Marterkoog 7 1822 BK Alkmaar 072 - 30 30 599 Gratis Kleurstalen
  • Gratis thuisbezorgd in 7-14 werkdagen
  • Klanten geven ons een 9,4/10
  • A-merk kwaliteit voor 50% van winkelprijs
  • Koop nu, betaal later
  • Echte showroom

Eco houten jaloezieën 35mm met ladderband

Eco houten jaloezieën 35mm met ladderband

Onze eco jaloezieën zijn extra scherp geprijsde houten jaloezieën. Deze 35mm jaloezieën hebben ladderband in een bijpassende kleur van 25mm breed. De bediening is gescheiden. Wilt u liever zelf een kleurencombinatie maken? Kijk dan bij onze collectie houten jaloezieën.

Na het invoeren van de maat klikt u op "Bereken prijs" om verder te gaan.

Meer informatie over eco houten jaloezieën 35mm met ladderband
Kleurstalen aanvragen
Vanaf: € 46,00
46
euro
1. Vul eerst hier de breedte en hoogte in:
Breedte in cm: 30,0 - 240,0 cm
Hoogte in cm: 30,0 - 300,0 cm
Hulp nodig bij het opmeten?
2. Klik op "Bereken Prijs" om direct de prijs te zien:
3. Na het berekenen van de prijs kiest u de kleur en overige opties:

U heeft keuze uit de volgende kleuren:

ijswit
creme
vanille
nougat
duin
grijs
antraciet
zwart
licht eiken
donker eiken
Vanaf: € 46,00
Let op: de door u opgegeven maten zijn de exacte productiematen, hier gaat niets meer van af.

Meer informatie over eco houten jaloezieën 35mm met ladderband:

  • Creëert veel privacy
  • Voordeligste keus
  • Gemaakt van natuurlijke materialen.
  • Keuze uit veel verschillende kleuren.
  • Geschikt voor vochtige ruimtes, mits goed geventileerd. Als de jaloezieën echt nat worden kunt u beter PVC jaloezieën kiezen.

Eco houten jaloezieën 35mm met ladderband

Wilt u graag jaloezieën in uw woning monteren, maar vindt u deze producten over het algemeen te prijzig? Dan zijn deze eco houten jaloezieën 35 mm met ladderband het perfecte product voor u. Bij Doehetbudget.nl leveren we doorgaans maatwerk. Dit wil zeggen dat u normaliter geen ingekorte standaardmaten krijgt, maar producten die geheel op maat voor u geproduceerd worden. Bij deze eco houten jaloezieën 35mm met ladderband ligt dit net even anders. Bij Doehetbudget.nl krijgt u altijd de scherpste prijzen, maar de eco jaloezieën zijn hierdoor nog scherper geprijsd. De kwaliteit is zoals u dit van ons gewend bent, alleen u kunt uit minder kleurcombinaties kiezen. Heeft u liever meer kleurcombinaties om uit te kiezen? Dan raden we u aan om ook onze andere houten jaloezieën te bekijken. Dit product is overigens ook zonder ladderband verkrijgbaar.

Direct de prijs inzien

Hoeveel de eco houten jaloezieën 35mm met ladderband kosten, is afhankelijk van het formaat dat u wilt. Toch hoeft u niet bang te zijn dat u op een offerte moet wachten of dat u de prijs zelf moeten berekenen. Bij Doehetbudget.nl hoeft u alleen maar de maten die u wilt in te voeren. Hierna klikt u op “Bereken prijs”, waarna u direct de prijs te zien krijgt. Hierdoor weet u binnen enkele seconden hoeveel u moet betalen! Na het berekenen van de prijs hoeft u alleen nog maar een kleur te kiezen en daarna kunt u het product bestellen. Vindt u het lastig om te bepalen of een kleur wel of niet bij uw interieur past? Dan kunt u gewoon gratis kleurstalen aanvragen!

De hoogste kwaliteit

Onze eco houten jaloezieën 35mm met ladderband zijn van zeer hoge kwaliteit. Hoe wij zo zeker kunnen zijn van deze kwaliteit? Doordat Doehetbudget.nl de productie zelf in handen heeft. Hierdoor kunnen wij erop toezien dat de kwaliteit aan onze eisen voldoet. Wij werken altijd met stevige materialen. Hierdoor kunt u jarenlang plezier hebben van de jaloezieën. Kiest u voor onze eco houten jaloezieën 35mm met ladderband? Dan hoeft u niet snel bang te zijn dat uw jaloezieën scheef gaan staan. Bovendien hebben de jaloezieën nauwelijks onderhoud nodig, u hoeft ze alleen af en toe schoon te maken met een plumeau of doekje. Dat we de productie zelf verzorgen heeft nog een groot voordeel, namelijk dat we de producten zo goedkoop kunnen aanbieden.

Heeft u vragen over dit product?

Zijn uw vragen over de eco houten jaloezieën 35mm met ladderband nog niet beantwoord? Neemt u dan gerust contact met ons op, onze productspecialisten staan voor u klaar. Bij Doehetbudget.nl hechten we veel waarde aan een goede service. Met ruim 30 jaar ervaring in raamdecoratie kunnen we u als de beste adviseren. Wilt u een duidelijk overzicht van uit welke raamdecoratie u kunt kiezen? Dan nodigen wij u graag uit in onze showroom in Alkmaar. Hier kunt u de verschillende mogelijkheden met eigen ogen bekijken. De specialisten in de showroom adviseren u graag bij het kiezen van geschikte raamdecoratie.

ADVIES & INMEETSERVICE
WhatsApp Vraag het ons via WhatsApp 06 - 48161872
Bel ons Bel ons en wij helpen je verder 072 - 3030599
Landelijke inmeetservice Wij komen bij je inmeten Maak snel een afspraak