Korte gordijnen

Bij ons koopt u de gordijnen die helemaal aansluiten bij uw wensen, wij maken de gordijnen namelijk op maat. Wilt u korte gordijnen, gele gordijnen of wilt u een vitrage combineren met overgordijnen? Het kan allemaal wanneer u voor Doehetbudget.nl kiest. Nadat u ons de belangrijke informatie doorgegeven heeft, gaan onze specialisten voor u aan de slag. Ze maken uw korte gordijnen zo kort als u wenst, op de millimeter nauwkeurig.

Korte gordijnen op maat

De scherpste prijzen voor iedere maat gordijnen

Gordijnen uitzoeken is niet altijd even leuk. Gordijnen kunnen namelijk ontzettend duur zijn. Dit geldt echter niet voor Doehetbudget.nl. Bij ons is het bestellen van korte gordijnen nog leuk en betaalbaar. U bent via onze webshop namelijk tot wel 70% goedkoper uit dan in de winkel. Desondanks kunt u zeker zijn van producten van zeer hoge kwaliteit.

Gordijnen bepalen de sfeer in uw woning

Gordijnen spelen een belangrijke rol in elk interieur, Ze bepalen voor een groot deel de sfeer in uw woonkamer.  Bovendien bepalen de gordijnen ook hoeveel privacy u heeft. oeveel Het beste kunt combineert u de kleur van de gordijnen met andere elementen in uw huiskamer, bijvoorbeeld met de kussens op de bank. Wanneer u gordijnen bestelt bij Doehetbudget.nl heeft u veel keuze. Zo bepaalt u bijvoorbeeld de kleur, de maat en de plooi. Lastiger kan het zijn om een soort gordijnen uit te zoeken. Wilt u overgordijnen, geeft u de voorkeur aan vitrages of heeft u de voordelen van inbetweens ontdekt? Komt u er helemaal niet uit, dan kunt u terecht bij onze specialisten. Zij geven u altijd deskundig advies.

Bekijk al onze gordijnen

Overgordijnen geven meer warmte

Overgordijnen geven elk huis de nodige warmte. Deze gordijnen zijn echt sfeerbepalend en geven elk huis een warmere uitstraling. De dikke gordijnen werken isolerend en zorgen ervoor dat u behoorlijk kunt besparen op de energierekening. Korte overgordijnen bieden verduistering en dus optimale privacy. Het is namelijk niet mogelijk om door de dikke overgordijnen heen te kijken. Overigens bieden we ook overgordijnen aan die iets minder verduisteren.

Meer licht in de kamer?

Andere gordijnen die u op maat kunt laten maken, zijn vitrage gordijnen. Dit is een heel ander type gordijn dan het overgordijn. Deze gordijnen laten namelijk veel meer licht door, maar bieden hierdoor minder privacy. Veel mensen kiezen daarom voor de combinatie vitrage met overgordijnen. Zo kunt u altijd de mate van licht in de ruimte bepalen.

Laat de gordijnen op maat designen

Veel mensen vinden het lastig om te kiezen, ze vinden overgordijnen te dik en vitrage weer te transparant. Als dit ook voor u geldt, raden wij korte gordijnen in de vorm van inbetweens aan. Dit is het gordijn dat precies tussen het overgordijn en vitrage in zit. Inbetweens bieden overdag privacy, want voorbijgangers kunnen niet naar binnen kijken. Als het donker wordt, zien voorbijgangers alleen contouren. Net als alle andere gordijnen die we u te bieden hebben, kunt u ook deze gordijnen op maat laten maken. Bovendien bepaalt u ook voor dit type gordijnen de laagste prijs, terwijl u de hoogste kwaliteit kunt verwachten.

Bekijk al onze gordijnen

Gratis Advies
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Gratis kleurstalen Bekijk het origineel thuis Vraag je kleurstalen aan
Sluiten X
Inmeetactie
Landelijke inmeetservice Tijdelijk voor slechts €49,-! Maak snel een afspraak
Gemakkelijk, snel en onderaan
de streep altijd de voordeligste!
Sluiten X