We zijn blij om onze klanten weer te kunnen verwelkomen in onze showroom.

Doehetbudget.nl is een webshop gespecialiseerd in raamdecoratie met een showroom op bedrijventerrein Beverkoog te Alkmaar, op een kwartiertje rijden van Schagen.

Mensen uit Schagen e.o. die op zoek zijn naar jaloezieën, plisségordijnen en andere trendy vormen van raambekleding, kunnen onze A-kwaliteit producten in onze showroom komen bekijken en ervaren.

Showroombezoek

Onze showroom in Alkmaar is geopend, in achtneming van de geldende coronarichtlijnen. Klantenservice berijkbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Doehetbudget.nl: uw online raamdecoratiespecialist

 • De kwaliteit van de interieurspeciaalzaak voor een ‘budget-prijs’
 • Wij produceren al onze producten zelf
 • Tientallen jaren ervaring met raamdecoratie
 • Altijd de nieuwste trends en de populairste klassiekers
 • Een passende oplossing voor elk raam en elk interieur
 • Een gemiddelde klantbeoordeling van 9.4

Woont u in de regio Schagen? Dan zeggen wij: neem dat kwartiertje extra rijden op de koop toe, het is het waard. Onze ervaren stylisten ontvangen u met koffie of thee, luisteren naar uw wensen en nemen uitgebreid de tijd voor u. Omdat onze A-kwaliteit raamdecoratie vaak nog voordeliger is dan de (kwalitatief mindere) producten van de bouwmarkt, verdient u de benzinekosten in veelvoud terug.

Bekijk en ervaar onze jaloezieën, plisségordijnen en andere raambekleding in onze showroom in Alkmaar

In onze showroom nabij Schagen kunt u ons gehele productaanbod van jaloezieën, gordijnen, shutters, plisségordijnen, DUETTE® gordijnen, (duo-) rolgordijnen, vouwgordijnen, verticale lamellen en horren vinden en onze stylisten staan klaar om u te helpen en te adviseren. Neem vooral foto’s van uw interieur mee, dan kunnen we u nog beter van dienst zijn. Bent u er in de showroom al uit? Dan kunt u uw bestelling ter plekke invoeren in ons bestelportaal!

De showroom van doehetbudget.nl in Alkmaar

U vindt de showroom van onze online raamdecoratiewinkel in Alkmaar, aan de Marterkoog 7 op Bedrijventerrein de Beverkoog. We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. U bent van harte welkom en de koffie staat altijd klaar!

Waarom een raamdecoratieshowroom in Alkmaar? Jullie zijn toch een webshop voor raambekleding?

Wij zien het hebben van een showroom als extra service. We zijn een webwinkel. Omdat wij alleen online verkopen én omdat wij al onze mooie raambekleding zelf produceren, kunnen we onze producten zo voordelig aanbieden. Bij ons krijgt u de kwaliteit van de interieurspeciaalzaak, voor een prijs die vaak nog onder die van de (niet met die van ons te vergelijken!) producten van de bouwmarkt of interieurprijsvechter ligt. En uiteraard kunt u bij ons gratis kleurstalen opvragen van al onze producten. Die krijgt u snel thuisgestuurd, zodat u een goede, weloverwogen beslissing kunt maken.

Omdat ons team tientallen jaren ervaring heeft met raamdecoratie, weten we ook dat sommige mensen het fijn vinden om de producten die ze online hebben uitgezocht, even met eigen ogen te zien. Ze te voelen, aan te raken en even te bedienen. Om te ervaren dat het mechaniek soepel werkt en te voelen dat het materiaal van topkwaliteit is. Of misschien om toch nog even advies te vragen aan een ervaren en behulpzame stylist.

Wij begrijpen dat. En dáárom zijn wij een online raamdecoratiewinkel met showroom in Alkmaar.

De raamdecoratiespecialisten van doehetbudget.nl

‘Ouderwetse service’ met hypermodern bestelgemak

Zoals gezegd: u kunt onze producten ook vooraf zien en voelen door kosteloos kleurstalen op te vragen, alvorens u eenvoudig vanaf uw comfortabele bank online bestelt. Andere voorbeelden van ‘ouderwetse service’ en modern bestelgemak, die wij heel normaal vinden: 

 • We hebben handige meet- en montage-instructies voor u klaar staan op onze website
 • We bieden een voordelige inmeet- en montageservice aan
 • We hebben het meest eenvoudige online bestelsysteem (vinden wij – u straks wellicht ook)
 • Bij elke stap in ons bestelsysteem heeft u de exacte prijs in beeld
 • U kunt ons per Whatsapp foto’s sturen en om advies vragen (06-48161872)
 • Ons team staat bij iedere stap klaar om u te helpen met het kiezen van het juiste product, het bepalen van de perfecte kleur en het opmeten van de exacte maat

 Dát is Doehetbudget, uw online raamdecoratiespecialist.

Recensies Doehetbudget.nl: een 9.4 gemiddeld

Dat onze klanten onze extra service waarderen, blijkt wel uit de vele mooie reviews die wij hebben mogen ontvangen. Onze gemiddelde klantbeoordeling is een 9.4! Dat zijn allemaal echte recensies bij The Feedback Company. Blader gerust door de klantervaringen van Doehetbudget.nl heen en lees de verhalen van onze klanten.

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X