Gordijnen bestellen

Wil jij graag nieuwe gordijnen bestellen van hoge kwaliteit? Dan zijn onze gordijnen een regelrechte aanrader. Wij hebben verschillende soorten gordijnen in ons assortiment, waardoor we aan al uw wensen kunnen voldoen. Onze stoffen zijn van hoge kwaliteit en kunnen als plooi- of wavegordijn geconfectioneerd worden. Voor de prijs hoef je het bovendien niet te laten. Onze op maat gemaakte gordijnen zijn tot wel 70% goedkoper dan de prijs van vergelijkbare gordijnen in de winkel.

Onze vitrage gordijnen

Vitrage is een type gordijn dat veel licht doorlaat. Hierdoor zijn deze gordijnen niet geschikt wanneer je een kamer wilt verduisteren. De gordijnen zijn vooral decoratief en zorgen voor een ruimtelijk effect. Veel mensen kiezen er daarom voor om vitrage in de woonkamer op te hangen. Vooral in de zomer, kan er door middel van lichtgekleurde vitrage gordijnen een prachtige sfeer in de ruimte gecreëerd worden.

Onze overgordijnen

Wil je gordijnen gebruiken om een ruimte compleet te kunnen verduisteren? Dan kun je dit het best doen met behulp van overgordijnen. Deze gordijnen laten nauwelijks tot geen licht door en zijn daarom zeer geschikt voor dit doeleinde. Overgordijnen worden ook vaak gekozen om privacy te creëren. Wanneer je de gordijnen sluit, kan er namelijk niet meer bij je naar binnen gekeken worden.

Onze inbetween gordijnen

Als je vindt dat vitrages te veel licht doorlaten en overgordijnen juist te weinig licht doorlaten, dan heb je nog een optie, namelijk inbetween gordijnen. Deze gordijnen laten meer licht door dan overgordijnen, maar minder dan vitrages. Overdag kun je daardoor van binnenuit wel naar buiten kijken, maar voorbijgangers kunnen niet bij je naar binnen kijken. De inbetweens zijn dus zeer geschikt wanneer je meer privacy wilt, zonder dat dit ten koste gaat van je eigen uitzicht. 

Het is overigens goed mogelijk om vitrage of inbetween gordijnen te combineren met overgordijnen. Heb je dan even genoeg gehad van het zonlicht, bijvoorbeeld omdat je wilt slapen of een film gaat kijken? Dan sluit je gewoon de overgordijnen.

Welke gordijnen passen het beste bij jou?

Welke gordijnen je het beste kunt bestellen, is afhankelijk van je eigen wensen. Wil je ‘s ochtends niet gewekt worden door het zonlicht? Dan zijn verduisterende overgordijnen de beste keuze. Wil je dat de woonkamer groter en luxer oogt op zonnige dagen? Dan zijn vitrages een geschikte keuze. Bij ons vind je tientallen verschillende stoffen waarvan wij gordijnen voor je kunnen maken. Het is hierbij belangrijk dat je voor een kleur kiest die goed bij de rest van het interieur past. Onze stylisten kunnen hierbij helpen. Neem hiervoor gratis contact met ons op of kom langs in onze showroom in Alkmaar.

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X