Roze gordijnen

Roze is de kleur van de liefde en veel mensen vinden dit een prachtige kleur. Net als alle andere kleuren, treft u ook prachtige roze gordijnen aan in ons assortiment. Deze gordijnen maken wij graag voor u op maat.. Met roze gordijnen valt u zeker op. Wilt u eenheid in uw woonkamer creëren, zorg dan wel dat de kleur roze terugkeert in uw interieur, bijvoorbeeld in de kussen op uw bank of in het vloerkleed.

Roze gordijnen op maat

Roze gordijnen voor de allerbeste prijs

Wij bieden alleen de beste gordijnen aan tegen de laagste prijzen. Bovendien maken wij uw gordijnen zoals u dat wenst. Zo kiest u bijvoorbeeld zelf wat voor plooi het gordijn krijgt en of u een embrasse wilt. Wij bieden u de kwaliteit en service van een interieurspecialist, maar bij ons krijgt u veel scherpere prijzen. Zo bent u bij ons tot wel 70% goedkoper uit. Bij ons vindt u de roze gordijnen die u zo graag wilt, voor de meest aantrekkelijke prijs.

Warmte en sfeer door het kopen van overgordijnen

De meest bekende soort gordijnen zijn de overgordijnen. Als u roze gordijnen van dit type koopt, dan geniet u van optimale privacy. Echter, kunt u ook voor gordijnen kiezen die minder privacy geven, waardoor u nog goed naar buiten kunt kijken. Warmte en sfeer zijn eigenschappen die u met overgordijnen in huis haalt. Bovendien werken deze gordijnen isolerend. De warmte blijft langer binnen en dit zorgt ervoor dat u maandelijks minder energiekosten hoeft te betalen. Ook dit is een groot voordeel van dit type gordijn.

Bekijk al onze roze gordijnen

Vitrages, de tegenpool van het overgordijn

Vindt u overgordijnen te dik? Dan kunt u ook nog voor de tegenpool van het overgordijn kiezen, namelijk vitrages. Ook vitrages kunt u op maat laten maken door onze experts. Vitrages laten veel licht door, waardoor er een ruimtelijk effect ontstaat. Als u veel waarde hecht aan privacy, dan is dit gordijn minder geschikt. In dit geval kunt u ook overwegen om voor een combinatie van het overgordijn en vitrage te kiezen. Dit kan prima en zorgt ervoor dat u zelf kunt bepalen hoeveel licht er in de kamer schijnt.

Bepaal zelf de plooi en de lengte van uw gordijnen

U kunt ook kiezen voor roze inbetween gordijnen. Dit gordijn kunt u omschrijven als een combinatie van overgordijnen en vitrage. Ze zorgen voor licht in uw woonkamer en bieden daarnaast ook voldoende privacy. Meer dan contouren zullen vanaf de buitenkant niet zichtbaar worden. Ook inbetweens kunt u combineren met overgordijnen. Uiteraard bepaalt u bij alle gordijnen die wij aanbieden welke vorm, plooi en kleur u krijgt.

Maatwerk

U valt straks ongetwijfeld op met uw roze gordijnen, die uiteraard van A-kwaliteit zijn en door onze specialisten op maat gemaakt worden. De prijs is ontzettend laag en doorgaans kunnen onze gordijnen snel bij u thuis afgeleverd worden. In Nederland en België hoeft u geen bezorgkosten te betalen. Dit geldt overigens niet alleen voor onze roze gordijnen, maar voor al onze gordijnen. Zo hoeft u ook voor gele, zwarte en grijze gordijnen geen bezorgkosten te betalen bij Doehetbudget.nl als u woonachtig bent in België of Nederland.

Bekijk al onze roze gordijnen

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X