Marterkoog 7 1822 BK Alkmaar 072 - 30 30 599 Gratis Kleurstalen
 • Gratis thuisbezorgd in 7-14 werkdagen
 • Klanten geven ons een 9,4/10
 • A-merk kwaliteit voor 50% van winkelprijs
 • Koop nu, betaal later
 • Echte showroom

PVC jaloezieën 35mm breed met ladderkoord

 • PVC jaloezieën 35mm breed met ladderkoord
 • PVC jaloezieën 35mm breed
 • PVC jaloezieën 35mm breed met ladderband
 • PVC jaloezieën 35mm breed wit
 • PVC jaloezieën 35mm breed gebroken wit
 • PVC jaloezieën 35mm breed technische tekening

PVC jaloezieën 35mm

Onze 35mm PVC jaloezieën zijn leverbaar in 6 gladde kleuren en 7 kleuren met een houtnerf structuur. Deze jaloezieën zijn ook uitermate geschikt voor in de badkamer.

Na het invoeren van de maat klikt u op "Bereken prijs" om verder te gaan.

Kleurstalen aanvragen
Vanaf: € 30,93
30.93
euro
1. Vul eerst hier de breedte en hoogte in:
Breedte in cm: 27,0 - 272,0 cm
Hoogte in cm: 40,0 - 400,0 cm
Hulp nodig bij het opmeten?
2. Klik op "Bereken Prijs" om direct de prijs te zien:
3. Na het berekenen van de prijs kiest u de kleur en overige opties:

U heeft keuze uit de volgende kleuren:

wit glad
parelwit glad
oesterwit glad
lichtgrijs glad
donkergrijs glad
wenge glad
parelwit
oesterwit
naturel
kersen
redwood
mahonie

U heeft keuze uit de volgende ladderband kleuren:

Geen ladderband
wit 25mm
sneeuwwit 25mm
ivoor 25mm
beige 25mm
mokka 25mm
zand 25mm
donker beige 25mm
linnen 25mm
taupe 25mm
licht olijf 25mm
olijf 25mm
licht blauw 25mm
licht violet 25mm
terracotta 25mm
licht chocola 25mm
chocola 25mm
neushoorn 25mm
walnoot 25mm
cacao 25mm
wenge 25mm
licht grijs 25mm
donker grijs 25mm
antraciet 25mm
zwart 25mm
wit 10mm
sneeuwwit 10mm
ivoor 10mm
beige 10mm
zand 10mm
donker beige 10mm
linnen 10mm
taupe 10mm
licht chocolade 10mm
chocolade 10mm
neushoorn10mm
walnoot 10mm
licht grijs 10mm
donker grijs 10mm
zwart 10mm
Vanaf: € 30,93
Let op: de door u opgegeven maten zijn de exacte productiematen, hier gaat niets meer van af.

Deze PVC jaloezieën van 35mm zijn een goede keuze als u graag jaloezieën van PVC met een kleine lamelbreedte wilt. De jaloezieën hebben een houtlook, maar zijn van PVC gemaakt. Veel mensen vinden houten jaloezieën namelijk erg mooi, maar profiteren verder het liefste van alle voordelen die PVC jaloezieën hebben. Onze PVC jaloezieën met houtlook zijn in dit geval een uitstekende optie. De jaloezieën zijn bijzonder stevig en het kan geen kwaad als ze een beetje nat worden. Hierdoor zijn de jaloezieën ook zeer geschikt voor in de badkamer. Uiteraard kunt u de jaloezieën in iedere ruimte monteren.

Op maat gemaakt

De PVC jaloezieën van 35mm worden op maat gemaakt. U hoeft alleen maar in te voeren welke maten u nodig heeft en vervolgens kan onze website de prijs voor u berekenen. De jaloezieën worden tot op de millimeter nauwkeurig gemaakt. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat u geen ingekorte standaardmaten krijgt. Doordat onze jaloezieën echt volledig op maat gemaakt worden, kunt u uit verschillende kleuren kiezen. U heeft de keuze uit 7 kleuren met een houtnerfstructuur en 6 gladde kleuren. Er zit altijd wel een kleur tussen die perfect bij uw interieur past! Vindt u het lastig om een kleur uit te kiezen? Dan raden we u aan om gratis kleurstalen bij ons te bestellen.

Na het kiezen van de kleur van de jaloezieën, kunt u kiezen of u een ladderband wilt. Vindt u een ladderband erg mooi? Dan heeft u ontzettend veel keuze bij Doehetbudget.nl. U kunt uit verschillende patronen, kleuren en maten kiezen. Dit zorgt ervoor dat u jaloezieën krijgt die helemaal op uw wensen aansluiten.

De voordelen van jaloezieën

Onze jaloezieën zijn erg geliefd, dit geldt ook voor de PVC jaloezieën van 35mm. Vraagt u zich af waarom jaloezieën zo’n geliefde vorm van raambekleding zijn? Dit komt doordat de jaloezieën veel voordelen hebben. U kunt zelf bepalen hoeveel licht er bij u naar binnen schijnt. Hierdoor voorkomt u dat het licht in uw ogen schijnt. U heeft zelfs de mogelijkheid om de kamer volledig te verduisteren. Dit laatste is bijvoorbeeld ideaal voor in de slaapkamer. Als u een dag wilt uitslapen en de jaloezieën sluit, kan het zonlicht u niet wekken. Overigens wordt er vaak voor jaloezieën gekozen omdat ze voor meer privacy zorgen. U kunt de lamellen zo kantelen dat er niemand bij u naar binnen kan kijken. Bovendien zijn de jaloezieën van 35mm ook als decoratie erg geliefd.

Uw expert in raamdecoratie

Bij Doehetbudget.nl hebben we ruim 30 jaar ervaring met raamdecoratie. U krijgt bij ons PVC jaloezieën van 35mm met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Doordat we de productie in eigen handen hebben, krijgt u bij ons altijd producten van A-kwaliteit. We hebben nog veel meer raamdecoratie waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook voor PVC jaloezieën van 50mm kiezen. Doethetbudget.nl is overigens niet alleen geliefd vanwege het ruime assortiment en de kwaliteit de producten, maar ook vanwege onze klantenservice. Onze specialisten zijn altijd bereid om uw vragen te beantwoorden!