We zijn blij om onze klanten weer te kunnen verwelkomen in onze showroom.

Doehetbudget.nl is niet alleen een webshop, maar heeft ook een showroom op bedrijventerrein Beverkoog te Alkmaar, dichtbij Langedijk.

Mensen uit Langedijk die op zoek zijn naar houten jaloezieën, gordijnen en andere trendy vormen van raambekleding, kunnen onze A-kwaliteit producten in onze showroom komen bekijken en ervaren.

Showroombezoek

Kom je via de N245, sla dan bij De Nollen linksaf, de Beverkoog op. Kom je via de N242, dan ben je snel op de Beverkoog via het viaduct Westerweg / N242 ter hoogte van de Westtangent. Vanuit Langedijk ben je altijd binnen tien minuten bij onze showroom.

Doehetbudget.nl: de online raamdecoratiespecialist

 • De kwaliteit van de interieurspeciaalzaak voor een ‘budget-prijs’
 • Wij produceren al onze producten zelf
 • Tientallen jaren ervaring met raamdecoratie
 • Altijd de nieuwste trends en de populairste klassiekers
 • Een passende oplossing voor elk raam en elk interieur
 • Een gemiddelde klantbeoordeling van 9.3

Woon je in Noord-Scharwoude, Zuid-Scharwoude, Broek op Langedijk, Oudkarspel of Sint Pancras? Dan zeggen wij: neem die vijf a tien minuten extra rijden op de koop toe, het is het waard. Omdat onze A-kwaliteit raamdecoratie vaak nog voordeliger is dan de (kwalitatief mindere) producten van de bouwmarkt, verdien je de benzinekosten in veelvoud terug. 

Bekijk en ervaar onze jaloezieën, plisségordijnen en andere raambekleding in onze showroom in Alkmaar

In onze showroom in Alkmaar kun je ons gehele productaanbod van jaloezieën, gordijnen, shutters, plisségordijnen, DUETTE® gordijnen, (duo-) rolgordijnen, vouwgordijnen, verticale lamellen en horren vinden en onze stylisten staan klaar om je te helpen en te adviseren. Neem vooral foto’s van je interieur mee, dan kunnen we je nog beter van dienst zijn. Ben je er in de showroom al uit? Dan kan je natuurlijk ook gelijk een bestelling plaatsen via het aanwezige bestelportal.

De showroom van doehetbudget.nl in Alkmaar

Je vindt de showroom van onze online raamdecoratiewinkel in Alkmaar, aan de Berenkoog 49 op Bedrijventerrein de Beverkoog. Onze showroom is op afspraak geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur. 

Waarom een raamdecoratieshowroom in Alkmaar? Jullie zijn toch een webshop voor raambekleding?

Wij zien het hebben van een showroom als extra service. We zijn een webwinkel. Omdat wij alleen online verkopen én omdat wij al onze mooie raambekleding zelf produceren, kunnen we onze producten zo voordelig aanbieden. Bij ons krijg je de kwaliteit van de interieurspeciaalzaak, voor een prijs die vaak nog onder die van de (niet met die van ons te vergelijken!) producten van de bouwmarkt of interieurprijsvechter ligt. En uiteraard kun je bij ons gratis kleurstalen opvragen van al onze producten. Die krijg je dan snel thuisgestuurd, zodat je een goede, weloverwogen beslissing kunt maken.

Omdat ons team tientallen jaren ervaring heeft met raamdecoratie, weten we ook dat sommige mensen het fijn vinden om de producten die ze online hebben uitgezocht, even met eigen ogen te zien. Ze te voelen, aan te raken en even te bedienen. Om te ervaren dat het mechaniek soepel werkt en te voelen dat het materiaal van topkwaliteit is. Of misschien om toch nog even advies te vragen aan een ervaren en behulpzame stylist.

Wij begrijpen dat. En dáárom zijn wij een online raamdecoratiewinkel met showroom in Alkmaar.

De raamdecoratiespecialisten van doehetbudget.nl

‘Ouderwetse service’ met hypermodern bestelgemak

Zoals gezegd: je kunt onze producten ook vooraf zien en voelen door kosteloos kleurstalen op te vragen, alvorens je eenvoudig online bij ons bestelt. Andere voorbeelden van ‘ouderwetse service’ en modern bestelgemak, die wij heel normaal vinden: 

 • We hebben handige meet- en montage-instructies voor je klaar staan op onze website
 • We bieden een voordelige inmeet- en montageservice
 • We hebben het meest eenvoudige online bestelsysteem
 • Bij elke stap in ons bestelsysteem heb je de exacte prijs in beeld
 • Je kunt ons per Whatsapp foto’s sturen en om advies vragen (06-48161872)
 • Ons team staat bij iedere stap klaar om je te helpen met het kiezen van het juiste product, het bepalen van de perfecte kleur en het opmeten van de exacte maat

 Dát is Doehetbudget, jouw online raamdecoratiespecialist.

Recensies Doehetbudget.nl: een 9.3 gemiddeld

Dat onze klanten onze extra service waarderen, blijkt wel uit de vele mooie reviews die wij hebben mogen ontvangen. Onze gemiddelde klantbeoordeling is een 9.3! Dat zijn allemaal echte recensies bij The Feedback Company. Blader gerust door de klantervaringen van Doehetbudget.nl heen en lees de verhalen van onze klanten.

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X