Vouwgordijnen verduisterend

Een vouwgordijn is de perfecte combinatie tussen stijl en functie. Met behulp van vouwgordijnen kun je namelijk iedere ruimte een luxueuze uitstraling geven en kun je daarnaast gemakkelijk warmte en zonlicht buiten de deur houden. Wanneer je behoefte aan extra privacy hebt, dan kun je voor een verduisterend vouwgordijn kiezen. Dankzij de verduisterende stof komt er geen licht naar binnen op het moment dat de gordijnen gesloten zijn en kan er niemand van buiten naar binnen kijken.

Hou zonlicht en hitte buiten de deur met een verduisterende stof

Heb jij vaak last van hinderlijk licht wanneer je bijvoorbeeld op je laptop bezig bent of wanneer je televisie aan het kijken bent? Dan kan een verduisterende gordijnstof uitkomst bieden. Je kunt dan in een keer alle zonnestralen buitensluiten, waardoor je ongestoord verder kunt met waar je mee bezig was. Een verduisterende stof is daarnaast ook uitstekend in staat om warmte buiten de deur te houden. In de zomer kun je het daardoor een stuk koeler in huis houden als je voor verduisterende vouwgordijnen kiest.

Op maat gemaakte verduisterende vouwgordijnen

Bij Doehetbudget worden jouw nieuwe verduisterende vouwgordijnen altijd 100% op maat gemaakt. Dit betekent dat je de afmetingen aan ons doorgeeft en dat je vervolgens zelf een van onze verduisterende stoffen uitkiest. Heb je eenmaal een keuze voor een bepaald materiaal en een bepaalde kleur gemaakt, dan gaan onze experts aan de slag om jouw nieuwe vouwgordijnen tot op de millimeter nauwkeurig op maat te maken. Bij verduisterende raamdecoratie is het namelijk extra belangrijk dat de gordijnen perfect passen.

Kom onze vouwgordijnen bekijken in de showroom

In principe kunt je jouw nieuwe op maat gemaakte verduisterende vouwgordijnen volledig online bestellen in onze webshop. Twijfel je nog over je keuze? Dan kun je ook eens langskomen in onze showroom in Alkmaar. Hier kun je de kwaliteit van onze vouwgordijnen van dichtbij komen ervaren. Hier hebben we ook stalen van alle beschikbare stoffen klaarliggen, zodat je gemakkelijk een geschikte verduisterende stof uit kunt kiezen. Tot slot vind je bij ons in de showroom ook alle andere raamdecoratie uit ons aanbod. Zoals shutters, Duettes, rolgordijnen, gordijnen en jaloezieën. Zo kun je gemakkelijk een goede vergelijking maken.

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X