Taupe gordijnen

Als u aan gordijnen denkt, dan zal u waarschijnlijk niet meteen aan taupe gordijnen denken. De meeste leveranciers bieden namelijk geen gordijnen aan in deze kleur. Desondanks kan deze kleur erg mooi zijn. Bent u een lange tijd op zoek geweest naar gordijnen in deze kleur? Dan hoeft u niet langer verder te zoeken. Bij Doehetbudget.nl bieden we namelijk vrijwel elke kleur aan. Zo bieden we naast taupe gordijnen bijvoorbeeld ook rode, gele en zelfs roze gordijnen aan. Behalve dat we veel kleuren gordijnen aanbieden, is Doehetbudget ook een geliefde keuze vanwege het feit dat wij altijd maatwerk leveren.  Als u de kleur, het formaat en de plooi heeft aangegeven, zorgen onze vakmensen ervoor dat u de gordijnen snel in huis heeft.

Taupe gordijnen op maat

Ontzettend veel kleuren

Bent u al een langere tijd op zoek naar taupe gordijnen? Bij Doehetbudget.nl bieden we veel verschillende kleuren gordijnen aan, waaronder taupe kleurige gordijnen. Deze kleur gordijnen is vrij uniek en ziet u niet dagelijks. In de webshop van Doehetbudget.nl treft u echter nog veel meer kleuren gordijnen aan die u elders niet kunt krijgen. Uiteraard bieden we daarnaast ook gordijnen in neutrale kleuren aan. Wij hebben altijd wel geschikte gordijnen voor u in huis, ongeacht uw smaak. Indien u het lastig vindt om een kleur te kiezen, kunnen wij u voorzien van gratis kleurstalen.

Bekijk al onze taupe gordijnen

Geheel op maat

In onze webshop krijgt u de mogelijkheid om uw eigen gordijnen samen te stellen. Behalve dat u een kleur uit kunt kiezen, bepaalt u ook wat voor plooi en eventueel ook embrasse uw gordijn moeten hebben. Onze specialisten maken uw gordijnen tot op de millimeter nauwkeurig. Overigens kiest u niet alleen een kleur, maar kunt u ook uit een aantal verschillende soorten gordijnen kiezen. Overgordijnen zijn veel gebruikte gordijnen. Deze gordijnen zijn dik, werken isolerend en bieden privacy.

Een vitrage als decoratie

Bent u niet op zoek naar een dik gordijn? In dat geval is er ook nog een tegenpool van het overgordijn, namelijk de vitrage. Met een vitrage heeft u altijd meer dan voldoende daglicht in huis. Deze gordijnen laten ontzettend veel licht door en zijn hierdoor minder geschikt als u de kamer wilt verduisteren of veel behoefte heeft aan privacy. Indien u het lastig vindt om tussen beide soorten gordijnen te kiezen, kunt u er altijd nog voor kiezen om de gordijnen te combineren. Een overgordijn en een vitrage gaan namelijk goed samen. Als u dan even genoeg heeft gehad van het felle zonlicht, kunt u de overgordijnen sluiten.

Inbetweens

Indien u liever geen overgordijn of vitrage heeft, kunt u ook nog voor inbetweens kiezen. Dit type gordijnen kunt u ook wel omschrijven als een mix van het overgordijn en een vitrage. Inbetweens bieden zowel genoeg licht als voldoende privacy. Als u naar buiten kijkt, ziet alles perfect, terwijl mensen niet bij u naar binnen kunnen kijken. Is het donker buiten, dan zullen voorbijgangers slechts contouren zien. Bij ons kunt u taupe gordijnen bestellen in iedere gewenste vorm. Bovendien kunt u altijd zeker zijn van een bijzonder scherpe prijs. Dit terwijl alle geleverde taupe gordijnen van de beste kwaliteit zijn.

Bekijk al onze taupe gordijnen

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X