Witte houten jaloezieën

Bent u op zoek naar geschikte raambekleding? Dan is het een goed idee om witte houten jaloezieën te overwegen. Jaloezieën zijn erg populair vanwege de vele voordelen. U kunt met behulp van deze raambekleding exact bepalen hoeveel licht er bij u naar binnen schijnt. De witte jaloezieën van hout zijn ook populair vanwege het uiterlijk. Dankzij het witte hout krijgt de woning een warmere sfeer. Op doehetbudget.nl vindt u jaloezieën van zeer hoge kwaliteit. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat u heel wat jaren van de jaloezieën kunt profiteren.

Witte houten jaloezieën

Er zit veel kwaliteitsverschil tussen jaloezieën. Het is erg vervelend als de lamellen scheef gaan staan of als het bedieningssysteem niet goed meer werkt. Gelukkig hoeft u zich aan dergelijke zaken niet te ergeren indien u voor doehetbudget.nl kiest. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Hierdoor krijgt u bij ons raamdecoratie dat er niet alleen mooi uitziet, maar ook naar behoren werkt.

Op maat gemaakte witte houten jaloezieën

Als u een liefhebber bent van witte houten jaloezieën, dan raden wij u aan om deze op maat te laten maken. Doordat ramen veel verschillen in formaat, is het onmogelijk om een jaloezie te ontwerpen dat op ieder raam past. Echter, is het zeker geen nadeel dat uw jaloezieën op maat gemaakt moeten worden. Hierdoor kunt u er namelijk zeker van zijn dat de raamdecoratie aan al uw eisen voldoet. Bij doehetbudget.nl kunnen we raamdecoratie maken aan de hand van uw wensen. Voor ramen van ieder formaat kunnen wij wel geschikte jaloezieën ontwerpen. Van de dikte van de lamellen tot aan het koord, de jaloezie kan volledig gepersonaliseerd worden. Heeft u in plaats van een koord liever een ladderband? Dan is ook dit een optie.

Wilt u een jaloezie in uw badkamer laten plaatsen? Dan zijn onze jaloezieën hiervoor geschikt. Onze jaloezieën zijn altijd vochtbestendig. Indien u voor doehetbudget.nl kiest, hoeft u niet bang te zijn voor schimmelaanslag op de lamellen. De witte houten jaloezieën passen bij vrijwel ieder interieur dankzij de neutrale kleurstelling. Heeft u liever jaloezieën in een andere kleur? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres, we kunnen u namelijk jaloezieën in allerlei verschillende kleuren leveren. Heeft u liever een ander materiaal dan hout? Dan heeft u nog een aantal materialen waaruit u kunt kiezen. De kosten zijn afhankelijk van de materiaalkeuze en het formaat van de jaloezie. Echter, kunt u bij ons hoe dan ook zeker zijn van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. 

Bekijk al onze houten jaloezieën

Waarom kiezen voor jaloezieën?

Onze witte houten jaloezieën hebben veel verschillende voordelen. Niet alleen verbeteren ze het uiterlijk van uw woning, maar ook kunt u eenvoudig bepalen hoeveel licht er bij de woning naar binnen schijnt. U kunt genieten van het zonnetje door de lamellen te openen. Zodra u genoeg heeft van het zonlicht in uw ogen kunt u de lamellen eenvoudig sluiten. Het kan ook erg vervelend zijn als het zonlicht op uw televisiescherm schijnt. Onze jaloezieën zijn hiervoor de ideale oplossing. Een andere reden om een jaloezie te plaatsen is voor uw privacy. Zo kiezen veel mensen om deze reden bijvoorbeeld voor een jaloezie in de badkamer. U voorkomt zo dat er iemand bij u naar binnen kan kijken. 

Het openen en sluiten van de jaloezieën

Het bedienen van onze houten witte jaloezieën is erg eenvoudig. Veel mensen weten wel hoe zwak veel ouderwetse jaloezieën zijn. Veel van deze jaloezieën gaan bijvoorbeeld stuk als u nét wat harder aan het koordje trekt. Gelukkig hoeft u hier met onze jaloezieën absoluut niet bang voor te zijn. Ondanks dat u ook bij doehetbudget.nl jaloezieën met een koord kunt aanschaffen, kunt u hier wel zeker zijn van de allerhoogste kwaliteit. Bovendien kunt u bij ons zelf bepalen of u het koord links of rechts van de jaloezie wilt hebben. 

Het onderhouden van de jaloezieën

Koopt u jaloezieën bij doehetbudget.nl? U hoeft dan niet bang te zijn dat er veel tijd in het onderhoud gestoken moet worden. De jaloezieën zijn namelijk eenvoudig schoon te maken en hebben verder geen onderhoud nodig. Het enige dat u af en toe hoeft te doen, is stof afnemen. Het afnemen van stof gaat erg eenvoudig met een plumeau. Merkt u dat er vuil op de jaloezie zit dat u er niet afkrijgt? Dan kunt u een doekje met schoonmaakmiddel gebruiken om het vuil te verwijderen. Het enige waar u op moet letten is dat u geen agressief middel gebruikt. Een agressief schoonmaakmiddel kan de jaloezie namelijk aantasten. Bij doehetbudget.nl krijgt u jaloezieën die jaren meegaan, zonder dat u deze veel hoef te onderhouden.

Bekijk al onze houten jaloezieën

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X