Rieten rolgordijnen

Rieten rolgordijnen worden van een natuurlijk materiaal gemaakt. Deze vorm van raamdecoratie is dan ook ideaal voor eenieder die graag natuurlijke elementen in zijn woning terug laat komen. Bovendien is riet ook een duurzaam materiaal, doordat het zo snel groeit. De rieten rolgordijnen zijn licht en stevig. Hierdoor zijn de rolgordijnen gemakkelijk te bedienen. Dankzij het lichte materiaal zijn de rolgordijnen ook zeer geschikt voor bredere ramen. Hoe breder het raam, hoe zwaarder een rolgordijn namelijk wordt. Rieten rolgordijnen brengen een warme sfeer met zich mee. Bovendien zullen deze gordijnen in geen enkele ruimte misstaan, ongeacht uw interieur.

Onze rieten rolgordijnen worden op maat gemaakt

Kiest u voor de rieten rolgordijnen van Doehetbudget.nl? Dan worden deze op maat voor u gemaakt. Hierdoor kunt u precies aangeven welk formaat u nodig heeft. Wij raden u aan om de meetinstructies in onze webshop nauwkeurig door te lezen. Op deze manier weet u precies welk formaat u nodig heeft. Heeft u vragen over het opmeten van de benodigde maten? Dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Dit kan ook via Whatsapp, zodat u ons foto’s kunt sturen van uw kozijnen. Wij geven u dan passend en duidelijk advies, waardoor u ons de juiste maten kunt doorgeven. Na het invullen van het benodigde formaat, kunt u de prijs automatisch laten berekenen. Met slechts één druk op de knop ziet u hoeveel de rolgordijnen u zullen kosten.

Scherp geprijsd

Kiest u voor de rieten rolgordijnen van Doehetbudget.nl, dan bent u tot 50% goedkoper uit. Bovendien hoeft u absoluut niet bang te zijn dat u hierdoor inlevert op kwaliteit. Integendeel zelfs, bij ons kunt u alleen de beste kwaliteit verwachten. Deze scherpe prijzen zijn mogelijk doordat wij de productie in eigen handen hebben. Hierdoor zijn er geen tussenpersonen en kunnen we de prijs grotendeels zelf bepalen. Ook hebben we geen fysieke winkels en minder personeelskosten dan een reguliere winkel. Hierdoor bent u bij ons veel goedkoper uit dan elders. Doordat we de productie in eigen handen hebben, hebben we echter ook veel controle over de kwaliteit. De rieten rolgordijnen worden op 20 punten gecontroleerd alvorens we deze naar u opsturen.

Niet alleen onze rieten rolgordijnen zijn scherp geprijsd, dit geldt voor al onze raamdecoratie. Bij Doehetbudget.nl hebben we veel verschillende raamdecoraties. Wilt u een bamboe rolgordijn op maat bestellen? Kijkt u dan op onze pagina met bamboe rolgordijnen. Daarnaast hebben wij nog veel meer raamdecoraties!

Meer controle over uw privacy

Er zijn in Nederland maar weinig woningen te vinden die niet voorzien zijn van raamdecoratie. Logisch, want raamdecoratie ziet er niet alleen mooi uit, maar is daarnaast ook praktisch. Om te beginnen kunt u de gordijnen sluiten als u privacy wilt. Vooral als uw raam zich aan de openbare weg bevindt, kan dit erg prettig zijn. Daarnaast kunt u door middel van rieten rolgordijnen ook bepalen hoeveel licht er bij u naar binnen schijnt. Schijnt het zonlicht precies in uw ogen, dan kunt u de rolgordijnen sluiten. Verduisterende rolgordijnen kunnen prettig zijn als u een spannende serie of film wilt kijken. Daarnaast vinden veel mensen het fijn om de slaapkamer te kunnen verduisteren. Op deze manier wekt het daglicht u niet als u bijvoorbeeld een keer wilt uitslapen.

Raamdecoratie is dus essentieel. Zonder raamdecoratie zou iedereen te allen tijde zo bij u naar binnen kunnen kijken. Welke vorm van raamdecoratie u het best kunt aanschaffen is afhankelijk van uw eigen wensen. Hoeveel controle wilt u over de lichtinval in huis? En welke raamdecoratie vindt u het mooist? Indien u het lastig vindt om te kiezen, kunt u ons altijd om advies vragen.

Service staat bij ons hoog in het vaandel

Bij Doehetbudget.nl vinden we service net zo belangrijk als een goede prijs-kwaliteitverhouding. Vandaar dat u bij ons gratis kleurstalen aan kunt vragen en dat wij gratis leveren in België en Nederland. Heeft u advies nodig over het uitkiezen, monteren of opmeten van de raamdecoratie? Ook dan kunt u altijd bij ons terecht voor deskundig advies. Daarnaast vindt u duidelijke meetinstructies op ons platform. U kunt eventueel ook via Whatsapp contact met ons opnemen. U kunt ons dan foto’s meesturen, zodat wij de situatie goed kunnen beoordelen en passend advies kunnen geven.

Als u een goed beeld wilt hebben van alle mogelijkheden, raden wij u aan om langs te gaan in onze showroom. Ook hier staan onze specialisten voor u klaar om u rond te leiden en te adviseren. Heeft u vragen over onze service en/of producten? Neem dan gerust contact met ons op.

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X