Zonwerende gordijnen

De meeste mensen vinden het prettig als de zon schijnt, toch is het lang niet altijd even fijn als de zon door uw ramen naar binnen schijnt. Zonlicht op een beeldscherm kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat u het beeld niet goed kunt zien. Het is ook erg vervelend wanneer het zonlicht precies in uw ogen schijnt. Bovendien is het lastig om uit te slapen als het zonlicht vol in uw slaapkamer schijnt. Veel mensen vinden het om deze redenen prettig om zonwering in huis te hebben. Bent u nog op zoek naar zonwering? Dan bent u bij Doehetbudget.nl aan het juiste adres. Zo bieden wij onder andere jaloezieën en zonwerende gordijnen aan. Wanneer u op zoek bent naar een sfeervolle optie, dan zijn zonwerende gordijnen een uitstekende keuze.

Zonwerende gordijnen op maat

Verschillende zonwerende gordijnen

Bent u op zoek naar zonwerende gordijnen? Dan bieden wij twee verschillende type gordijnen aan die mogelijk geschikt zijn. Overgordijnen zijn de gordijnen die het meest geliefd zijn als zonwering. Deze gordijnen laten weinig tot geen licht door, waardoor u de ruimte kunt verduisteren. Overgordijnen worden ook vaak gekozen voor een betere privacy. Als u deze gordijnen sluit, kunnen voorbijgangers niet meer bij u naar binnen kijken. Deze zonwerende gordijnen hebben ook als voordeel dat ze isolerend werken. Deze verduisterende gordijnen werken dus ook goed tegen de warmte en houden de woning lekker koel in de zomer. In de winter zorgen deze gordijnen er juist voor dat de woning op temperatuur blijft, waardoor u minder energie verbruikt.

Ook inbetween gordijnen houden het felste zonlicht tegen. Met deze gordijnen is het alleen niet mogelijk om de woning compleet te verduisteren. Wél hebben deze gordijnen het voordeel dat u naar buiten kunt kijken als de gordijnen gesloten zijn. Dit terwijl voorbijgangers geen inkijk meer hebben. U kunt dus wel naar buiten kijken, maar voorbijgangers niet naar binnen. Wanneer het buiten donker is, kunnen voorbijgangers alleen silhouetten zien. Als u ook dit wilt voorkomen, zijn overgordijnen de beste zonwerende gordijnen voor u.

Op Doehetbudget.nl krijgt u per stof te zien hoe verduisterend deze is. Hierdoor wordt het eenvoudig om te bepalen of een bepaald gordijn aan uw eisen voldoet. Of u nou volledig verduisterende gordijnen wilt of liever half verduisterende gordijnen in huis heeft, bij ons bent u altijd aan het juiste adres.

Overgordijnen combineren met een vitrage

Wilt u de woning niet altijd verduisteren, maar af en toe ook kunnen genieten van het zonlicht? In dit geval kan het een goed idee zijn om overgordijnen te combineren met een vitrage. Een vitrage is een gordijn dat veel licht doorlaat. Het gordijn is hierdoor niet geschikt als zonwering. Echter, ontstaat er door deze gordijnen een mooi ruimtelijk effect wanneer de zon schijnt. Het kan daarom een goed idee zijn om zonwerende gordijnen en vitrage gordijnen te combineren. Wanneer u de ruimte even niet helemaal wilt verduisteren, kunt u genieten van de vitrage.

Verschillende kleuren

Als u zonwerende gordijnen koopt, wilt u uiteraard wel dat deze goed bij uw interieur passen. Bij Doehetbudget.nl hebben we tientallen verschillende kleuren waaruit u kunt kiezen. Hierdoor is het nooit lastig om mooie gordijnen te vinden die bij uw woning passen. Vindt u het door ons ruime assortiment juist lastig om te kiezen? In dit geval helpen onze stylistes u graag bij het maken van een geschikte keuze. Welke gordijnen het meest geschikt zijn voor u, is echter ook een kwestie van smaak. Indien u zelf wilt bepalen welke kleur het meest geschikt is, kunt u gratis kleurstalen bestellen in de webshop. Door deze kleurstalen te vergelijken met uw interieur, krijgt u een goed beeld van welke kleuren het beste bij uw interieur passen.

Bent u er nog niet helemaal over uit wat voor zonwering u wilt? In dit geval raden wij u aan om onze showroom van 500m² in Alkmaar te bezoeken. In deze showroom krijgt u een goed beeld van het assortiment van Doehetbudget.nl. In de showroom zijn specialisten aanwezig die u kunnen adviseren. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om contact met ons op te nemen indien u advies wilt.

De hoogste kwaliteit

Als u zeker wilt zijn van een hoge kwaliteit, dan is het een goed idee om uw zonwerende gordijnen bij Doehetbudget.nl te bestellen. Wij maken de gordijnen namelijk geheel op maat en dit doen we erg zorgvuldig. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat de gordijnen aan al uw eisen voldoen. Bovendien werken we bij Doehetbudget.nl met stoffen van hoge kwaliteit. U kunt er bij ons altijd zeker van zijn dat u producten van A-kwaliteit ontvangt. Ondanks de kwaliteit, betaalt u bij ons erg weinig. De gordijnen van Doehetbudget.nl zijn namelijk tot wel 70% goedkoper dan in de winkel.

Uitstekende klantenservice

Nog een reden om uw zonwerende gordijnen op Doehetbudget.nl te bestellen, is de klantenservice die u bij ons krijgt. Niet voor niets worden wij gemiddeld met een 9,4 beoordeeld door onze klanten. Heeft u advies nodig? In dit geval kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten of gratis kleurstalen bestellen. Bestelt u gordijnen in onze webshop? Dan worden deze volledig op maat voor u gemaakt. Binnen 9 tot 14 werkdagen heeft u de op maat gemaakte gordijnen al in huis. Bovendien bezorgen wij gratis in Nederland en in België. Deze uitstekende klantenservice maakt ons, in combinatie met de prijs-kwaliteitverhouding van onze producten, tot de beste keuze.

Bekijk al onze gordijnen

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X