Goedkope gordijnen op maat

De meeste mensen vinden het prettig om hun woning te voorzien van raamdecoratie. Vooral gordijnen zijn een populaire keuze. Gordijnen zijn namelijk zeer geschikt als decoratie, maar hebben daarnaast ook veel andere voordelen. Bovendien is er keuze uit een ruim aanbod gordijnen, waardoor er voor iedereen geschikte gordijnen te vinden zijn. Bent u nog op zoek naar mooie gordijnen? Dan bent u bij Doehetbudget.nl aan het juiste adres, wij maken namelijk goedkope gordijnen op maat.

Goedkope gordijnen op maat

Gordijnen op maat laten maken

Bij Doehetbudget.nl kunnen we de gordijnen compleet op maat maken. Zo kunt u bijvoorbeeld eenvoudig aangeven welke formaten u nodig heeft. Daarnaast kunt u uit tientallen verschillende kleuren kiezen. Er zit hierdoor altijd een kleur tussen die perfect aansluit op uw wensen. Na het kiezen van een stof, kunt u aangeven wat voor plooien het gordijn moet hebben. Hierdoor kunt u de look van de gordijnen helemaal zelf bepalen. Zo geeft een vlinderplooi bijvoorbeeld al snel een luxere uitstraling aan het gordijn.

Wilt u een gordijn volledig op maat laten maken? Dan doet u dit het beste via Doehetbudget.nl. Wij bieden de gordijnen namelijk ook tegen bijzonder scherpe prijzen aan. Onze goedkope gordijnen op maat zijn van de hoogste kwaliteit, waardoor deze een lange tijd meegaan. Dat het om producten van A-kwaliteit gaat, merkt u overal aan terug.. Zo hoeft u bijvoorbeeld niet bang te worden dat de stof snel scheurt of dof wordt. Bovendien zijn ook de rails en het bevestigingssysteem van hoge kwaliteit.

Bekijk al onze gordijnen

Verschillende soorten gordijnen

Er zijn verschillende gordijnen waarvoor u kunt kiezen. De verschillende soorten gordijnen hebben allemaal hun eigen voordelen. Welk gordijn u het beste kunt kiezen, is daarom afhankelijk van uw eigen wensen.

Vitrages

Vitrages zijn gordijnen die gemaakt zijn van een dunne stof die veel licht doorlaat. Een vitrage kiest u dus niet om het zonlicht tegen te houden of zodat u meer privacy heeft, maar puur als decoratie. Als decoratie is een vitrage gordijn zeer geschikt. Zo oogt een ruimte bijvoorbeeld sfeervoller en luxer wanneer er een vitrage gordijn geplaatst wordt. Het gordijn creëert bovendien een ruimtelijk effect wanneer er zonlicht doorheen schijnt.

Overgordijnen

Overgordijnen laten veel minder licht door dan vitrages, sommige overgordijnen zijn zelfs volledig verduisterend. Hierdoor is dit type gordijnen geschikt wanneer u de ruimte wilt verduisteren. Dit type gordijnen is bijvoorbeeld erg geschikt als u op zoek bent naar gordijnen voor in de slaapkamer. Het verduisterende effect is erg prettig als u wilt uitslapen. Zo wordt u namelijk niet gewekt door het zonlicht.

Bekijk al onze gordijnen

Overgordijnen worden vaak gecombineerd met vitrages. Door een vitrage en overgordijn achter elkaar te plaatsen, kunt u altijd regelen hoeveel zonlicht en privacy u in de kamer heeft.

Inbetweens

Vindt u het belangrijk dat u voldoende privacy heeft, maar wilt u zelf nog naar buiten kunnen kijken? Dan zijn overgordijnen te dik en vitrages te dun. In dit geval heeft u inbetweens nodig, dit zijn gordijnen die tussen de overgordijnen en vitrages in zitten. Met deze gordijnen kunt u nog naar buiten kijken, maar anderen kunnen niet bij u naar binnen kijken.

Gordijnen op maat bestellen bij Doehetbudget.nl

Wilt u goedkope gordijnen op maat laten maken bij Doehetbudget.nl? In dit geval kunt u gemakkelijk aangeven van welke stof het gordijn gemaakt moet worden. Hierna kunt u het gewenste formaat aangeven en aan de hand hiervan wordt de prijs berekend. Kiest u voor een vlinderplooi of andere speciale opties? Dan kan dit ook invloed hebben op de prijs. Echter, blijven de gordijnen van Doehetbudget.nl een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding behouden. Nergens anders krijgt u zulke goedkope gordijnen op maat van dezelfde hoge kwaliteit.

Bekijk al onze gordijnen

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X