Gordijnen bestellen

Wilt u graag gordijnen van hoge kwaliteit? Dan kunt u gordijnen bestellen op Doehetbudget.nl. U kunt kiezen uit diverse soorten gordijnen, zodat er altijd wel een gordijn is dat aan uw eisen voldoet. Wij hebben tientallen verschillende stoffen van hoge kwaliteit die wij als plooi- of wavegordijn kunnen confectioneren. Doordat er uit zoveel verschillende stoffen gekozen kan worden, zult u op de website altijd een gordijn kunnen bestellen dat perfect aansluit bij uw wensen. Bent u nog op zoek naar mooie gordijnen? Dan bent u bij Doehetbudget.nl absoluut aan het juiste adres.

Gordijnen bestellen

Verschillende soorten gordijnen

U kunt verschillende soorten gordijnen bestellen op Doehetbudget.nl. Bent u benieuwd naar welke opties u heeft en welk gordijn het beste bij u past? Hieronder leest u alles dat u over de verschillende gordijnen moet weten. Op deze manier kunt u eenvoudig de gordijnen bestellen die het beste bij u passen.

Vitrage gordijnen

Vitrage gordijnen zijn gordijnen die veel licht doorlaten. Hierdoor zijn deze gordijnen niet geschikt wanneer u de kamer wilt verduisteren. De gordijnen zijn vooral decoratief en veroorzaken een ruimtelijk effect. Doordat de gordijnen zoveel licht doorlaten, oogt de ruimte namelijk veel groter. Veel mensen kiezen er daarom voor om deze gordijnen in de woonkamer te plaatsen. Vooral in de zomer, kan er door middel van lichtgekleurde vitrage gordijnen een prachtige sfeer in de ruimte gecreëerd worden.

Overgordijnen

Wilt u een bepaalde ruimte juist compleet kunnen verduisteren? In dit geval zijn vitrage gordijnen niet de meest geschikte optie, maar heeft u overgordijnen nodig. Deze gordijnen laten nauwelijks tot geen licht door en zijn hierdoor zeer geschikt voor dit doeleinde. Deze gordijnen worden ook vaak gekozen om privacy te creëren. Wanneer u de gordijnen sluit, kan er namelijk niet meer bij u naar binnen gekeken worden.

Bekijk al onze gordijnen

Overgordijnen worden vaak gecombineerd met vitrage gordijnen. In dit geval kunt u op een zonnige dag een ruimtelijk effect creëren door middel van de vitrage. Heeft u even genoeg gehad van het zonlicht, bijvoorbeeld omdat u wilt slapen of een film gaat kijken? Dan kunt u de overgordijnen sluiten.

Inbetweens

Als u vindt dat vitrages te veel licht doorlaten en overgordijnen juist te weinig licht doorlaten, dan heeft u nog een optie, namelijk inbetween gordijnen. Deze gordijnen laten meer licht door dan overgordijnen, maar minder dan vitrages. Overdag kunt u van binnenuit wel naar buiten kijken, maar voorbijgangers kunnen niet bij u naar binnen kijken. De inbetweens zijn dus zeer geschikt wanneer u meer privacy wilt, zonder dat dit ten koste gaat van uw eigen uitzicht. 

Welke gordijnen passen het beste bij u?

Welke gordijnen u het beste kunt bestellen, is afhankelijk van uw eigen wensen. Wilt u ‘s ochtends niet gewekt worden door het zonlicht? Dan zijn verduisterende overgordijnen de beste keuze. Wilt u dat de woonkamer groter en luxer oogt op zonnige dagen? Dan zijn vitrages een geschikte keuze. Op Doehetbudget.nl treft u tientallen verschillende stoffen aan waarvan wij gordijnen voor u kunnen maken. Het is belangrijk dat u voor een kleur kiest die goed bij de rest van uw interieur past. In veel gevallen wordt er gekozen voor dezelfde kleur als de kussens in de zithoek. Behalve dat u de kleur kunt kiezen, beslist u ook wat voor plooien de gordijnen moeten hebben.

Vindt u het erg lastig om te bepalen welke gordijnen het beste bij u passen. Dan kunt u gratis kleurstalen bestellen op de website, zodat u de stof met eigen ogen kunt zien. Heeft u graag advies bij het kiezen van geschikte gordijnen? Dan kunt u contact met ons opnemen of langsgaan bij onze showroom in Alkmaar. Onze specialisten helpen u vervolgens graag verder.

Bekijk al onze gordijnen

GRATIS ADVIES
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Landelijke inmeetservice Nu tijdelijk gratis! Maak snel een afspraak