Blauwe gordijnen

Of je nou op zoek bent naar blauwe gordijnen of naar gordijnen die bruin, wit, geel of roze zijn, bij Doehetbudget bent je altijd aan het juiste adres. Wij maken alle gordijnen op maat, waarbij je zelf de stof, kleur en plooi bepaalt. Al onze gordijnstoffen zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit, maar onze prijzen zijn tot wel 70% goedkoper dan ergens anders.

Blauwe gordijnen bij Doehetbudget

Altijd op maat gemaakt

Doehetbudget.nl staat bekend om maatwerk. Wanneer je gordijnen bestelt via onze website, bepaalt je eerst welke stof je graag wilt hebben. Vervolgens vul je de afmetingen in en kies je voor een bepaalde plooi. Wij maken jouw nieuwe gordijnen vervolgens op maat, tot op de millimeter nauwkeurig. Binnen 9 tot 14 werkdagen na het plaatsen van de bestelling, krijgt je de gordijnen gratis thuisbezorgd.

Welk type gordijn past bij jou?

Vind je het lastig om te bepalen welke gordijnen je nodig hebt? Dat is vaak vooral een kwestie van smaak. Wil je verduistering en gordijnen met een isolerende werking? Kies dan voor overgordijnen. Deze gordijnen zijn dik en kunnen de woning volledig verduisteren. Er zijn overigens ook overgordijnen die niet 100% verduisterend zijn.

Lichtdoorlatende gordijnen in combinatie met overgordijnen

Vind je de overgordijnen erg mooi, maar heb je liever een gordijn dat iets meer licht doorlaat? In dat geval kun je het beste vitrage of inbetween gordijnen overwegen. Met deze transparante en semi-transparante gordijnen komt er meer licht naar binnen. Je hebt hierdoor echter wel minder privacy. Dit hoeft overigens helemaal geen nadeel te zijn, want je kunt deze gordijnen eenvoudig combineren met een overgordijn. Op deze manier profiteer je ook nog steeds van de isolerende werking van overgordijnen.

Stel nu jouw perfecte gordijn samen

Bij ons is heel veel mogelijk en stel je zelf de door jou gewenste gordijnen samen. De gordijnen worden op maat gemaakt en zijn leverbaar in verschillende kleuren. Het leukste aan onze gordijnen is misschien nog wel de prijs. Onze gordijnen zijn van zeer hoge kwaliteit en onze klantenservice is uniek, maar desondanks betaal je zeer weinig voor de prachtige blauwe gordijnen in onze webshop.

Bekijk al onze blauwe gordijnen

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X