Bamboe rolgordijnen-gewevenhout

Bent u op zoek naar mooie en unieke rolgordijnen? Dan raden wij u aan om voor onze bamboe rolgordijnen te kiezen, ook wel gewevenhout genoemd. Behalve dat bamboe rolgordijnen een unieke uitstraling hebben, zorgen ze ook voor een warme sfeer. De gordijnen van bamboe zijn stevig en bovendien is bamboe ook een licht materiaal. Hierdoor zijn de gordijnen eenvoudig te bedienen. Een bamboe rolgordijn van 240 cm breed is hierdoor prima mogelijk. Echter, kunnen wij u ook van dienst zijn als u juist een kleiner formaat dan gebruikelijk nodig heeft.. Bent u een liefhebber van de bamboe rolgordijnen? Dan bent u bij Doehetbudget.nl absoluut aan het juiste adres! Wij bieden deze gordijnen namelijk tegen ontzettend scherpe prijzen aan. Net als geweven hout worden ook bamboe rolgordijnen van een natuurlijk materiaal gemaakt.

In ons assortiment

Bamboe rolgordijnen zijn nu in ons assortiment, met de prijs en kwaliteit zoals u van ons gewend bent. Neem ook eens een kijkje bij onze bamboe jaloezieën.

Bamboe rolgordijnen (gewevenhout) voor een scherpe prijs

Bestelt u rolgordijnen, of een andere vorm van raamdecoratie, bij Doehetbudget.nl? Dan bent u tot 50% goedkoper uit dan ergens anders! Bij Doehetbudget.nl kunnen we de prijzen laag houden, doordat we de productie in eigen handen hebben. Bovendien hebben wij geen fysieke winkels, waardoor we maandelijks veel minder aan huur en personeelskosten betalen dan de gemiddelde winkel. Hierdoor bent u bij ons dus veel goedkoper uit dan gemiddeld.

Behalve dat we bij Doehetbudget.nl scherpe prijzen hanteren, kunt u bij ons ook zeker zijn van kwaliteitsproducten. Bij Doehetbudget.nl hebben we bijna 30 jaar ervaring met het produceren van raamdecoratie. Doordat we de productie zelf verzorgen, hebben wij de volledige controle over de kwaliteit van de producten. Uw bamboe rolgordijnen worden op 20 punten gecontroleerd, voordat we deze opsturen. U kunt bij Doehetbudget.nl dus altijd zeker zijn van een product van de hoogste kwaliteit.

Waarom rolgordijnen monteren?

Het plaatsen van bamboe rolgordijnen is zeker geen slecht idee. Om te beginnen is het fijn als u de rolgordijnen kunt sluiten wanneer u behoefte heeft aan privacy. Kiest u voor een verduisterend rolgordijn, dan kunt u deze ook sluiten om te voorkomen dat het zonlicht bij u naar binnen schijnt. Dit is prettig als u televisie aan het kijken bent of als het zonlicht precies bij u in het gezicht schijnt.

Een andere reden om de rolgordijnen te bestellen, is de unieke uitstraling. Het zal de sfeer in huis zeker verbeteren als u ervoor kiest om bamboe rolgordijnen in uw woning te monteren. Bent u benieuwd naar hoe deze vorm van raamdecoratie in uw woning zou staan? Dan raden wij u aan om gratis kleurstalen in onze webshop te bestellen. Deze kleurstalen kunt u naast uw interieur houden, om na te gaan hoe de kleuren matchen. Wij kunnen u alvast verklappen dat bamboe binnen geen enkel interieur zal misstaan.

Vraagt u zich af welke maten u nodig heeft? Ook voor meetadvies kunt u bij ons terecht. Indien u vragen heeft over het aanmeet- of montageproces, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u vervolgens graag verder. U kunt ons onder andere bereiken via onze zakelijke Whatsapp. Als u ons foto’s stuurt van uw kozijnen, kunnen wij u duidelijk advies geven.

Op maat gemaakte bamboe rolgordijnen

Als u bamboe rolgordijnen in onze webshop bestelt, worden deze op maat voor u gemaakt. Zo bepaalt u bijvoorbeeld zelf waar het bedieningskoord moet komen. Omdat wij de rolgordijnen op maat maken, noemen we geen vaste prijzen. Transparantie vinden we bij Doehetbudget.nl echter erg belangrijk. Na het invullen van de gewenste maten wordt de prijs met één druk op de knop voor u berekend. Wij bezorgen gratis in Nederland en België, dus verder komen hier geen kosten meer bovenop.

Zijn de rolgordijnen van bamboe toch niet helemaal uw ding? Dan hebben wij nog veel meer rolgordijnen en andere vormen van raamdecoratie in ons assortiment. Wij raden u in dit geval aan om ook de andere mogelijkheden eens goed te bekijken. Hiervoor kunt u ook langskomen in onze showroom.

Onze service

Kiest u voor Doehetbudget.nl, dan kunt u zeker zijn van een uitstekende service. Zo kunt u gratis kleurstalen bestellen en bezorgen wij gratis in Nederland en België. Daarnaast staan wij ook altijd klaar om u passend advies te geven. Vraagt u zich af welke vorm van raamdecoratie het best bij u en uw interieur past? Dan denken wij graag met u mee! Daarnaast bent u ook welkom in onze showroom, waar wij u ter plekke kunnen adviseren. Hier krijgt u een beter beeld van de verschillende producten uit ons assortiment. Uw raamdecoratie wordt binnen 7 tot 14 werkdagen bezorgd. Houd er rekening mee dat de rolgordijnen in de tussentijd geheel op maat voor u worden gemaakt.

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X