• Tot 70% goedkoper
 • Eigen productie 
 • Gratis kleurstalen 
 • Levertijd 9-14 werkdagen
 • Gratis bezorging
 • BUYSMART® kopersbescherming
Shutters koop je bij de beste raamdecoratie specialist van Nederland voor de laagste prijs! Bekijk hieronder onze shutters.
 • Shutters
  Shutters kopen | Doehetbudget.nl

  Deze shutters zijn gemaakt van top kwaliteit kunststof, de nieuwe trend en verkrijgbaar in 2 kleuren.

  De collectie van kunststof shutters hebben het gevoel van echt hout, zijn in alle ruimtes toepasbaar en binnen 4 weken geleverd!

  Vanaf   € 259,00

Shutters

Shutters, de Nederlandse term voor luiken, zijn een steeds populairder wordende vorm van zonwering in huis. Met hun robuuste, authentieke uitstraling zorgen ze op een mooie manier voor zonwering en privacy. Overweegt u shutters? Dan kunt u bij Doehetbudget terecht voor een ruime collectie. Scherp geprijsd, tot op de millimeter nauwkeurig opgemeten en snel geleverd.

Shutters op maat

Een prettige lichtinval en voldoende privacy in huis zijn erg belangrijk om lekker uw eigen gang te gaan en tot rust te komen. Raamdecoratie is daarbij een vereiste. Waar de afgelopen jaren vooral jaloezieën en rolgordijnen werden opgehangen, zien we nu een steeds grotere variatie. Zo neemt onder andere de vraag naar plisségordijnen, Duette gordijnen, vouwgordijnen en shutters snel toe.

Shutters binnen vier weken geleverd!

Geen lange levertijden: als u uw shutters bij doehetbuget.nl bestelt heeft u ze binnen vier weken al in huis.

Waarom shutters kopen?

Het is niet vreemd dat shutters zo populair zijn. Veel meer dan andere raamdecoratie en zonwering hebben ze een heel eigen uitstraling. Luiken voor de ramen hebben iets nostalgisch, een knipoog naar vroeger. Natuurlijk zijn raamshutters dan wel weer de moderne variant daarvan. Praktisch, stijlvol en onderhoudsarm. De lichtinval is perfect te regelen en toch heeft u nergens last van loshangende touwtjes of koordjes. Met mooie shutters als blikvanger maakt u van uw raam een schilderij.

Verschillende soorten & materialen

Shutters kunt u in verschillende materialen krijgen. Hout is geliefd vanwege de natuurlijke uitstraling, maar ook aluminium shutters zijn mogelijk. Het materiaal is overigens niet het enige om rekening mee te houden. Het is bijvoorbeeld ook belangrijk om de breedte en de gewenste kleur te bepalen. Wit zorgt voor een frisse aanblik van een ruimte, terwijl zwart vaak iets luxe en verfijnds over zich heeft.

Raamshutters op maat

Vierkant, rechthoekig, rond, hoog of laag… Shutters zijn geschikt voor vrijwel alle ramen. Het is altijd nodig om ze op maat te laten maken, zodat ze naadloos in uw kozijnen vallen. Op die manier regelen ze niet alleen het daglicht en de privacy in de woning, maar hebben ze ook nog eens een isolerende werking. Lekker koel in de zomer en warm in de winter.

Shutters kopen via Doehetbudget

Wilt u shutters kopen? Dan kunt u bij ons terecht. Wij hebben jarenlange ervaring met raamshutters in alle soorten en maten, dus u kunt altijd bij ons altijd terecht voor advies over de soorten, mogelijkheden en montage. U kunt u eenvoudig online bestellen of langskomen in onze showroom in Alkmaar. Van maandag tot en met vrijdag kunt u bij ons terecht voor shutters op maat.