Blauwe gordijnen

Of u nou op zoek bent naar blauwe gordijnen of naar gordijnen die bruin, wit, geel of roze zijn, bij Doehetbudget.nl bent u altijd aan het juiste adres.. Bovendien maken wij uw gordijnen op maat en bepaalt u zelf de plooi van het gordijn. Ondanks de kwaliteit van onze producten, betaalt u bij ons altijd bijzonder scherpe prijzen. Bij ons bent u namelijk tot wel 70% goedkoper uit dan bij andere leveranciers van gordijnen.

Blauwe gordijnen | Laagste prijs

Wij leveren altijd maatwerk

Doehetbudget.nl staat bekend om maatwerk. Wanneer u gordijnen bestelt via onze website, bepaalt u eerst welke stof u graag heeft. Vervolgens bepaalt u welke vorm gordijnen u graag wilt en wat voor plooi het gordijn moet hebben. Daarnaast geeft u ook het formaat van de gordijnen door. Wij maken gordijnen vervolgens op maat, tot op de millimeter nauwkeurig Binnen 9 tot 14 werkdagen na het plaatsen van de bestelling, krijgt u de gordijnen thuisbezorgd. Voor het bezorgen in Nederland en België hoeft u geen extra kosten te betalen. Bovendien is een levertijd van 9 tot 14 werkdagen erg snel als u nagaat dat de gordijnen volledig voor u op maat gemaakt worden.

Bekijk al onze blauwe gordijnen

Welk type gordijn past bij u?

Vindt u het lastig om te bepalen welke gordijnen u nodig heeft? Dit is vooral een kwestie van smaak. Wilt u verduistering en gordijnen met een isolerende werking? Kies dan voor overgordijnen. Deze gordijnen zijn dik en kunnen de woning volledig verduisteren. Er zijn overigens ook overgordijnen die niet 100% verduisterend zijn. Koopt u blauwe overgordijnen, dan kunt u zeker zijn van voldoende privacy. Niemand is dan namelijk nog in staat van buiten naar binnen te kijken. Overgordijnen kunnen veel invloed hebben op de sfeer in uw woning. Als u eenheid in de kamer wilt creëren, raden wij u aan om de kleur blauw vaker terug te laten komen in het interieur.

Bespaar energiekosten

Vindt u de overgordijnen erg mooi, maar heeft u liever een gordijn dat iets meer licht doorlaat? In dit geval kunt u het beste eens een vitrage overwegen. Met een vitrage heeft u meer licht in huis. U heeft hierdoor echter wel minder privacy. Dit hoeft overigens helemaal geen nadeel te zijn, want u kunt de vitrage eenvoudig combineren met een overgordijn. Op deze manier bespaart u ook veel energiekosten, want overgordijnen hebben een isolerende werking.

Voldoende privacy met blauwe gordijnen

Het is ook mogelijk om blauw gordijnen in de vorm van inbetween gordijnen te bestellen. Dit gordijn kunt u ook wel omschrijven als een gordijn dat tussen een vitrage en een overgordijn in zit. Inbetweens zorgen ervoor dat er licht in de kamer schijnt, maar ook dat u voldoende privacy heet. Met inbetweens kunt u wel naar buiten kijken, maar kan overdag niemand naar binnen kijken. In het donker zijn er van buitenaf alleen contouren zichtbaar. Deze gordijnen zijn logischerwijs erg populair.

Stel zelf uw perfecte gordijn samen

Bij ons is heel veel mogelijk en stelt u zelf uw gewenste gordijnen samen. De gordijnen worden op maat gemaakt en zijn leverbaar in verschillende kleuren. Het leukste aan de gordijnen van Doehetbudget.nl is misschien nog wel de prijs. De gordijnen zijn van zeer hoge kwaliteit en onze klantenservice is uniek, maar desondanks betaalt u zeer weinig voor de prachtige blauwe gordijnen in onze webshop.

Bekijk al onze blauwe gordijnen

GRATIS ADVIES
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Landelijke inmeetservice Nu tijdelijk gratis! Maak snel een afspraak