Grijze gordijnen

Grijs hoeft niet altijd saai te zijn. Deze neutrale kleur past vrijwel overal bij en kan er prachtig uitzien als de kleur op de juiste manier wordt toegepast. Een goed voorbeeld hiervan zijn de grijze gordijnen die u aantreft in de webshop van Doehetbudget.nl. Onze prachtige gordijnen kunnen de uitstraling van vrijwel iedere ruimte verbeteren. Bij ons kunt u grijze gordijnen aanschaffen voor bodemprijzen, terwijl u zeker kunt zijn van hoge kwaliteit.

Grijze gordijnen op maat

De beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen

Goedkope producten hoeven niet altijd van lage kwaliteit te zijn. Daar is Doehetbudget.nl een van de beste voorbeelden van. Bij ons bent u tot wel 70% goedkoper uit dan ergens anders. Daarbij kunt u bij ons altijd zeker zijn van hoge kwaliteit en is onze service uitstekend. Wij maken de grijze gordijnen graag voor u op maat. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf bepalen welke plooi de gordijnen moeten hebben. Bij Doehetbudget.nl maken we alle raamdecoratie op maat. Bovendien kunt u met elk budget bij ons terecht. Uiteraard kiest u ook zelf welke kleur de gordijnen moeten hebben. Zo kunt u naast grijze gordijnen bijvoorbeeld ook kiezen voor taupe gordijnen en zwarte gordijnen. Er is dus altijd wel een gordijn dat goed bij u past.

Bekijk onze grijze gordijnen

Inbetween gordijnen

U kunt kiezen voor grijze gordijnen in de vorm van inbetweens. Dit zijn gordijnen die voldoende privacy bieden, terwijl u nog wel naar buiten kunt kijken. Voorbijgangers zullen echter niet bij u naar binnen kunnen kijken. Alleen als het wat donkerder is, kunnen zij contouren zien. Inbetweens combineren het beste van overgordijnen en vitrages. Vitrages zijn heel lichte, dunne gordijnen. Ze laten veel zonlicht door en creëren op deze manier een ruimtelijk effect. Een vitrage is hierdoor erg stijlvol, maar u heeft minder privacy.

Warm, grijze overgordijnen

Iedereen kent vast wel de dikke overgordijnen. Deze gordijnen kunnen de kamer geheel verduisteren, maar u kunt ook voor een uitvoering kiezen die niet geheel verduisterend is. Overgordijnen bieden warmte en sfeer en de gordijnen werken bovendien ook isolerend. Die isolatie is zo goed, dat u zelfs energie kunt besparen door middel van deze gordijnen. Warmte blijft door de overgordijnen langer in huis en koude lucht komt minder gemakkelijk uw huis binnen. Overgordijnen zijn vaak een eyecatcher in uw kamer, vandaar dat het verstandig is de kleur van de overgordijnen terug te laten keren in uw inrichting. Zo zorgt u dat er voldoende eenheid in de ruimte is.

Bekijk onze grijze gordijnen

Standaard maatwerk

Wij maken uw gordijnen op maat en maken ze helemaal zoals u dit wilt. Zijn uw gordijnen klaar, dan bezorgen wij ze gratis als u woonachtig bent in België of Nederland. U kunt uw gordijnen dus geheel op maat laten maken voor de scherpste prijzen. Desondanks is de kwaliteit van het hoogste niveau en krijgt u nergens anders zo een goede service. Bij ons hoeft u niet te wachten op een aanbieding, maar krijgt u de gordijnen altijd tegen een zo laag mogelijke prijs. Dit geldt ook voor de grijze gordijnen die u in ons assortiment aantreft. U bepaalt of u voor vitrage, inbetweens over overgordijnen gaat. Wij gaan vervolgens direct voor u aan de slag.

Weet u nog niet helemaal zeker of u grijze gordijnen wilt? Dan raden wij u aan om gratis kleurstalen te bestellen op de webshop. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat de grijze gordijnen het beste bij uw interieur passen. Overigens kunt u ook contact met ons opnemen om de specialisten van Doehetbudget.nl advies te vragen. Wij hechten veel waarde aan een goede service. Niet voor niets wordt Doehetbudget.nl gemiddeld met een 9,4 beoordeeld door onze klanten.

Bekijk onze grijze gordijnen

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X