Geperforeerde aluminium jaloezieën

Geperforeerde aluminium jaloezieën laten zelfs in gesloten toestand nog een kleine hoeveelheid licht door. Deze jaloezieën zijn erg geliefd, omdat ze er minder kil uitzien dan reguliere aluminium jaloezieën. Als u de jaloezieën sluit, heeft u geen last meer van fel zonlicht. In plaats daarvan schijnt er precies genoeg licht naar binnen. De geperforeerde aluminium jaloezieën op onze website zijn van hoge kwaliteit. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat de producten lang meegaan. Scheefstaande lamellen en andere problemen met uw jaloezieën komen niet snel voor als u de jaloezieën op onze website bestelt.

Geperforeerde aluminium jaloezieën op maat

Jaloezieën zijn ideaal als u het belangrijk vindt dat er geen fel zonlicht in uw ogen schijnt. Daarnaast zijn jaloezieën ook geliefd vanwege het feit dat ze voor meer privacy zorgen. Heeft u behoefte aan privacy? Dan kunt u de lamellen gewoon kantelen en vervolgens kan geen enkele voorbijganger nog bij u naar binnen kijken. De geperforeerde aluminium jaloezieën zijn zeer geschikt om in de badkamer te plaatsen. De jaloezieën zorgen ervoor dat u precies genoeg licht én voldoende privacy heeft.

Bekijk al onze aluminium jaloezieën

Het bestellen van geperforeerde aluminium jaloezieën

Vindt u de geperforeerde aluminium jaloezieën ook zo mooi? Dan kunt u de jaloezieën volledig door ons op maat laten maken. Om te beginnen zult u een lamelbreedte moeten kiezen. Zo kunt u aluminium jaloezieën van 50mm bestellen, maar u kunt ook voor smallere of bredere lamellen kiezen. Heeft u een model gevonden dat aan uw eisen voldoet? Dan kunt u hierna het formaat invullen van de jaloezie die u nodig heeft. Vervolgens kan u met één druk op de knop berekenen hoeveel de jaloezieën kosten.

Na het berekenen van de prijs kunt u bepalen welke kleur de jaloezieën moeten hebben. U heeft voldoende keuze, waardoor de jaloezie altijd naar wens zal zijn. U kunt voor lichte jaloezieën kiezen, in het wit bijvoorbeeld, maar ook voor donkere jaloezieën. Na het kiezen van de kleur van de jaloezieën krijgt u de keuze tussen verschillende ladderbanden. Uiteraard kunt u ook voor een jaloezie zonder ladderband kiezen. Kiest u wél voor een ladderband? Dan heeft u een ruime keuze uit verschillende kleuren, maten en patronen.

Zeer hoge kwaliteit

Bestelt u geperforeerde aluminium jaloezieën op onze website? Deze jaloezieën zijn van zeer hoge kwaliteit, maar desondanks betaalt u weinig. Hoe dit mogelijk is? Doordat Doehetbudget.nl alle producten zelf produceert. Hierdoor hebben we de kwaliteit en de prijs zelf in handen. Bij Doehetbudget.nl kunt u jaloezieën met een fantastische prijs-kwaliteitverhouding bestellen. Dankzij ruim 30 jaar ervaring in raambekleding, kunnen we u deze kwaliteit garanderen.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over onze geperforeerde aluminium jaloezieën? Neemt u dan gerust contact met ons op, onze productspecialisten helpen u graag verder. Bij ons kunt u zeker zijn van de beste service. Niet alleen kunnen onze productspecialisten u als de beste adviseren, maar we leveren u ook graag gratis kleurstalen. Op deze manier kunt u beter kiezen. Wilt u ons assortiment met eigen ogen kunnen zien? Dan ontvangen we u graag in onze showroom.

Bekijk al onze aluminium jaloezieën

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X