Geperforeerde aluminium jaloezieën

Geperforeerde aluminium jaloezieën laten zelfs in gesloten toestand nog een kleine hoeveelheid licht door. Deze jaloezieën zijn erg geliefd, omdat ze er minder kil uitzien dan reguliere aluminium jaloezieën. Als je de jaloezieën sluit, heeft u geen last meer van fel zonlicht. In plaats daarvan schijnt er precies genoeg licht naar binnen. De geperforeerde jaloezieën op onze website zijn van hoge kwaliteit. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat de producten lang meegaan. Scheefstaande lamellen en andere problemen met jouw jaloezieën komen niet snel voor als je de jaloezieën op onze website bestelt.

Geperforeerde aluminium jaloezieën op maat

Jaloezieën zijn ideaal als je het belangrijk vindt dat er geen fel zonlicht in je ogen schijnt. Daarnaast zijn jaloezieën ook geliefd vanwege het feit dat ze voor meer privacy zorgen. Heb je behoefte aan privacy? Dan kun je de lamellen gewoon kantelen en vervolgens kan geen enkele voorbijganger nog bij je naar binnen kijken. De geperforeerde aluminium jaloezieën zijn zeer geschikt om in de badkamer te plaatsen. De jaloezieën zorgen ervoor dat je precies genoeg licht én voldoende privacy hebt.

Het bestellen van geperforeerde aluminium jaloezieën

Vind jij geperforeerde aluminium jaloezieën ook zo mooi? Dan kun je de jaloezieën volledig door ons op maat laten maken. Om te beginnen zul je een lamelbreedte moeten kiezen. Zo kun je aluminium jaloezieën van 50mm bestellen, maar je kunt ook voor smallere of bredere lamellen kiezen. Heb je een model gevonden dat aan jouw eisen voldoet? Dan kun je hierna het formaat invullen van de jaloezie die je nodig hebt. Vervolgens kun je met één druk op de knop berekenen hoeveel de jaloezieën kosten.

Na het berekenen van de prijs kun je bepalen welke kleur de jaloezieën moeten hebben. Je hebt voldoende keuze, waardoor de jaloezie altijd naar wens zal zijn. Je kunt voor lichte jaloezieën kiezen, in het wit bijvoorbeeld, maar ook voor donkere jaloezieën. Na het kiezen van de kleur van de jaloezieën krijg je de keuze tussen verschillende ladderbanden. Uiteraard kun je ook voor een jaloezie zonder ladderband kiezen. Kies je wél voor een ladderband? Dan heb je een ruime keuze uit verschillende kleuren, maten en patronen.

Zeer hoge kwaliteit

Bestel je jouw geperforeerde aluminium jaloezieën op onze website? Deze jaloezieën zijn van zeer hoge kwaliteit, maar desondanks betaal je weinig. Hoe dit mogelijk is? Doordat Doehetbudget.nl alle producten zelf produceert. Hierdoor hebben we de kwaliteit en de prijs zelf in handen. Bij Doehetbudget.nl kun je jaloezieën met een fantastische prijs-kwaliteitverhouding bestellen. Dankzij ruim 30 jaar ervaring in raambekleding, kunnen we jou deze kwaliteit garanderen.

Heb je vragen?

Heb je vragen over onze geperforeerde aluminium jaloezieën? Neemt dan gerust contact met ons op, onze productspecialisten helpen je graag verder. Bij ons kun je zeker zijn van de beste service. Niet alleen kunnen onze productspecialisten jou als de beste adviseren, maar we leveren je ook graag gratis kleurstalen. Op deze manier kun je beter kiezen. Wil je ons assortiment met eigen ogen kunnen zien? Dan ontvangen we je graag in onze showroom.

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X