Mooie gordijnen

Bent u op zoek naar mooie gordijnen die daarnaast ook betaalbaar zijn? Dan is het een goed idee om eens rond te kijken in onze webshop. Wij hebben namelijk gordijnen in verschillende stijlen, waardoor er voor ieder interieur een passend gordijn te vinden is. Bij Doehetbudget.nl maken we gordijnen op maat, geheel aan de hand van uw wensen. Bovendien zijn wij tot 70% goedkoper dan andere aanbieders van gordijnen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Mooie gordijnen op maat

Raamdecoratie voor ieder budget

Op Doehetbudget.nl kunt u raamdecoratie van hoge kwaliteit vinden voor ieder budget. In ons aanbod vindt u jaloezieën, shutters, gordijnen en nog veel meer. Wij hanteren erg scherpe prijzen, waardoor u via onze webshop het goedkoopste uit bent. Bovendien worden de gordijnen in Nederland en België gratis bezorgd, binnen 9 tot 14 werkdagen. U kunt de mooie gordijnen online bestellen, maar ook in de showroom van Doehetbudget.nl. In onze showroom in Alkmaar kunt u de verschillende vormen van raamdecoratie bekijken.

Bekijk al onze gordijnen

Verkrijgbaar in allerlei stoffen en kleuren

Wanneer u op zoek bent naar mooie gordijnen, dan zal ons aanbod u zeker niet teleurstellen. Wij hebben namelijk tientallen verschillende stoffen waar wij uw gordijnen van kunnen maken. Hierdoor krijgt heeft u veel keuze wanneer u een kleur uitkiest. In onze webshop treft u neutraal gekleurde gordijnen aan, zoals zwarte en grijze gordijnen, maar ook erg opvallende gordijnen. Zo kunt u zelfs roze en rode gordijnen bestellen in onze webshop.

De perfecte gordijnen voor u

Doehetbudget.nl biedt mooie gordijnen in verschillende vormen aan. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor overgordijnen. Dit zijn dikke gordijnen met een isolerende werking. Deze isolerende werking zorgt ervoor dat uw woning koel blijft in de zomer en warm in de winter. Dit scheelt u overigens ook energiekosten. Bovendien zorgen de overgordijnen er ook voor dat u privacy heeft, er kan namelijk niet door de gordijnen heen gekeken worden. Een ander type gordijn dat vaak gekozen wordt als decoratie, is de vitrage. Dit gordijn is dunner en laat veel licht door. Het gordijn is goed te combineren met een overgordijn. Met deze fantastische combinatie bepaalt u zelf hoeveel privacy u heeft en hoeveel licht er naar binnen schijnt. Overigens kunt u ook voor een mix van de vitrage en het overgordijn kiezen. Inbetweens bieden lichtinval en daarnaast ook nog eens een ruime mate van privacy.

Bekijk al onze gordijnen

Een aantrekkelijke prijs

Mooie gordijnen kunnen een grote invloed hebben op uw woning. Door middel van de juiste gordijnen krijgt uw woning al snel een luxe uitstraling. Afhankelijk van het type gordijn dat u kiest, profiteert u van nog veel meer voordelen. Wij leveren maatwerk, waardoor u altijd een product ontvangt dat volledig naar wens is. Bij ons kunt u minstens dezelfde kwaliteit verwachten als in de interieurwinkel aantreft. Het grote verschil is echter dat de producten bij ons op maat gemaakt worden en bovendien goedkoper zijn. De mooie gordijnen in onze webshop worden aangeboden tegen een aantrekkelijke prijs. Bovendien hechten wij van Doehetbudget.nl veel waarde aan een goede klantenservice. Zo kunt u bijvoorbeeld contact met ons opnemen via Whatsapp indien u vragen heeft.

Bekijk al onze gordijnen

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X