Dikke gordijnen

Bent u van plan om nieuwe gordijnen te bestellen? Iedereen stelt andere eisen aan zijn gordijnen. De ene persoon wil vooral licht in huis, een ander kiest liever voor privacy. Bent u iemand die dat laatste ook wenst? Kies dan voor dikke gordijnen, zoals overgordijnen. Dikke gordijnen hebben ontzettend veel voordelen. Dit geldt al helemaal als u voor de dikke gordijnen van Doehetbudget.nl kiest.

Dikke gordijnen op maat

Een verduisterend effect

Wanneer u de dikke gordijnen sluit, dan wordt het meteen donker in de betreffende ruimte. Dit kan erg prettig zijn als u uit wilt slapen. Het is op zo een dag namelijk niet prettig als het zonlicht u wekt. Bovendien zorgen deze gordijnen er ook voor dat u meer privacy heeft. Niemand kan namelijk door de dikke gordijnen heen kijken. Bovendien heeft u zo zelf ook geen last van de drukte op straat. Wanneer u behoefte heeft aan een rust, zijn dikke gordijnen ideaal. Overigens bieden overgordijnen nog een belangrijk voordeel.

Bekijk al onze gordijnen

Een isolerende werking

Dikke gordijnen hebben een isolerende werking. Warmte blijft langer binnen en kou van buiten dringt minder gemakkelijk uw kamer binnen. Dit merkt u terug aan de energierekening. Overigens blijft de woning in de zomermaanden juist lekker koel zolang u de gordijnen gesloten houdt. Wij kunnen de overgordijnen volledig voor u op maat maken en beslist u zelf welke kleur de gordijnen moeten hebben. Doehetbudget.nl staat immers bekend om de op maat gemaakte raamdecoratie.

De beste prijs-kwaliteitverhouding

Behalve dat u een stof en formaat kiest, kunt u ook beslissen wat voor plooi uw gordijn moet hebben. Bovendien kunt u ook bepalen of de gordijnen een embrasse moeten hebben. Dit is een traditioneel systeem waarmee de gordijnen goed opengehouden worden. Nadat u heeft doorgegeven hoe uw droomgordijnen eruit zien, zullen wij de dikke gordijnen voor u gaan realiseren. Hierna heeft u de gordijnen binnen de kortste keren in huis. Het allermooiste aan onze gordijnen is waarschijnlijk de prijs-kwaliteitverhouding. De gordijnen zijn van de hoogste kwaliteit en worden volledig op maat gemaakt, maar toch betaalt u bij ons minder dan elders.

Bekijk al onze gordijnen

Meer dan dikke gordijnen

Behalve dikke gordijnen, bieden we bij Doehetbudget.nl nog veel meer aan. U kunt deze gordijnen bijvoorbeeld prima combineren met een vitrage gordijn. Deze gordijnen laten veel licht door, waardoor er een ruimtelijk effect ontstaat. U heeft met dit type gordijnen wel veel minder privacy. Door beide gordijnen aan te schaffen, profiteert u optimaal van de sterke punten van beide soorten gordijnen. Daarnaast kunt u in de webshop ook inbetweens bestellen. Deze gordijnen zijn het beste te omschrijven als een mix tussen overgordijnen en vitrage gordijnen. Inbetweens laten precies genoeg licht door, maar houden het felste zonlicht tegen. Daarnaast heeft u met deze gordijnen voldoende privacy, meer dan contouren zullen voorbijgangers niet zien.

Op maat gemaakt en van de hoogste kwaliteit

Welk type gordijnen u ook kiest, wij zorgen ervoor dat u het gewenste gordijn thuisbezorgd krijgt. Binnen 9 tot 14 werkdagen kunnen de gordijnen al bij u in huis zijn. Dit is erg snel, aangezien de gordijnen in de tussentijd nog volledig voor u op maat gemaakt worden. Overigens hoeft u geen rekening te houden met extra kosten, de bezorgkosten nemen wij voor onze rekening indien u in Nederland of België woont.

Bekijk al onze gordijnen

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X