Vouwgordijnen zwart

Is jouw keuze voor nieuwe raamdecoratie op vouwgordijnen gevallen? Dan zijn zwarte vouwgordijnen een uitstekende keuze. De zwarte stof laat namelijk relatief weinig licht door, zonder dat een ruimte direct verduisterd wordt (tenzij je natuurlijk voor een verduisterende stof kiest). De kleur zwart is bovendien een echte trendy kleur die iedere ruimte sfeervoller en warmer maakt.

Zwarte vouwgordijnen voor een klassiek of modern interieur

Zwart is typisch zo’n kleur die binnen iedere interieurstijl toegepast kan worden. Of je nu een klassiek of juist een modern interieur hebt, met zwarte vouwgordijnen kun je altijd prima uit de voeten. Je zult bovendien direct na het ophangen van je nieuwe vouwgordijnen merken dat deze de sfeer in huis aanzienlijk zullen verhogen. Dat is niet alleen door het elegante uiterlijk van de raambekleding zelf, maar ook doordat je de lichtinval er uitstekend mee kunt reguleren.

Verduisterende zwarte vouwgordijnen voor extra privacy

Zwarte vouwgordijnen kunnen voor ieder raam toegepast worden, bijvoorbeeld in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer. Wanneer je voor vouwgordijnen in de slaapkamer kiest, dan is het goed om te weten dat we diverse verduisterende stoffen in ons assortiment hebben. Met een verduisterend vouwgordijn kun je hinderlijk licht volledig buiten de deur houden, wat zorgt voor een ongestoorde nachtrust. Bij Doehetbudget maken we jouw nieuwe vouwgordijnen helemaal op maat, waardoor je keuze hebt uit een groot aantal (verduisterende) stoffen.

Zwarte vouwgordijnen in onze showroom

Je kunt onze vouwgordijnen niet alleen bestellen in de webshop, maar je bent ook welkom om ze van dichtbij te komen bekijken in onze showroom in Alkmaar. Hier hebben we bovendien ook allerlei andere vormen van raamdecoratie voor je klaar hangen, zoals Duettes, jaloezieën, rolgordijnen, shutters en overgordijnen. Op die manier kun je gemakkelijk vergelijken wat de verschillen zijn en bepalen welke raambekleding het best passend is voor jouw situatie. Onze medewerkers helpen je graag bij het maken van je keuze.

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X