boren niet eens nodig en voorkom je dus onnodige schade. Wat ook zeker in het voordeel spreekt van Duettes is de mate van duurzaamheid, ook bepaald niet onbelangrijk in de tijd waarin we leven. Wist je trouwens dat de beloofde energiebesparing een rechtstreeks gevolg is van de unieke honingraatstructuur?

Deze unieke gordijnen zijn zo goed als onderhoudsvrij

Hangen de Duette Shades eenmaal voor het raam, dan heb je er bijna geen omkijken meer naar. Duette gordijnen hebben namelijk ontzettend weinig onderhoud nodig. Waar veel mensen op vallen, zo is gebleken, is met name de strakke uitstraling van dit unieke product. Zoals eerder genoemd kun je voor lichtdoorlatende stoffen kiezen, maar kun je ook voor verduisterende stoffen gaan. Het is maar net wat je wilt en welke uitstraling je de woning wilt geven.

Bepaal zelf de mate van lichtinval en dus ook de mate van privacy

Deze raamdecoratie kun je prima van zowel de boven- als de onderkant openen (top-down bottom-up). Daarmee bepaal je dus helemaal zelf hoeveel privacy je hebt. Zo kun je bijvoorbeeld een deel van het gordijn sluiten. Dat voorkomt inkijk, terwijl je zelf vanuit de woonkamer prima blijft zien wat er buiten gebeurt. Je kunt er ook voor kiezen om de gordijnen alleen te sluiten daar waar je hinder ondervindt van felle zonnestralen. Bij een lage zon kun je de gordijnen ook simpelweg naar beneden doen, waardoor je hier geen last van heeft. En zo speel je met de mogelijkheden en met de lichtinval, waarbij je zelf steeds de regie in handen hebt.

Met Duette Shades haal je echt iets bijzonders in huis. Slechts zelden zal een product op zo’n wijze uitstraling en praktisch gebruik combineren. Behalve dat je de mate van lichtinval en privacy helemaal zelf bepaalt, zijn de Duette Shades ook gewoon ontzettend mooi.

Persoonlijk advies nodig?

Twijfel je over wat voor raamdecoratie het best bij jouw woning past? Of vind je het moeilijk om een geschikte kleur te kiezen? Bij Doehetbudget.nl denken we dan graag met je mee! Op ons platform vind je bijvoorbeeld duidelijke meetinstructies. Zo weet je precies welk formaat je nodig hebt. Bovendien kun je ook gratis kleurstalen in de webshop bestellen, zodat het kiezen van een kleur eenvoudiger wordt. Uiteraard kun je voor persoonlijk advies ook contact met ons opnemen.

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X